Cursuri de inot/tenis/balet/dans in Braila

Cursuri de inot/tenis/balet/dans in Braila | Autor: sunnyday07

Link direct la acest mesaj

Ne-am hotarat sa ne petrecem o parte a vacantei de vara la buni la Braila si am vrea sa ne ocupam timpul cu una sau mai multe dintre activitatile de mai sus.

Aveti ceva recomandari?

multumesc

aaa... uitasem - mandra are 6 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Foarte bine faceti, si noi tot la Braila, tot la bunici. E deja a doua vacanta de vara. Anul trecut programul L-V includea: mers cu bicicleta in parc, inot o ora pe zi la Bazinul de Inot de langa spitalul 3, dat cu rolele pe faleza Dunarii. In rest, jocuri pe PC, dulciuri si alte rasfaturi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Liviana, merci

La bazin mergeati la cel acoperit sau cel descoperit?

Eu fac presiuni la buni s-o lase mai moale cu PC-ul si cu dulciurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Sunnyday, puteti merge la bazinul descoperit, in parcul Monument-parculetul cu leagane si gonflabile, pe faleza, in Gradina Mare unde este foarte frumos si liniste. Sunt spatii mari, aerisite , dar sunt recomandate mai mult in cursul saptamanii caci sambata si duminica e arhiplin si e mai putin placut.Vacanta placuta!

Mergi la inceput

sunnyday07, si eu le atrag atentia sa nu exagereze, au grija totusi si ei.
Ziceam de bazinul descoperit caci asta-vara cel putin acolo s-au organizat cursurile de inot pt copii. Iti sugeram sa inscrii pitica la cursuri si s-o duca bunicii zilnic de L-V, deci nu doar ca agrement. Au instructor tanar, f bun, si dupa cateva saptamani chiar se vad rezultatele.

My Family

Mergi la inceput

multumesc tuturor

O sa merg la bazinul descoperit sa vad ce-i pe acolo. Chestia e ca anul trecut sau acum 2 ani m-am dus eu prin august sa inot si eu un pic si jumatate din fundul bazinului era acoperit cu o chestie verde gen matasea broastei. Una din doamnele de acolo mi-a spus ca n-au schimbat apa de la inceputul verii (in piscinele cu filtre performante poti sa n-o schimbi si un an dar cred ca instaltiile de acolo sunt aceleasi din copilaria mea cand vara se schimba apa odata pe saptamana).

S-a fact o piscina noua pe malul Dunarii (acoperita) si ma gandeam ca au cursuri de inot si pe acolo.

Inca mai fac sapaturi pentru dans si tenis.

Mergi la inceput

sunnyday07, eu am incredere mare in bazinul descoperit. Asta vara chiar si sportivii de performanta faceau antrenament acolo, cel acoperit era inchis. Nu stiu cum va fi vara asta, dar Matei tot acolo va merge. Si antrenorul e super, basca ca e f ieftin comparand cu preturile din Bucuresti.

My Family

Mergi la inceput

Liviana, multumesc inca o data!

Sigur vom merge la bazin sa vedem ce si cum si cand incep cursurile.

Ai dreptate, cu siguranta e mult mai ieftin decat in Bucuresti!

Mergi la inceput