Strumfi de iulie-august 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 9
nikole spune:
Violeta, eu iti spun ce nu merge:bratarile alea sea..., nu's cum se numesc, imi scapa...se lauda producatorii ca te scapa de raul de locomotie(daca asta e problema)...prostii, nu te ajuta cu nimic, si sunt si scumpele.
Sfinte sunt pastilele, asta e, eu numai cu pastile reusesc sa-mi tin inima in frau, mie mi-e frica de ...raul de locomotie, apoi de sunt turbulente , inima o ia razna, incep sa transpir, o dau in atac de panica, si daca nu se opresc, s-ar putea sa si vars...
la ataerizare nu am probleme, stiu ca s-a terminat,ca am ajuns intreaga, ba chiar in place zguduiala aia de la sfarsit
asadar...traiasca diazepamul, draminul, si ce s-o mai recomanda.
Draminul e bun , taie greata, te si calmeaza, dar te cam adoarme, e bun la zbor lung.
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
mychydutza spune:
saliu,
ok , vivela, poti sa-mi dai mesaj cand vrei tu, ma rog....cand o fi timpul....chiar si noaptea....
tare bine arati in pozele alea......asa gravida, da!si "locatia" e fff tare!
nikole
monik, ce mare e ana maria!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Vivela spune:
bau
tot pe baricade, am incercat stimularea cu o repriza de shopping, ba m-am oferit sa car sacosele in casa...nimic !
asa ca am macat, am baut o juma de bere si ma duc sa ma culc! (ar fi culmea sa ma apuce acu, ca duhnesc ).
mychy, hai ma, ca nu abuzez, stii ca-s o duamna .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
mai, ai grija sa nu te trezesti cu copilu intre picioare. acu ca esti si obosita si alcoolizata, esti candidata ideala sa nasti ca georgiana.
pune-l pe al tau sa-ti ridice fusta din cand in cand sa arunce cate o privire.......asupra problemei!
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza mai, ai grija sa nu te trezesti cu copilu intre picioare. acu ca esti si obosita si alcoolizata, esti candidata ideala sa nasti ca georgiana. pune-l pe al tau sa-ti ridice fusta din cand in cand sa arunce cate o privire.......asupra problemei! opriti planeta....vreau sa cobor!!!! |
Vivela, da' de ce te grabesti??ai doar 38 sapt.
eu am nascut la 40+, exact ca si pe kevin, i-am nascut pe amandoi la 40 sapt si doua zile, pe unul la 10:16 ziua, pe fata la 11:30 ziua.
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
Vivela spune:
mychy - . uite ca am dormit, m-am trezit, tot acolo e .
nikole, azi fac - dupa UM -39 de sapt, "individul" a aparut mereu mai mare cu vreo 3-4 zile...deci s-ar apropia termenul. ideea e ca dr meu pleaca in concediu saptamana viitoare si nu vreau sa ma lase pe mana unui doctor pe care il vad atunci pentru prima oara. s-asa am o retinere sa-l sun si pe asta daca s-o intampla in toiul noptii, desi il stiu de vreo 10 ani, daca o fi un dr nou - pe care nu-l stiu, ar fi si mai nasol.
daca nu era problema asta de plecat in concediu, nu ma stresam, lasam natura sa-si urmeze drumul...asa, daca nici maine nu se intampla, luni de dimi ma interneaza sa-mi provoace travaliul . si date fiind circumstantele, am fost de acord.
noapte buna!
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (39+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
musso17 spune:
buna seara fetele
vivela,vin si eu cu o parere,fina mea avea 40 si 3 zile cand a nascut si a luat la sfatul medicului ulei de ricin,cica provoaca contractiile..alta prietena de-a mea la fel...sau poate altceva,stii tu
violetan spune:
Neata fetele!
Ma ajutati si pe mine? Am citit reteta pe care ati scris-o voi cu ceaiul de ceapa, da' io as avea nevoie de ghidare, ca la fraieri , adik:
- in cata apa fierb
- cate cepe?
- las cu toate cojile? nu curat ceapa deloc, doar o spal?
- cat timp fierb?
- cand adaug mierea? cat fierbe sau cand s-a fiert?
- cat bea? cat vrea?
Ca a inceput sa behaie laurashu' si as vrea s-o iau din pripa. A racit tati si ne-a cam dat la toti, culmea si mie (adika ma cam jeneaza gatul), desi io nu mai racisem de cativa ani buni. Ultima oara cand am avut simptome de raceala de fapt aveam varicela. Iar laur n-a mai racit de un an jumate, desi bona a fost ffff racita de vreo 3 ori si sotul meu de vreo doua...acu' insa ne-a prins probabil cu imunitatea mai scazuta.
Multumesc mult!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
neatza
vio,iei ceapa cu tot cu coaja,o speli si apoi o tai in patru,o pui la fiert cam intr-o cana de apa,apoi o strecori si acolo in zeama aia pui miere si ii da pe parcursul zilei cu lingurita sau sa bea el...mai merge si ridichea neagra,daca mai exista pe piata,scobita si pus acolo miere,lasata si cand se strange lichid ii dai tot cu lingurita.sanatate
mychydutza spune:
violeta, in ceaiul ala, la fiert poti adauga 2-3 nuci sparte, cu tot cu coaja. fff bune pt tuse. sanatate multa.......la toata familia. lui laur, pt imunitate ii poti da zilnic propolis , solutie. sa stii ca e fff bun, uite andrei n-a racit de multa vreme si la vatra nu e tocmai cald.
cat despre uleiul de ricin, never ever sa nu apelati la metoda asta de declansare a travaliului. cand am nascut era in salon cu mine o mamica care "beneficiase" de tratamentul asta din partea personalului din spital. nascuse prematur(nu mai stiu care era exact povestea), insa din cauza uleiului de ricin era deranjata la stomac de 3 saptamani. nu putea manca decat orez ....era groaznic! asa ca mai bine somezi sotul sa faca sex decat sa te apuce cufureala..........