Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 3

paula_m spune:
Pufescu, LA MULTI ANI!!!!!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE
Mirela, ce ma bucur!! Sa dea Domnul sa fie bine pana la capat si sa fiti sanatosi toti 3, sa ai parte de o sarcina usoara Cum te simti?
Cat despre ajutor dupa nastere, eu inca nu m-am hotarat daca vine mama la mine in prima luna, sau ma mut eu la ei...ca oricum i-am luat 2 patuturi, unul acasa si unul la bunici, dar sunt convinsa ca o sa am nevoie de ajutorul lor.
Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

racusor2010 spune:
mirela ce ma bucur pentru vestile bune
Doamne ajuta sa fie bine si peste 8 luni de acum (ca una a trecut deja ) sa va tineti delfinasii in brate si sa va bucurati de ei
Bulina 35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

beluistef spune:
Mirela felicitari pentru inimioare si sa dea DOmnul sa ai o sarcina usoara si dusa pana la capat fara probleme.
Elena, 34+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 5-

lalala13 spune:
mirela FELCITARI
pufescu LA MULTI ANI
oona multumesc mult
adriana, eu zic ca dupa ce nasti se muta ea urgent...nah, copilul plange, e forfota prin casa..alea alea...oricum sa rezisti
eu de vreo 2 zile ma simt cam rau...ma apasa foarte tare copilul de nu mai pot sa merg , mi s-a lasat burta, la un moment dat aam avut ceva roz pe chilot...si e cam devreme..acum de 2 ore a inceput sa ma doara capul de mooooooooor. oare daca iau jumate de antinevralgic are ceva? ca nospa vad ca nu are efect.
si eu pledez pentru ajutor daca puteti..noi ne mutam la ai mei cu totii macar 2 luni
----------------------------------------------
my somebody....
33+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

beluistef spune:
lala in afara de culoarea roz, cum arata...avea consistenta gelatinoasa ???poate sa fi fost vreo parte din dop ...stai cumintica si ia mai bine paracetamol, decat antinevralgic.
Multa sanatate
Elena, 35+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 4-

racusor2010 spune:
lala mai bine incearca cu paracetamol
daca te simti rau mai bine ai sta linistita cateva zile si poate iti revii..eu stiu ca nu e prea bine sa ai nici un fel de sangerare acum, sa nu ti se deschida colul...
contractii ai?
mie mi-a zis in spital ca oricum cel mai bun medicament e statul la pat, asa ca poate reusesti cateva zile sa stai cuminte si apoi o sa te simti iar bine
Bulina 35+ cu
poznas
AMR 7 zile pana in Liga I, 14 zile pana in Liga Campionilor si maxim 35 pana la finala Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

racusor2010 spune:
vad ca si belu ti-a zis la fel...
cand m-am externat am intrebat cand sa sun la spital: si mi-au zis in caz ca am mai multe contractii pe ora sau daca am vreo sangerare, scurgere...
Bulina 35+ cu
poznas

nela_didea spune:
WOOW Mirelaaaa, felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Tare mult ma bucur pentru tine, sa dea D-zeu sa fie bine pana la capat.
Pufescu la multi ani si toate cele bune
Adriana imi pare sincer rau pentru tine, totusi am speranta ca veti gasi o solutie in final, nu mai necaji bebele ca el saracul n-are nici o vina. Incearca sa tratezi problema mai cu calm.
Larisa te asteptam cu vesti bune 28 + cu o
de
Mergem inainte cu Doamne Doamne