Fetele IB

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Da myria, asa a fost. Problema majora a soferului este ca el nu a vazut nimic, nu s-a uitat deloc spre noi, practic nu a vazut nimic cu ochii lui, a reconstituit cateva faze din povesti (cel putin asta vreau eu sa cred, ar mai fi varianta in care el nu are constiinta deloc ).
Din punctul lui de vedere, Alex alerga nesupravegheat prin benzinarie, catre tatal lui care era in masina la pompa, in timp ce eu eram undeva in spatele lui. De fapt Alex era langa mine, pe trotuar (el s-a atins de masina tocmai cand din inertie era gata sa pun piciorul jos de pe trotuarul de cativa zeci de cm al benzinariei), iar sotul era in spatele nostru, Alex chiar nu avea dupa cine sa alerge prin benzinarie. I-am explicat ca nu e asa cum stie el (interesant, in ziua accidentului i-a spus sotului ca nici nu a vazut ca a lovit pe cineva, i-a spus copilul lui care era in dreapta de a oprit; acum sustine ca l-a vazut pe Alex valergand prin benzinarie, desi nu avea cum sa il fi vazut; Alex a pus mana pe masina in dreptul rotii fata si piciorul lui Alex s-a lovit sub masina in dreptul usilor din spate; cum el nu s-a uitat deloc spre dreapta nu avea cum sa il vada; si nu m-a vazut nici pe mine, care eram tot acolo, mare cat China, sustine si acum ca eram undeva in spate ). Ma rog, sunt multe discreptante intre ce stie el si ce s-a intamplat de fapt... i-am explicat cum stim noi (ce sa zic, fiecare a vazut prin ochii lui) si i-am mai lasat timp de gandire pana saptamana viitoare.

Cat ce priveste despagubirile, ne-am facut calculul cat am cheltuit cu situatia asta si atat i-am cerut, nu mai mult. Practic banii ceruti ne-ar ajunge doar sa ii platim gradinita pe atatea luni cate lipseste din cauza accidentului. Nu cred ca nu ii poate plati, decat ca nu vrea. Ce sa zic, e alegerea lui, in consecinta e si alegerea mea sa fac plangere (ca sa fie si asta la dosar, desi el va merge la Parchet cu autosesizare). Daca simteam o urma de constiinta la un om necajit, pe cuvant ca renuntam la orice pretentie, dar nu e vorba de asta nici pe departe...

Edit: ca sa vedeti cum aranjeaza DD lucrurile: am gasit tocmai prin acest forum pe cineva care a fost in benzinarie in momentul accidentului sper sa nu ne complicam atat incat sa avem nevoie, dar ... ce mica e lumea

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiteflower spune:

vai, Diana, ce neobrazare... sa fiti puternici!

Martina, multumesc, azi m-am gandit si eu ca ar fi buna o cura cu catina (mierea, oricum, e de departe, favorita Flaviei). trebuie sa vorbesc cu cineva de la munte sa-mi trimita.

, mamica Flaviei si a Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Daca tot am prins niste timp liber (tati e plecat la Alex), am deschis capitol nou

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput