Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
puiutza spune:
Fetelor am o dilema...ce e in partea dreapta a corpului opus inimii...simt de azi dimineata asa o durere surda, nu intepaturi, ca o apasare...ce e? stiti?
nu le am deloc cu medicina si anatomia corpului uman....
Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutza Fetelor am o dilema...ce e in partea dreapta a corpului opus inimii...simt de azi dimineata asa o durere surda, nu intepaturi, ca o apasare...ce e? stiti? nu le am deloc cu medicina si anatomia corpului uman.... Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Nu-i nimic acolo.
Ori ai un junghi intercostal ori reflecta de la inima...zic si io...
22+ si mamica de Bianca
alexuza spune:
Ana ma bucur ca ai reusit ,ca eu cu netul meu "minunat" trebuie sa astept cam pana la jumatatea lunii sa le pot citi
Burtica de 26 +
ana_25 spune:
citat din mesajul lui alexuza Ana ma bucur ca ai reusit ,ca eu cu netul meu "minunat" trebuie sa astept cam pana la jumatatea lunii sa le pot citi Burtica de 26 + |
Am citit putin.Sunt interesante,dar acum ma doare capul si nu ma pot concentra.O sa mai "vizionez" maine.
Ana21+
office spune:
citat din mesajul lui maricicutz buna burticutelor...nu am mai intrat de mult dar va citesc zi de zi, sau incerc macar..Lora, la multi ani, sa fiti sanatosi cu totii si sa te bucuri de prichindeii tai.. eu nu am vesti f bune, am fost si noi ieri la eco dar nu pt ca eram programata, am fost de urgenta ca sa zic asa, pt ca am inceput sa am contractii si sa sangerez-nu f mult dar indeajuns sa ma sperii..si am aflat ca placenta este f f jos, -bine, si la ili am avut placenta jos, nici nu s-a ridicat pana la nastere, de-aia am si facut cezariana, dar nu am sangerat..mi-a dat gynipral, no-spa si multa odihna- aici e f usor la teorie dar imposibil de pus in practica cand ai copil mic..continui cu tratamentul 2 saptamani si daca dupa aia nu mi se opreste sangerarea ma interneaza si trecem la injectii..in rest, bb e bine, are 405 gr, la 20 de saptamani, si se dezvolta f bine..macar din pct asta de vedere stau linistita..cam atat...vorbeati ieri de fasolica - vreau si eu..ia s-o sun pe mama ca tot ma duc la ea sambata... cam atat..va pupicesc si sa dea Domnul sa auzim numai de bine mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2 foto |
Multa sanatate si felicitari pentru bebele care este bine!
Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
Fistiq spune:
citat din mesajul lui puiutza Fetelor am o dilema...ce e in partea dreapta a corpului opus inimii...simt de azi dimineata asa o durere surda, nu intepaturi, ca o apasare...ce e? stiti? nu le am deloc cu medicina si anatomia corpului uman.... Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Poate ca te referi la ficatel? E in dreapta sub coasta. Eu incep sa ma obisnuiesc deja cu presiunea sau durerea, ce o fi. Se manifesta mai pregnant cind am stomacul plin, fie si cu apa doar... Si nici vorba de stat intinsa pe partea dreapta. Eh, om vedea ce-o mai fi
Lora, La multi ani, fericiti! Sa cresteti mari si sanatosi! Sper sa fuga varicela de la tine cit mai curind. Banuiesc ca nu poti primi oaspeti azi! Scrie si tu un sms cu anunt ca primesti cadourile la usa Deci odihna placuta, si ai grija de tine!
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 23+
Klarisse spune:
Mai am cam o ora pana la intalnirea cu prichindelul meu..abia astept. Kiti cred ca e vesela toata.
Klarisse graviduta 21+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Fistiq spune:
Mercic pt "calculatorul de oki". Se pare ca bebe al nostru va avea okii caprui Eh, din trei bunici cu okii caprui, sotul la fel... ce era sa iasa. Ma rog, asta e probabilitatea cea mai mare dar teoretic poate iesi sialbastru, ba chiar si verde desi nimeni nu poseda asa ceva
magdyi2001 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danaisa20
Magdy nu cred ca e asa si la noi. Fina mea a nascut in sept 2008 prin cezariana si a recoltat fara nici un fel de probleme. danaisa20 fericita 20+ cu |
Mie mi-au spus aici, cum ca in timp s-ar deteriora "calitatea" celulelor, datorita anestezicului folosit. Eu nu cred ca cei de aici si-ar permite sa faca asa ceva fara sa fie siguri, mai ales ca aici in Belgia se recolteaza celule de la fiecare mama ce naste natural si se stocheaza pt copii bolnavi si nu pt propriul tau copil.
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Fistiq spune:
Incep sa cred din ce in ce mai tare ca astia de la noi profita ca suntem la inceput in kestiunea cu celule stem si nu avem destule informatii. Am impresia ca vor sa ne ia banii indiferent cum. Si chiar nu m-ar mira in Romanica...