Strumfi de iulie-august 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ola Romanie

Vivelaaaaa, mai ai atat de putin...tinem pumnii stansi sa ai o nastere rapida si usoara

yoy fetelor...Luana e...Kevin in picioare, nu-mi vine sa cred cat de bine seamana unul cu altul...oare cum sa fac sa iasa si un bebe brunetel, huh?
sa schimb barbatul?

E frumusica dragostea lui mami,insa nu asta e important, ca toti sunt frumosi si deosebiti... cand ma gandesc ca nu o prea vroiam...offff, cat de superficiala am putut fi, imi cer iertare zilnic de la ea si de la Domane Doamne ptr ce mi-a debitat creerul:(

merg sa citesc din urma

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
dana,stiu ca anul trecut am vrut sa fac dulceata pe la inceputul lui iulie si in drum spre cornu am ratacit drumul si am nimerit tocmai pe o sosea pina de nuci,am oprit si am culesc cateva dar aveau deja formata coaja lemnoasa,clar nu se mai putea face ceva.aseara am iesit cu fii-miu si iar am zarit un nuc am luat una si acasa am decojit-o si am taiat-o in doua,intr-adevar nu era format miezul,deci mai trebuie asteptat,macar doua saptamani.procesul e tare laborios,daca la celelalte ducleturi,vorba vivelei,nu prea e bataie de cap la asta cam da.
vio,si eu am frica de avion..cand am venit din vacanta cu sotul si cpilul ma uitam la al meu barbat ca n-are treaba,obisnuinta,nu cred ca a prins trei voiaje in europa,restul in america,deci ca popa 17 ore..cica e cel mai safe mijloc de transport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza,

UFF, ce vb voi acolo, de dulceata.Cea de capsuni e ok, mai rezist in fata ei cum mai rezist, dar cea de nuci verzi......salivez, si daca eram insarcinata era jale.
Este preferata mea alaturi de cea de visine/cirese.
Ma apuc si eu in week-end sa fac macar 2-3 borcane de capsuni.

S-a discutat si despre nastere....la mine a fost cezariana, din mai multe motive, dar a fost extrem de bine.La 11.30 am intrat in sala, la 11.35 era scos bebeul, la 12.15 eram in salon la 13.30 il aveam langa mine, in aceeasi seara la 17 m-am ridicat din pat , si a doua zi de dimineatza mergeam fara ajutor prin spital, coboram scari.
Am avut noroc cu un medic ginecolog/chirurg ffff bun.

Nu mai am deloc timp, unde sa scriu sa mareasca Doamne Doamne ziua, sa o faca eventual de 20 ore?
A venit caldura si dupa ce ajung de la birou, iesim afara si cu greu intram in casa pe la 20 - 21.Sunt franta.Gatesc ptr cate 2-3 zile caci altfel nu fac fata, ce mai fac zilnic un gratar rapid de pui sau peste ptr cina deseara a lui Luca. Vreau si la sala, nu reusesc sa ajung.....

Cine ajunge prima la mare? Cand? Va astept cu drag.

S-a incalzit afara, azi pe plaja....

Va pup, Revin.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

musso, imi aduc aminte si eu de acum 2 ani, cand dadeam examene si il tineam pe Luca dupa mine.Dupa 2 examene am renuntat.Il lasam cu o vecina sau in grija cumnatei(era la mare).La inceput il caram cu mine, crezand ca nu sta cu nimeni ,m-am inselat amarnic.E drept, era si mai mic si mai usor de pacalit.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

Neatza feteleee

Va multumesc mult pentru promtitudine.Noi acum suntem mai bine.Daca saptamana trecuta am facut otita si deabea scapasem luni mi-a luat-o cu o enterocolita.Nu am avut atatea bolnaveli cu el de knd s-a nascut...Ufff asta e!Acum suntem bine.Partea nasoala e ca mi se rupea sufletu cand il vedeam ca se tavaleshte pe jos si urla mami ma doare urechea iar mai apoi mamii VOMIT ma doare burtaaa ma ustura gatu etc...
Am ramas ffff dezamagita de spitalele romaneshti dar..ce sa-i faci?Unde sa te duci??

Cand a facut otita m-am dus la privat.Am plecat cu o baritai lista de medicamente.Cand mi-am permis sa il intreb pe dom ORList de ce mi-a dat un anume medicament care nu are nici o legatura cu otita mi-a zis cik ...e ca sa fie acolo ...
Acu cu enterocolita zic nu ma mai duc la privat ca deh bani una alta si sistemu e acelasi..am fugit la spital am cotizat putin si m-a trimis la CHIRURGIE?!?!?!?! am intrebat de ce....raspuns: ASA DE CONTROL?! nu vb de faptu ca nu era aer sa respiri sala de ashteptare minuscula o gramada de copii bolnaviori etc etc..ma rog deprimant de-a dreptul.

Acum suntem bine si fugim la zoo....sa ne deprimam mai rau!

Va pupizez fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Neatza..........
violeta, deci si tu cu frica de avion???? e prima data????? din experienta proprie iti spun ca o gura-doua de palinca luata inainte de imbarcare te face sa vezi realitatea in culori ma vii! zborul in sine e super fain.......eu pe langa faptul ca de prima data am prins doua aterizari si doo decolari, am avut si un vecin de scaun turc, simpatic rau, care cand a auzit ca-s virgina-n ale zborului a inceput sa ma sperie, ba ca a facut pana ca uite cum se batzaie, ba ca n-are farne la aterizare, etc. in concluzie e super fain, si o sa repet experienta ori de cate ori o sa mi se ofere ocazia.
0la imbarcare,cand am plecat, nush ce pana mea mi-a piuit la trecerea prin poarta aia de securitate si m-a pipait o tanti de m-a zapacit. si pe fata si pe spate, cu picioarele cracanate si mainile ridicate, de aveam impresia ca toata sala aia de asteptare se holbeaza la mine. pana si sub elasticul de la chiloti m-a cautat. chiar m-am simtit .....pipaita! si socata! macar de ma pipaia nenea ala de controla bagajele ca era frumusel foc

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Hai ca am inceput bine, am pierdut primul mesaj pe care l-am scris, acum sa vada daca-mi aduc aminte tot ce zisem.

In primul rand va invitam la ca nu e bine sa stai de vorba pe stomacul gol .

Nikole, desi inca nu ti-am cerut prietenia pe FB, v-am admirat in pozele de acolo. Ai doua minuni de copii, frumosi foc, la fel si voi parintii, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de ce aveti impreuna. Mie mi s-a parut ca Luana e brunetica, asa pare in poze.

Musso, cred ca ti-am mai zis, te admir mult ca reusesti sa inveti si sa dai examene in perioada asta, cand esti singurica acasa cu Mihnea, bravo tie si bafta multa in continuare.
La fel pentru toate fetele care fac scoli si dau exemene cu bebe mic acasa.

Danagh, suna bine ficateii aceia, o sa incerc si eu ca nu am facut niciodata la cuptor pana acum.

Snowbunny, sanatate multa lui Alex si distractie placuta la zoo.

Violeta, se gasesc niste pastile, Touristil, care te amortesc un pic si taie raul de transport. Daca nu gasesti poti sa incerci sa te amortesti "the old fashion way", adica asa . Drum bun si nu-ti fie frica, e fain sa zbori.

Hai mai gagici, ca e misto sa te dai cu avionul, ma enerveaza treaba cu bagajele si check-in-ul, dar zborul mi se pare super.

Lunitzo, va asteptam, pana-n 21 august suntem solo, fara musafiri, pe 21 imi vin socrii. Ar fi super sa mergem impreuna la anul, poate vine si Timi, ce frumos, oricum tinem legatura.

Sunt precisa ca am uitat ceva, asa ca revin, pupici si o zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,poate a piuit sarma de la sutien..eu mi-am scos toate cele,plus incaltarile...dar cand a dat cu aparatul la sutien,supriza a piuit..
anto,multumesc.
alina,acu doi ani si pe fii-miu mergea sa-l las acasa dar acum e greu tare ca plange in continuu si asa in masina ii dau jucarii si ceva sa pape si sta cumintel,plus ca bunica-mea sta cu el.

mergem sa vizitam gradinita,am emotii..vaiiii cat casa..ce m-oi face in sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

georgi, la sarma de la sutien nu m-am gandit . daca as fi avut ceva piercinguri, era alta treaba, dar asa , ma simteam "curata"!
snowbunny, of cate au dat peste voi! sanatate multa!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vio un paharel de vischi, putin pe nemancate si iti garantez ca ori razi ca... fraiera tot zborul, ori dormi de n-atingi.

Mie imi placea sa zbor inainte rau de tot, insa acum de cand cu copiii parca sunt panicata la orice zdruncinatura. Mai ales in urma experientei zborului dinspre Egipt, m-am cam lecuit, nu vedeti ne dam cu masina pe continent.

Mychy eu cred ca la tanti aia ii placea rau de tine.

Nikole

Snowbunny sanatate multa lui Alexutu, frumosul de el.

Anto n-am vorbit cu consortul inca, dar il conving eu cumva sper... Pentru la anul ar fi super sa mergem in Sud impreuna. Eu mai am aici 3 prietene cu copii (de varsta lui LIS) si le-am anuntat deja ca la anul am asta in plan. In principiu au zis ca vin sa le invadam la aia campingul.

Noi suntem bine slava Domnului, a adus fiu-miu un virus tare ciudat de la scoala, vinerea trecuta m-au sunat la 12 de la scoala sa merg sa-l iau ca vomita si merge des la wc. L-am luat, a avut diaree vineri si sambata era ca nou. Ieri a avut Adelise diaree, si spre seara era ok. Sper sa fie bine azi, e acasa cu tati. Insa tare ciudat virusul, nu febra, nu dureri, doar diaree.

Va pupacesc.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput