Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaelka77 spune:
LORA Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa primesti de la viata tot ce iti doresti!!!!!
Klarisse si Kiti bafta astazi la eco. Asteptam vesti foarte bune de la voi
Eu sunt moarta de somn, bb avea chef de joaca si azi noapte de la 12-1.30 a facut atata scandal ca nu am putut dormi. Si azi dimineata la 7.30 era iarasi fresh. Si cand ma gandesc ca e doar inceputul....Se pare ca bobolina mea e pasare de noapte
25+
magdyi2001 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maricicutz buna burticutelor...nu am mai intrat de mult dar va citesc zi de zi, sau incerc macar..Lora, la multi ani, sa fiti sanatosi cu totii si sa te bucuri de prichindeii tai.. eu nu am vesti f bune, am fost si noi ieri la eco dar nu pt ca eram programata, am fost de urgenta ca sa zic asa, pt ca am inceput sa am contractii si sa sangerez-nu f mult dar indeajuns sa ma sperii..si am aflat ca placenta este f f jos, -bine, si la ili am avut placenta jos, nici nu s-a ridicat pana la nastere, de-aia am si facut cezariana, dar nu am sangerat..mi-a dat gynipral, no-spa si multa odihna- aici e f usor la teorie dar imposibil de pus in practica cand ai copil mic..continui cu tratamentul 2 saptamani si daca dupa aia nu mi se opreste sangerarea ma interneaza si trecem la injectii..in rest, bb e bine, are 405 gr, la 20 de saptamani, si se dezvolta f bine..macar din pct asta de vedere stau linistita..cam atat...vorbeati ieri de fasolica - vreau si eu..ia s-o sun pe mama ca tot ma duc la ea sambata... cam atat..va pupicesc si sa dea Domnul sa auzim numai de bine mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2 foto |
Multa sanatate iti doresc si multa odihna . Stiu ca este greu de pus in practica,atunci cand mai ai un mititel acasa, si eu sunt in aceeasi situatie si mai sunt cateva fete pe aici, dar incearca sa ceri ajutorul cuiva, parinti, socri, frati etc. Eu nu am aici decat pe soacra-mea sa ma ajute cu Gabitu mic si o face acum pt ca s-a speriat ca ma interneaza, caci pana acu nu am avut cine stie ce de la ea cu toate ca stia ca sarcina asta ca si celelalte este cu probleme. Dar s-a gandit ca mai bine il ia cateva ore pe zi cu mine acasa, decat toata ziua cu mine in spital. Inca odata ai grija de tine!!!!
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Olivia26 spune:
Am pus aici cateva poze cu noi pt cine vrea sa ne cunoasca mai bine
22+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Klarisse spune:
Olivia ai un piticutz tare scump, sa iti traiasca.
Klarisse graviduta 21+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
magdyi2001 spune:
Fetelor, chiar am vrut sa va spun de ieri dar m-am luat cu alta vorba si am uitat. Am vazut ca ati adus vorba de celulele stem. Cele care doriti sau sunteti nevoite sa faceti cezariana, vedeti ca este o probl la recoltarea celulelor. Aici la noi si in tarile invecinate(germania, olanda) NU se recolteza CS la femeile care nasc prin ceza. Cand l-am nascut pe Gabriel mi-au spus doc ca se face numai la nasterile normale. Intrebati si documentati-va dinainte, caci am inteles ca chitul acela pt. recoltare este tare scump...
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
LoraG76 spune:
Multumeeesc!
Maricicutz, multa sanatate si ai grija! Bine ca bebe e sanatos!
Lora, mami de Iustina si 27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
puiutza spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 Fetelor, chiar am vrut sa va spun de ieri dar m-am luat cu alta vorba si am uitat. Am vazut ca ati adus vorba de celulele stem. Cele care doriti sau sunteti nevoite sa faceti, vedeti ca este o probl la recoltarea celulelor. Aici la noi si in tarile invecinate(germania, olanda) NU se recolteza CS la femeile care nasc prin ceza. Cand l-am nascut pe Gabriel mi-au spus doc ca se face numai la nasterile normale. Intrebati si documentati-va dinainte, caci am inteles ca chitul acela pt. recoltare este tare scump... Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras. Acum 21+ cu rozaliu Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Interesant ce spui...eu ieri am incheiat contractul ...bine eu vreau sa nasc normal daca nu apar ceva probleme.
Dar am o prietena care stie din start ca naste cu cezariana si nici doctorita la care merge si nici tipa de la firma nu i-a spus ca ar fi probleme.
Oricum sunt firme la care platesti si kit-ul doar dupa ce iti vine certificatul de viabilitate (dupa ce ajunge CS recoltate la banca de depozitare si iti zice ca e totul ok), si sunt firme la care daca apar probleme si nu se face recoltarea sau CS nu sunt viabile ti se returneaza banii inapoi. Dar intr-adevar trebuie studiat atent si intrebat toate cele inainte!
Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
danaisa20 spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 Fetelor, chiar am vrut sa va spun de ieri dar m-am luat cu alta vorba si am uitat. Am vazut ca ati adus vorba de celulele stem. Cele care doriti sau sunteti nevoite sa faceti, vedeti ca este o probl la recoltarea celulelor. Aici la noi si in tarile invecinate(germania, olanda) NU se recolteza CS la femeile care nasc prin ceza. Cand l-am nascut pe Gabriel mi-au spus doc ca se face numai la nasterile normale. Intrebati si documentati-va dinainte, caci am inteles ca chitul acela pt. recoltare este tare scump... Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras. Acum 21+ cu rozaliu Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Magdy nu cred ca e asa si la noi. Fina mea a nascut in sept 2008 prin cezariana si a recoltat fara nici un fel de probleme.
danaisa20 fericita 20+
cu
summertime spune:
Eu nu vad logica la asta cu celulele. Cordonul e cordon oricum nasti. Poate e o sansa mai mica sa fie viabil la nasterea prin cezariana poate, insa nu cred ca e imposibil.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu