Fetele IB

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns whiteflower spune:

Cami, sarcina usoara iti doresc si eu! Cu nadejde ca va fi bine!

Gabriela, sa va traiasca mezinul! E dulceee foc! Sa fie sanatos si sa va aduca bucurii! Refacere cat mai rapida!

mamica Flaviei si a Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_a spune:

gabriela, ai un flacau tare dragalas!

Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el . Cum l-a primit David?

cami, sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Felicitari Gabriela, bine ai venit Damian!
Mi se pare ca seamana muuuult de tot cu David

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

GABRIELA- felicitari
Sa va traiasca Damian...Ai zis tu ca o sa fie copie la indigo dupa David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami28 spune:

Felicitari, Gabriela! Refacere rapida iti doresc!
Bine ai venit pe lume, Damian! Esti un scump si un frumos! Sunt convinsa ca fratiorul tau te va iubi muuult de tot!
Va dorim sanatate multa si asteptam vesti despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

buna seara

trec si eu sa va salut si sa va multumesc de cuvintele frumoase la adresa puiului meu mic . chiar ma uitam acum ceva vreme pe pozele lui david de cand era mic-mic si ma gandeam ce uratel era, umflat si sifonat, cum Doamne iarta-ma mi se parea frumos? e clar ceva hormonal declansat de nastere, ca si acum m-am indragostit de cel mic, mi se pare foarte frumos, desi sunt constienta ca altora poate nu li se pare cine stie ce, na, e un copil nou-nascut...

savurez la maxim zilele de cumintenie, ca nu prea am stiut ce-s alea - david a urlat din prima zi acasa, damian e mult mai rezonabil. plange doar putin, mai mult scancit, e drept ca si eu sunt mult mai relaxata si cred ca si asta conteaza, ma simte linistita si se linisteste si el. face aceleasi grimase ca si david, stam la povesti minute intregi, se uita la mine cu niste ochi maaaari si cand ii vorbesc, ai zice ca acum incepe sa vorbeasca si el. uitasem cat e de minunat .

maine o sa mergem sa-l luam si pe david acasa. nu stiu cum o sa fie, sper sa ne descurcam. nu mi-e decat de nesuferita asta de taietura - ca nu prea pot sa ridic sau sa stau jos - adica pot, dar evit pe cat posibil, in ideea sa se vindece mai repede. ma gandesc ca n-o sa-l pot lua in brate pe david, sa ne calarim sau sa facem ce facem noi de obicei si atunci sa nu resimta asta ca pe o raceala din partea mea. om vedea, mi-e dor rau de el, incerc sa nu ma mai gandesc, ca imi vine s-o iau acum din loc sa ma duc la el.

Cami, sarcina usoara .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela
chiar ma uitam acum ceva vreme pe pozele lui david de cand era mic-mic si ma gandeam ce uratel era, umflat si sifonat, cum Doamne iarta-ma mi se parea frumos?

Hai mai, ca ai baieti frumosi, nu numai tu ii vezi asa

ILEANA- ai dus copiii la tara? Mergi si tu o perioada? Cum te simti?
CAMI- cum te simti? Putin mai bine?
DIANA- sunt noutati cu casa?
AURELIA- ce mai descopera Ilinca?

Eu am o veste mai proasta: o buna prietena de numai 24 ani a fost diagnosticata cu cancer de col uterin ... e studenta intr-o tara straina, deci fara familie acolo...
Mi se pare grea situatia ei...lucrurile astea nu trebuiau sa se intample mai "tarziu"? :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myria spune:

Felicitari, Gabriela!!! Ce bine seamana Damian cu David, dar si cu tine, mai ales in poza 4 :) Sa va dea Domnul sanatate si toate cele de folos!

Felicitari, Cami! Sarcina usoara si bebelus sanatos iti doresc si eu!

Irinuca, imi pare rau sa aud de prietena ta. Dar poate se vindeca.. Stiu ca alimentatia si stilul de viata sunt cruciale cand vine vorba de cancer.
In alta ordine de idei, ca nu am apucat sa zic si eu de Luca - e un scump, are o privire asa curata. Si e si tare voinicel :) Sa il tina Domnul sanatos :)

Noi suntem bine, cam agitati. Caut mereu solutii pentru organizare exterioara si interioara, ca sa pot sa fac si eu fata. Ecaterina e tare dulce si cuminte, e un pic mai agitata dupa-masa doar. Noaptea doarme cam 9-10 ore, din care primele 8 fara sa suga deloc. Iar eu sunt foarte fericita ca ma pot odihni.

Va las acum, am munca de arbitru :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Uf Irinuca, tinem pumnii
Nu stiu daca va aduceti aminte, acum un an si jumatate (inca nu avea 24 de ani impliniti) si sora mea a fost depistata cu celule precanceroase, probleme tot la col... si-a schimbat mult obiceiurile alimentare, merge regulat la controale, si deocamdata e bine... oricum, si pentru prietena ta.

Gabriela, succes, ai incredere ca David il va primi cu bucurie pe Damian

Casuta pe care am vazut-o ieri apartine unor oameni gospodari si cu bun gust, dar din pacate e vizibil ca nu prea au avut bani. Au o gradina foarte frumoasa, lucrata, cu straturi, solar, o mini-livada... din pacate casa cam mica si baia neamenajata, ar trebui sa investim prea mult in ea si nu vrem sa investim mult in ceea ce luam acum. Mai am de vazut maine dimineata una... mai avem jumatate de luna sa ne hotaram

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

MIRYA- cum merge cu arbitrajul?
Nu pot sa cred cat de mult doarme noaptea Luca al meu doar acum doarme asa bine

DIANA- sora ta a luat ceva tratament naturist? A tinut ceva regim?

Mergi la inceput