Bazar Umanitar * 23

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

fetele care stau aprope de IKEA si care ar putea sa ma ajute sa-mi cupere o masuta de lucru pt Ema, ca cea veche s-a rupt. Astept PM sa trimit bani, eu vin in Bucuresti pe data de 17 iunie insa nu stiu daca reusesc sa ajung la IKEA.
sorry pt offtopic

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 20+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

actualizez

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

referitor la produsele donate pt Andrei. Vad ca-s finalizate de mult timp licitatiile. Inteleg ca nu mai pot fi depusi banutii in numele lui, deci tb sa schimb destinatarul????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_5 spune:

K143 vad ca sa mai licitat 25lei,pulsez 27lei.
Nu ma las ,macar una din cele doua perechi de adidasi ,sa nu fiu egoista
Apropo caut sandale baiat inchise in fata ,mar 27 sau 28 ,urgent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

referitor la produsele donate pt Andrei. Vad ca-s finalizate de mult timp licitatiile. Inteleg ca nu mai pot fi depusi banutii in numele lui, deci tb sa schimb destinatarul????

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Nu, tot pt el pui banii.
Daca se scoatre un caz de la bazar, din acel moment nu se mai pot baga produse 'dedicate' doar pt el si daca e un produs 'la libera alegere a destinatarului', nu se poate alege cazul scos de la bazar. Dar e este deja licitat sau pus in bazar 'cu dedicatie', asa ramane

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_5

Supralicitez K143-25lei

e deja oferit 25

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cezara la prima aniversare, cu rochita de la mariuca_sara: http://picasaweb.google.com/AndreeaTzui/CEZARAPetrecere1An#5477352644819512530

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

fetele care stau aprope de IKEA si care ar putea sa ma ajute sa-mi cupere o masuta de lucru pt Ema, ca cea veche s-a rupt. Astept PM sa trimit bani, eu vin in Bucuresti pe data de 17 iunie insa nu stiu daca reusesc sa ajung la IKEA.
sorry pt offtopic

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 20+ si mami de Ema

mari , daca stii exact ce masa ii trebuie ma duc eu sa-i cumpar.
Dar sa-mi dai exact modelul, ca nu m-as baga sa-i cumpar eu dupa capul meu, ca poate nu e buna.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Flowers retrage de la bazar L384 si L494.

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

nushu, un pic mai tarziu le pun, sa culc pucu' si sa ma duc sa vad de o cusca pentru iepurasul asta, nu ca n-ar fi el linistit in cutie, ca e cat un pumn, da' il smotoceste Dari de-i merge blanita... Il trage de urechi, de blana, de labute, ii vara mancarea in ochi, vrea sa-l pupe...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput