Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Eu tocmai am venit de la examen, a fost ok. Maine mai am 3 si gata . Mi-am comandat sterilizator electric de la "Primii Pasi" sa speram c-o fi bun. Si mi-am comandat masuta de infasat cu vanita. Maine imi soseste comanda, deabia astept.

28 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

PUFESCU La Multi Ani si tot ce iti doresti:)!!!
Am vazut ca spunea cineva ca in arad la clinica privata e mai ieftin ca in TM saua sa ceva..La GENESYS e 700 de euro daca nasti cu medicul de garda si 1000 de euro daca vrei un medic anume..iar la LASER..e vreo 1000 de euro nasterea normala si cezariana 1500 de euro..acuma s'ar putea sa ma insel sau sa se fi schimbat tarifele...eu nu m'am interesat personal,doar am auzit zvonuri..:P..

Cristina 26+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

revin cu post natalul calculul il pun aici ca nu mai stiu ce fete m-au rugat sa il trimit!

azi am fost plecat mai toata ziua si sunt cam nauca!

luna
VENIT BRUT
zile lucratoare in luna

1May-10 2,080 20
2Apr-10 2,940 21
3Mar-10 6,036 23
4Feb-10 1,800 20
5Jan-10 2,193 20
6Dec-09 3,657 21
total 18,706 125

media zilnica
149.648

cod diagnostic 995

01.10-30.10.2010

maternitate
cod 08

Mz = 18,706 /125

nr. zile concediu medical

Mz = 149.6480
22

Indemnizatie bruta concediu medical=0.85

2,798 - indemnizatia neta aferenta concediului medical

salariu brut lunar
RON
indemnizatie neta concediu medical
1,8000
salariul net
1,287
2,735
85% salariul net

85% salariul net pt 10 zile maternitate

Indemnizatia neta de maternitate va fi 2.735 ron pentru iunie.

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Si eu am vb cu mama sa vina la noi o saptamana, doua dupa ce nasc, sa ma ajute cu mancarica, curatenia, pana ne adaptam si noi cu noul membru al familiei si ea cu noi.

Belu, ma bucur ca esti mai bine.

Ce mai stiti de Grety??? A mai intrat cat am lipsit eu?

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ce bine e in patut.......yupi...nu ma mai plang ca stau mai mult in pat ca mi s-a parut groaznic afara....am innebunit in masina pana in Baneasa...
Slava Domnului, azi am primit numai vesti bune. Nectarie e bine, totul pare a fi in regula, e putin mai mare cu 4 zile ecografic, 2100 gr, pozitionat cu capul in jos. Colul inchis si chiar ok, 3.5 cm, placenta ok, lichid normal. Testiculele au coborat in scrot. Ca si greutate e in regula, n-are cordon deocamdata. Sunt super fericita...ca azi am mers cam stresata la eco...data probabila de nastere 21-24 iulie. Tati a fost si el emotionat sa il vada. Dupa eco..bucurosi ca totul e in regula am fost si am papat in oras. Acum sunt franta de oboseala...si burtica cam tare...dar ne revenim noi.
Si da...ce bine e in pat...ma misc ca un elefant afara pe caldurile astea

Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor multumesc de urarile la adresa lui BEatrice , insa imi pare tare rau ca m-a prins in starea asta...dar i-am promis revansa dupa ce imi trec bubele...de "boala asta " stie ea...mami are bube pe ea .

Nela felicitari pentru aflarea culorii caruciorului in sfarsit.

Cris

Larisa felicitari pentru vestiler bune de la eco

Elena, 35+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 4-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

multumesc fetele..uitasem de paracetamol..de stat stau cuminte la pat.. cat despre mucus..nu a fost nimic gelatinos, ci doar ceva roz..foarte putin.o singura data..abia daca pot sa scriu de rau ce ma doare capul..nici sa tin ochii deschisi nu mai pot

va pup

----------------------------------------------
my somebody....

33+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

pufescu, eu sunt pentru ajutor de la parinti dupa nastere..chiar daca mai sunt si contradictii. Tot asa si sora-mea mare si tare ca sa nu o vada pe soacra-sa prin casa. Acum de cand are bebe....e super fericita cand vine...ultima oara a stat 2 sapatamani. Boiereala pe sora-mea, i-a facut mancare, socata, il mai lua pe bebe dimineata, il mai scotea afara. Azi a plecat....sora-mea era trista la telefon ca a ramas singura. Depinde mult si de copil daca va fi urlacios...orice ajutor e binevenit.
belu, mamica eroina....a fost horror cand am avut eu varicela...

AMR 8 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna ziua si de la noi!
Aelita pleci la mare in iulie? Ce mistoooo!
Si eu as fi vrut sa merg dar mai acum, prin iunie,si doar pt un weekend, dar ....nu prea vrea sotu ca zice ca-i facem rau lui bebe cu drumul, cu caldura, bla, bla, bla
Bts-ovi si pe mine ma interseaza foarte mult tatamentul pt ,,alunitele" alea, mie i-au iesit 2 sub brat, exact pe unde da eu cu aparatul, pe una ciar am taiat-o.....dar a crescut iar
Noi tocmai ne-am intors de la Fundeni,plecata de azi dim de acasa la 6. Am inebunit, m-am fiert pe acolo 5 ore, si inca vreo 6 ore pe drum prin mijloacele de transport.....asta e, am scapat acum, mai mergem iar la 34 sap.

Acum incerc sa recuperez ca am 1 capitol, si revin, multi pt toate!

29+ cu un invingator David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

ce bine e in patut.......yupi...nu ma mai plang ca stau mai mult in pat ca mi s-a parut groaznic afara....am innebunit in masina pana in Baneasa...
Slava Domnului, azi am primit numai vesti bune. Nectarie e bine, totul pare a fi in regula, e putin mai mare cu 4 zile ecografic, 2100 gr, pozitionat cu capul in jos. Colul inchis si chiar ok, 3.5 cm, placenta ok, lichid normal. Testiculele au coborat in scrot. Ca si greutate e in regula, n-are cordon deocamdata. Sunt super fericita...ca azi am mers cam stresata la eco...data probabila de nastere 21-24 iulie. Tati a fost si el emotionat sa il vada. Dupa eco..bucurosi ca totul e in regula am fost si am papat in oras. Acum sunt franta de oboseala...si burtica cam tare...dar ne revenim noi.
Si da...ce bine e in pat...ma misc ca un elefant afara pe caldurile astea

AMR 8 saptamani pana la

Ce vesti bune ne aduci!

Fetelor, eu nu stiu ce sa ma cred cu colul asta. Eu il am de 2.6 cm, inchis si dr. meu nu pare deloc ingrijorat. Mi-a dat voie sa merg la Iasi la nunta, eu conduc prin Buc, merg la bazin, vreau sa merg si la mare peste o saptamana.... Mie de ce nu-mi zice sa stau la pat??? sau macar s-o iau mai moale...

si cireasa de pe tort, dupa ce ca nu stau locului, n-am pregatit nici bagajul de spital, nimic, nimic.... Am zis sa terminam cu zugravitul si ma apuc si eu serios de liste

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput