Bazar Umanitar * 23
Raspunsuri - Pagina 8
georgia4ugeo spune:
si pana la urma cand aflu daca am castigat tricicleta,era pana azi la 14:20,acum vad ca e pana maine la 12:si ceva,pana la urma cum e?ca nu inteleg
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Aici totul se rezolva imediat anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
I-am spus si eu asta! Bine ca acum ma va crede...
Supralicitez L424 - 20 lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5474740594014469522
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariuca-sara Scuze dar nu stiu cum se pune link Mami de Maia(01.11.1994) si Sara(03.11.2008) |
Dai clik pe poza si apoi de sus din bara copii ce scrie, ca la o adresa de net obisnuita.Apoi dai paste la raspuns.
Nu stiu cum sa ma exprim altfel.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
SLING
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia4ugeo si pana la urma cand aflu daca am castigat tricicleta,era pana azi la 14:20,acum vad ca e pana maine la 12:si ceva,pana la urma cum e?ca nu inteleg iri |
e regula trecuta in regulamentul nostru luung.
varianta scurta: cine liciteaza un produs - termenul e de 48 de ore / la supralicitari ramane mereu un termen de 24 de ore astfel toata lumea mai poate lupta pt produs
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ana l spune:
Actualizez.
SLING
Mercedes spune:
supralicitez L424-21 lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5474740594014469522
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
Le actualizez, dar TE ROG FRUMOS DA LINK DATA VIITOARE. AM SCRIS PUTIN MAI SUS RUGAMINTEA ASTA. Multe dintre noi suntemm fie la serviciu, fie acasa la treburile zilnice si ni se usureaza munca in felul asta. copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) SLING |
ana, ca sa gasesti codul in pagina de licitatii, foloseste optiunea de 'find' din browser. Apeci ctrl+f si apare jos o casuta unde scrii codul si te duce la poza care trebuie
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana l spune:
Laura, sarumina. Ce noroc ca avem aiic un informatician cu mintea luminata care ne explica ca la clasa 1. Asa multe am invatat de cind sunt aici, nici nu-mi vine a crede.
SLING
georgia4ugeo spune:
ok,astept,am mare nevoie de tricicleta,aici una noua e peste 250 lei,mai ales acum de cand a ars complexul din bucuresti(de acolo aduceau marfa cei din bazar).una noua nu imi pot permite deoarece am si eu fetita cu o malformatie si trebuie sa o operez la sfarsitul verii.Si pt.a manca (nu prea mananca)i-am spus ca ii trimite bubu si unchesu(de acolo de la doamne-doamne,sunt decedati amandoi,nu i-a cunoscut niciodata,au murit amandoi cu 2 luni inainte sa se nasca ea)bicicleta.Si acum ma intreaba cand vine cheta(bicicleta).
magghyc spune:
Ancadragoman, Carmina,
pai ziceti asa, caci acum ma duc sa fac lista cu dorinte si le aduc aicea la indeplinit.
Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi