Bazar Umanitar * 23

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

dulcica de ea... se bucura de papitoi....

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am facut azi platile in contul Emei (8 lei), pentru bluza L470:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5476257302021801730

Am trimis si mail catre bazargeneral, cu scan dupa ordinul de depunere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am sters cele 2 produse de la Flowers

Katty am confirmat plata ta.

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am sters cele 2 produse de la Flowers

Katty am confirmat plata ta.

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Multumesc, am vazut ca ai fost foarte rapida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

referitor la produsele donate pt Andrei. Vad ca-s finalizate de mult timp licitatiile. Inteleg ca nu mai pot fi depusi banutii in numele lui, deci tb sa schimb destinatarul????

Nu, tot pt el pui banii.
Daca se scoatre un caz de la bazar, din acel moment nu se mai pot baga produse 'dedicate' doar pt el si daca e un produs 'la libera alegere a destinatarului', nu se poate alege cazul scos de la bazar. Dar e este deja licitat sau pus in bazar 'cu dedicatie', asa ramane

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura, multumesc. Eu am donat produsele, licitatiile sunt deja finalizate si tot pandesc sa vad cui trimit coletul. Deocamdata doar Mamagiulia are deja colet expediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna si de la noi!
Astazi sau maine voi merge la banca sa achit si eu din produsele castigate.
Am de depus pentru David suma de 11 ron, pentru 2 bluzite castigate de la mamagiuliei. Am vazut ca pentru licitarea fardurilor nu s-a optat pentru un caz anume, asa ca aleg ca banutii pentru fardurile castigate de mine sa mearga tot in contul lui David, ca sa-mi fie mai usor.
Revin dupa achitarea lor pentru a va trimite dovada platii pe mail.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Sunt foarte suparata. Acum 2 zile am rugat-o pe Mari Paun pe PM sa-mi confirme o plata. Nu mi-a dat nici un raspuns, macar de genul "miine o voi face". Scuza cu am fost ocupata nu mai merge, ca a postat la topicul ei. Abia azi in topic la bazar era scris undeva ca va verifica platile, nu o cerinta anume.
Nu este normal asa ceva. Mai sunt aici mame cu caz la bazar care intra si confirma zilnic sau la nevoie. Toate facem efeorturi, dar trebuie sa intelegem ca eforturile sunt de ambele parti.
Eu am mers la banca si am spus ca e donatie, apoi mi-au dat un teanc de forumulare, ca cica e alta regula decit la BRD sau Transilvania. Asa ca am preferat sa fac plata on line.
Poate unele dintre noi nu dorim sa apara un extras cu datele noastre personale pe net. Ca de asta e regula confidentialitatii. Si de asta va rugam sa confirmati.
Si sunt cazuri in care dorim sa platim repede sa primim repede un produs.

Rog moderatorii de la bazar sa impuna niste reguli stricte si in privinta confirmarii paltilor. Si treaba asta ar trebui facuta urgent.

Si cum suntem oameni, si suntem subiectivi, eu sunt sigura ca vom actiona ca atare.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

SLING

Mergi la inceput

Finalizate: Ancutza_Bro, Mercedes, Ancadragoman, Boticelina, Georgia4uego, Novus.

SLING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Sunt foarte suparata. Acum 2 zile am rugat-o pe Mari Paun pe PM sa-mi confirme o plata. Nu mi-a dat nici un raspuns, macar de genul "miine o voi face". Scuza cu am fost ocupata nu mai merge, ca a postat la topicul ei. Abia azi in topic la bazar era scris undeva ca va verifica platile, nu o cerinta anume.
Nu este normal asa ceva. Mai sunt aici mame cu caz la bazar care intra si confirma zilnic sau la nevoie. Toate facem efeorturi, dar trebuie sa intelegem ca eforturile sunt de ambele parti.
Eu am mers la banca si am spus ca e donatie, apoi mi-au dat un teanc de forumulare, ca cica e alta regula decit la BRD sau Transilvania. Asa ca am preferat sa fac plata on line.
Poate unele dintre noi nu dorim sa apara un extras cu datele noastre personale pe net. Ca de asta e regula confidentialitatii. Si de asta va rugam sa confirmati.
Si sunt cazuri in care dorim sa platim repede sa primim repede un produs.

Rog moderatorii de la bazar sa impuna niste reguli stricte si in privinta confirmarii paltilor. Si treaba asta ar trebui facuta urgent.

Si cum suntem oameni, si suntem subiectivi, eu sunt sigura ca vom actiona ca atare.

ana,scuza-ma ca intervin,dar lucrurile nu stau chiar asa....mari,este o mamica de copil cu probleme si de care trebuie sa se ocupe,are si servici si mai este si insarcinata,iar de multe ori nu are acces la internet....si eu am rugat-o sa-mi confirme, a zis ca o sa confirme i cursul zilei de azi....nu ne putem supara chiar asa din orice....si cel mai important,daca ajutam,nu trebuie sa ne plangem,ca ajutand,cheltuim timp si bani,ajutam pt ca pur si simplu vrem!
spun toate aceste lucruri pt ca si eu sunt mamica de copil cu probleme(multe dintre vooi stiti lucrul asta) si desi stau acasa,supraveghez terapia,am grija de casa si de celalalt copil,cateodata nu am timp sa intru pe net atat de des!
sper sa nu te fi suparat,dar hai sa fim mai intelagatori,sunt lucruri mult mai grave pt care ne putem supara,nu pt ca nu a confirmat imediat....iar plata facuta on-line,de multe ori se vede a doua zi!
toate bune!

edit:mamicile care le-am trimis colete si cu 2saptamani intarziere,ce ar trebui sa spuna despre mine?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Actualizez.
Editez: n-am avut ce actualiza, ca a facut Dodo toata treaba.

SLING

Mergi la inceput