Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Magdyi, asta insemna ca s erecolteaza cel mai bine de la mamele care nasc normal si nu fac nici epidurala, nu?

Mi se pae super cums eprocedeaza in strainatate, am auzit ca bancile de celule stem sunt ca cele de sange, la comun. Daca ai donat, ai acces la toata baza de celule daca Doamne fereste ai nevoie. In cazul asta am ctit ca sansele sunt chiar mai mari sa gasesti compatibilitati. Bravo lor...

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mai am cam o ora pana la intalnirea cu prichindelul meu..abia astept. Kiti cred ca e vesela toata.

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

multa bafta! te asteptam cu vesti bune!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Tocmai de asta am si scris, pt ca sa va informati inainte si apoi sa dati banii. Fiecare face ce vrea acum, dar cu "foamea" care exista la ora actuala sunt in stare sa-ti vanda si mere padurete si sa-ti zica ca-s de aur.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Magdyi, asta insemna ca s erecolteaza cel mai bine de la mamele care nasc normal si nu fac nici epidurala, nu?

Mi se pae super cums eprocedeaza in strainatate, am auzit ca bancile de celule stem sunt ca cele de sange, la comun. Daca ai donat, ai acces la toata baza de celule daca Doamne fereste ai nevoie. In cazul asta am ctit ca sansele sunt chiar mai mari sa gasesti compatibilitati. Bravo lor...

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

Exact asa e cum ai spus tu

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Nu m-as mira sa fie astia atat de nesimtiti....dar totusi am o amica care e actionar la o clinica privata, si e sefa de laborator de analize. A nascut prin cezariana si si-a recoltat CS si i-a venit certificatul de viabilitate cu un procent foarte bun de 90% parca....sau mai mult, ceva de genul. Iar analize de sange si certificatul de viabilitate este eliberat de banca din strainatate....acuma sa fie in combinatie cu cei de afara??????

In Romanica noastra totul e posibil.....amica asta a mea e foarte tipicara si stie toate cele si ce e prin afara si eu m-am bazat pe ea si am zis ca fac ce a facut si ea.

Apropo tot ea mi-a zis de niste analize pe care poti sa le faci lui BB dupa ce se naste - i se ia un pic de sange in maxim 48 de ore parca de la nastere si se trimit afara...si se testeaza posibilitatea de a face anumite boli in viata lui - pt. ca sa stii sa previi din timp...decat sa ajungi sa tratezi. la noi se face doar pt. 2-3 boli parca, dar in afara cica sunt tari la care sunt oblgiatorii aceste analize pt. 20-25 de boli.

Si nici nu costa prea mult din cate am inteles aceste analize pt. BB.

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Merci, Magdy! Eu o sa nasc prin cezariana, asa ca e de luat in considerare informatia

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Pt. cele interesate:

Eu eram curioasa cum ii mai merge lui Nike 974 si i-am scris un mail - este in Germania si a facut niste analize din care rezulta ca Bebe produce diaminoxidaza si va fi normal si sanatos - tocmai primise rezultatele.

Ma bucur pentru ea si sper sa o ajute Dumnezeu sa duca cu bine sarcina la sfarsit! Merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Puiutza, si cam care e procedura cu analizele alea in strainatate? Trebuie lut legatura direct cu ei sau sunt intermediari la noi?

Sanatate multa pt Nike! Ma bucur pt bebele ei ca e bine!

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Pt. cele interesate:

Eu eram curioasa cum ii mai merge lui Nike 974 si i-am scris un mail - este in Germania si a facut niste analize din care rezulta ca Bebe produce diaminoxidaza si va fi normal si sanatos - tocmai primise rezultatele.

Ma bucur pentru ea si sper sa o ajute Dumnezeu sa duca cu bine sarcina la sfarsit! Merita!

Multumim de informatie . Chiar ma intrebam ce-o fi cu ea si cu Zozela, caci au avut o disputa pe aici si nici una nu a mai intrat dupa aceea.

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Eu ma duc la o ora de , caci imi pica ochii in gura.
Revin dupa.

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput