Bazar Umanitar * 23
Raspunsuri - Pagina 9
alina_5 spune:
Da-i click pe imaginea produsului pe care vrei sa il licitezi si sus apare linkul sus,dai poai click pe mouse dreapta selectezi copy,si apoi cand postezi anuntul tau paste ,asa apare linkul catre produsul respectiv.
Sper ca am reusit sa explic
ana l spune:
Georgia4uego, imi pare rau sa aud ca ai fetita bolnava. Dar urmareste constat bazarul ca s-ar putea sa mai apara biciclete.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
SLING
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 ana, ca sa gasesti codul in pagina de licitatii, foloseste optiunea de 'find' din browser. Apeci ctrl+f si apare jos o casuta unde scrii codul si te duce la poza care trebuie |
Laura
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui magghyc Ancadragoman, Carmina, pai ziceti asa, caci acum ma duc sa fac lista cu dorinte si le aduc aicea la indeplinit. Mama de Nichita si Sarah "Omnia mea mecum porto" poze cu noi |
pai te rog
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Laura Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo, sa inteleg ca nici tu nu stiai de treaba asta? Macar nu-s singura.
Laura, mai invata-ne
SLING
novus spune:
Am primit coletele de la Iriss si Valenita, multumim frumos inclusiv pt bonus !!!
Pt acestea depun luni banutii in contul lui Bogdan http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5463028338807819506
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui ana l dodo, sa inteleg ca niic tu nu stiai de treaba asta? Macar nu-s singura. Laura, mai invata-ne |
Nu,si dupa ce-s ca-s mioapa ameteam cautand bucata cu bucata 300 si de foto
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alina_5 spune:
Supralicitez F172-11lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5478212420182724962
ana l spune:
E430 7 lei
G150 10 lei
Actualizez totul.
SLING
ana l spune:
Licitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5471650549374860898
si ma actualizez.
SLING