Strumfi de iulie-august 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, daca nasti cine ne zice si noua???????

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

vivela, daca nasti cine ne zice si noua???????

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

pai am nr tau de tel, de exemplu, daca nu te deranjez, iti dau un sms, ca laptopul eu nu-l iau la spital. numai grija astuia n-as avea-o.
si mai nou, precum vezi sunt de servici 24h din 24h pe forum .

ieri am avut sedinta foto - eu cu aparatu', mi-era frica sa n-am burta prea mica. acum, din poze, mi se pare HUGE!!!

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ptiuuuuu vivela,da esti sexoasa rau!!!si eu eram, apoi m-am stricat,m-am ingrasat tot ce dadusem prin nastere si inca.
fii-miu nu iese la plimbare cu bunica mea ca la cat e de neastamparat nu i-ar face fata,nu ii dau eu voie plus ca e baba batrana,surda si chioara..sooo e bine in masina,safe...el e oricum fascinat de acest obiect.
am zis eu ca te simt linistita,bravo..si eu ca si dana cred ca mi-ar fi mai frica la a doua nastere..dar asta doar inainte ca acolo m-as concentra bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Vivela, sa nu te deochi, esti sexy raaaauuuu, cate kg ai luat in sarcina??
Cum vei naste?normal sau cezariana?
Abia astept sa va vadin noua formula...
E greut cu doi, ca mi-s singura pe aici, nu am nici un ajutor, si deci ...cam greu sa le fac perfect pe toate.
Insa....m-am autoeducat, si sunt mult mai calma, nu mai dramatizez, nu mai fac din tantar armasar, o iau cu calm si muuulta dragoste, rabdare si...merge treaba...
apoi, Luana e calmuta, Kevin era mult mai agitat, ea doarme binisor, 6 ore legate, in timpul asta eu imi fac treburile, mai ies cu Kevin in parc in fata blocului, mai ma joc cu el cu mingea...apoi cand se trezeste , stau mai pe langa ea, nu o scap din ochi, ptr ca(virgula) Kevin, mai are atacuri de alea de gelozie, si mi-e frica sa ii las nesupravegheati.
Acum intr-o zi, spalam vasele, ea era langa mine in carut, vine Kevin, isi ia furculita lui, si drept in ochi sa i-o infinga...la fix i-am apucat mana, am stropit-o toata pe fata cu detergent de vase, si apa...s-a speriat saraca, atunci cam am tipat la el, dar mi-a sarit inima din piept...e f rapid si imprevizibil...acum o pupa, acum i-ar da un , si drept in capusor...:(

per total e ok, iti doresc un bebe calmmm, sa-ti doarma cateva ore legate, sa te poti odihni, pe mine la Kevin asta m-a distrus fizic si psihic, serios...eu daca nu dorm cateva ore legate, nu pot functiona, dau in depresii, ma imbolnavesc, brrrr

Daca-s odihnita pe toate le pot face, si sunt f calma.

PS.Multumim pentru urari si vb frumoase

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

georgi, nikole .

pe naiba sexoasa, sunteti voi dragute. la un moment dat ma cantarisem si luasem 14 kg , ma stresa rau chestia asta. apoi am urcat cantarul sus pe un dulap si am refuzat sa ma mai cantaresc, am zis ca am suficiente alte lucruri la care sa ma gandesc decat sa stau sa-mi numar caloriile. nu cred ca am mai luat multe de atunci, si culmea, doctorul ala de ma certase acu ceva vreme ca am luat multe kile, cica azi: "da' nu v-ati ingrasat deloc, ce bine!" (trebuia sa-i amintesc ca m-a ofticat cu cateva saptamani in urma, ca o fi uitat...).

nikole, ma bucur ca Luana e o cumintica si te lasa sa dormi, asa sunt si eu, daca nu dorm macar 5-6 ore legate ma transform intr-un arici, nu mai ai trai langa mine. si daca mai stau si nemancata sau am alte motive de stres, atunci iti vine sa o iei pe campii, mi-e mila de cei din jur.
aoleu, la faza aia cu furculita cred ca as fi innebunit, de fapt mie tocmai de situatii de genul asta mi-e frica de mor, ca david e cam impulsiv, si spre mine mai vine cu cate o surubelnita,furculita, chestii ascutite si daca nu sunt pe faza, ar fi in stare sa le infiga in mine. va trebui sa elimin din calea lui toate posibilele obiecte contondente, altfel ma transform in paznic.
tu o lasi pe Luana singura in casa dormind??

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hi!
N-am citit chiar tot, dar sarumana mult de incurajari.
Nu numai ca nu e prima oara cand zbor, dar am zburat si extern (atena, paris), dar mai ales intern, in toate orasele care au aeroport, inclusiv tulcea. Dar tot mi-e frica si mi-e rau de urat ce mi-e. Mi-e frica sa pt ca precis as bori tot drumu', ceea ce ar fi mai rau.
Dar daca rog io insotitoru' de bord sa-mi traga o bata-n tzeasta la decolare urmand sa toarne o oala de apa pe mine la aterizare credeti ca e o varianta viabila?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vivela nastere usoara si super rapida iti doresc!

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Azi se loveste Sophie la picopr si se vaita: "auuu my footu"

Nu-mi vine sa cres ce vreme faian am avut azi, am stat in casa doar cat a dormit si papat fetele. Ele dorm acum si eu ma relxez la cu un pahar de Tamaioasa alba romaneasca reeeeceee. Nu prea imi plac vinurile albe si nici cele dulci dar o data pe an pica bine un paharel. Mai vrea cineva ca mai e in sticla in frigi?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Vivela, nuuuu, Doamne fereste, nu o las nici o secunda singura, o las cu sotul daca eu trebuie sa ies, in scoica dormind.
Si el o ia peste tot cu el, in orice colt de casa se afla, o aseaza langa el, mi-e frica, copilul se poate inneca, se mai trezeste, se sperie de ceva...no, ca bebicii

u!

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Pun si eu niste poze proaspete, facute joi, la intalnirea cu copilasii de varsta Anei Maria!

http://www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=40

Vivelaaaa, nastere usoara iti doresc! Hai ca a doua oara e mai usor

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput