Fetele IB

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns whiteflower spune:

crampe musculare la picioare am si eu (o perioada scapasem de ele, dar le-am resimtit pe perioada sarcinii), pe care le-am pus pe seama unei carente de calciu.

mamica Flaviei si a Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Am reusit sa recuperez toate adresele de mail ale user-ilor de pe IB
Daca doriti sa contactati pe cineva anume, sa imi scrieti pe PM si trimit adresa

Daca consoleaza pe cineva, acest raspuns l-am primit de la IB:
"Imi pare rau pentru situatia aceasta.
Nu are nicio legatura cu tine si activitatea ta sau a celorlalti membri ai forumului.
Este o decizie pur economica ca de la 1 iunie sa inchidem forumul.
Din pacate, nu este singura activitate la care vom renunta. Si in grila de radio vor fi destule reduceri...
Imi cer scuze ca masura luata a fost foarte prost implementata si te-a facut sa suferi atat pe tine cat si pe ceilalti utilizatori."

Cum imi zicea MARTINA: Multumim Forumului IB ca ne-am cunoscut!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Pentru crampe musculare: calciu+magneziu+vitaminaD (eu am gasit niste pastile albe la farmacie, exact combinatia asta, nu sunt scumpe). Bag mana in foc pentru functionalitatea solutiei
Tusnadul a iesit ok dpdv al competitiei, dar dezastruos dpdv al vacantei, sotul a fost foarte obosit, Alex intr-o perioada de revolta... am ajuns inapoi mai obositi decat am plecat. Dar sunt multumita de cursa mea (am terminat in aprox 2:59:58)
In rest, cautam case... am vizionat una ieri care ar fi aproape ok, mai vedem inca 2 sau 3 si pana la sfarsitul lunii decidem care ramane. Probabil mai facem niste investitii (la cea vazuta ieri ar trebui sa mai tragem gazul din fata portii in casa si sa instalam o centrala foarte repede, sa inchidem veranda pana incepe frigul, si sa amenajam putin curtea - casa e nelocuita iar curtea plina de buruieni). Dar sper ca prin septembrie sa pot pune poze cu casuta noastra aranjata macar minimal.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami28 spune:

Ma bucur ca v-am gasit!!! Stiu ca nu am scris foarte mult pe IB, dar din ,,umbra" am mai citit cate ceva si mai stiam despre voi sau cand ma loveam de ceva si stiam ca s-a scris acolo, fugeam sa ma documentez. Multumesc mult Irinuca fiindca ne-ai ajutat sa ne ,,regasim". Am cate ceva sa va povestesc, am trecut printr-o perioada mai grea, acum Ii multumim lui Dumnezeu ca suntem bine si speram sa ne ajute pana la capat! (p.s. vine si la noi bebe 3 s-a lasat cam mult asteptat si ne-a dat emotii chiar de la inceput, dar mergem inainte optimisti... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

CAMI- felicitari pentru bb3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pe cand ai DPN?
Sa vedem: o sa fii soacra cu 3 nurori, sau vine o printesa?


DIANA- si contractul cu barza? L-ati semnat sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami28 spune:

Multumesc frumos!
DPN este 26 Decembrie. Nu prea cred eu sa stea pana la Craciun, dar cine stie... daca e fetita, poate va fi mai ,,rabdatoare", baietii s-au nascut amandoi mai repede, cu 3 si cu 4 saptamani inainte de termen.

De data aceasta ne face probleme un fibrom praevia de care nu am stiut nimic, a fost descoperit impreuna cu sarcina. Asa cum se prezinta lucrurile acum, nasterea naturala este imposibila din cauza fibromului. Medicul era ingrijorat si pt operatia de cezariana, tot din cauza pozitiei praevia a fibromului, dar a zis ca mai vedem in iarna ce si cum va fi, important e sa se dezvolte bebelusul bine si sa nu creasca fibromul prea tare (am pornit cu el de la 51/59 mm). Doamne-ajuta, altceva ce pot sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

CAMI- uf...
Am citit despre multe cazuri in care evolutia unui fibrom s-a oprit in timpul sarcinii, sau chiar a involuat
Sper sa fie si cazul tau
Tu cum te simti?

Baietii ce mai fac?
Ati trecut pe la frizer cu pletele acelea minunate pe care le tin minte?

La noi e o saptamana ploioasa, asa ca stam mai mult pe langa casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami28 spune:

Multumesc mult, Irinuca!

De cateva zile ma simt mai bine, tot cu stare de greata dar varsaturi mai putine, saptamanile trecuta a fost veselie mare, nu ma incumetam sa plec departe de baie
Baietii sunt bine, cresc, incepem si scoala din septembrie. In ce priveste frizerul, daaaa, il vizitam des in ultima vreme la caldurile de afara, a fost nevoie, chiar daca mi-a parut rau dupa carlionti
Duminica dimineata plecam intr-o tabara, sapt viitoare nu voi avea acces la net. Nenea dr a zis ca e ok sa merg, va fi un drum de 3 ore cu autocarul si mi-a dat ,,liber". In rest, zboara vremea, ma gandesc din iarna cum va fi, cu un sugar mic, un scolar si un ,,gradinar" sanatosi sa fim, ne-om descurca noi.
Sa aveti o zi frumoasa!

p.s. multumesc pt poze, e asa de scuuuump Luca, frumos si finut! Va imbratisam cu mult drag! Daca ajungeti si prin Buc cand veniti in tara, sa ne dati de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

cami, felicitari si sarcina usoara!

Irinuca, contractul cu barza mai asteapta putin, ca nu era momentul potrivit tocmai la Tusnad. Si daca tot n-a fost sa fie, azi m-am dus si am donat sange - vroiam de foarte multa vreme sa fac asta, si azi chiar mi-am facut programul de asa maniera incat sa ajung si pe-acolo.

In rest, sper deseara sa ajung sa mai vad o casa... si deja am primit oferta de 2 pisicute care cresc la parterul unui bloc si le cam fugaresc cainii comunitari... sa vad cine le poate tine 1-2 luni pana reusim sa luam casa...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:



si nu singura....

pe 7 iunie la ora 20,27 s-a nascut nazdravanul al doilea in familia noastra, Damian.

astazi am ajuns acasa, nasterea a decurs bine - natural - si in ciuda durerilor - am simtit ca ma implineste asa cum n-am crezut ca se poate intampla.
suntem bine amandoi, o sa revin cu povesti zilele urmatoare, primele pozici aici.


_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput