Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
oramona spune:
Klarisse, mai speriat. Asa mult a crescut?Eu aveam 0,7 si ultima data crescuse la 0,97. Sa arunc si eu un ochi pe analize cand ajung acasa sa vad daca nu au trecut 2 luni ca sa repet. Inainte de sarcina eu repetam analizele si ecografia numai de 2 ori pe an, dar acum repet TSH la 2 luni. La control fiindca era ok cu analizele nu am mai fost de la 7 sapt, dar vreau sa ma duc luna viitoare, asta daca nu apare vreo problema. Nu mai sta, fugi repede la doctor ca eu stiu ca-i foarte important pentru sanatatea bebelului.
mamica de fetita si 21+
Klarisse spune:
Maricicutz multa sanatate, ai grija de tine si de bebelin. Apeleaza la ajutor ca sa poti sta linistita, sa nu faci efort.
Oramona, de obicei cand creste asa sunt si simptome iar eu in afara de oboseala nu am simtit nimic..si am pus-o pe seama sarcinii....oricum de acum incolo cred ca fac lunar..macar sa stau linistita..
Klarisse graviduta 21+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
magdyi2001 spune:
LA MULTI ANI!
LORA
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
LoraG76 spune:
Alynta, da, am vorbit cu medicul, a zis ca in perioada asta nu e nicio problema pt. bebe. Perioade critice daca faci varicela sunt - dar nu si obligatoriu sa fie copilul cu probleme, doar ca exista risc - pana la 20 de saptamani si in ultima luna.
Klarisse, deci azi e marea intalneala cumva? Bafta!
puiutza, dar carutul la care vrei sa folosesti si partea de landou e tot Graco? De nu e, nu stiu daca se potriveste, ar trebui facuta o incercare, sa vedeti daca se poate improviza, eventual, ceva.
Si noi ne-am gandit ca in scoica - daca nu e din aia care se lasa pe spate - sta cam rau un bebe pana la 4-5 luni, a fost unul din criteriile pt. care am optat pt. carut cu landou.
Lora, mami de Iustina si 27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
danaisa20 spune:
Lora, si de la noi ! Sa ai parte de tot binele din lume , o familie reusita, multa sanatate si racina usoara si linistita pana la 40 de saptamani! Aniversarea de anul asta sigur ti-o vei aminti cu placere peste ani!
Bafta multa Kiti si Klarisse! Va asteptam cu vestile bune fetelor!
Lilian R pe unde esti? Ai facut morfologia? Stiu ca tu ( ca si mine) vroiai sa faci de 2 ori. Sa iti dea DD un bebe sanatos!
Fulguta, tu esti cumva in saptamana de miere? Ai fugit asa pe sestache? Si noi care asteptam pozele de la nunta. Iti dai seama ca vreau sa vad rochicioara aia terminata...Hai , nu ne mai tine mult in asteptare! Sper ca va simtiti bine acolo pe unde va plimbati voi doi porumbeilor!
PS. Imediat schimbam si noi semnatura, ca doar am ajuns la jumatate...
danaisa20 fericita 19+
cu
Olivia26 spune:
Salutare
La multi ani, Lora!
Eu am un golan care nu prea ma lasa sa tin pasul cu voi mai ales ca stam mai mult pe afara, cand mai intru abia reusesc sa citesc pagina in curs dar am vazut ca vb despre culoarea ochilor si mi-am amintit de un site unde se calculeaza probabilitatea in functie de culoarea ochilor parintilor dar si a bunicilor, poate il stiti deja.
In rest, bebe e bine si f jucaus, am fost ieri la morfologia de trim 2 si totul e in grafic.
Pupici pe burtici.
22+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
danaisa20 spune:
Crinule, am uitat sa te intreb daca in urma morfologiei ai primit ceva poze sau CD de la dl doctor?
danaisa20 fericita 20+
cu
magdyi2001 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RalucaElenaM Si eu ma plang! eu am contractii musculare la gambe in toiul noptii, vag imi amintesc c-am vazut undeva ca ar fi de la lipsa de calciu...pacat c-ajung la doctor pe 22 iunie abia...poate stie cineva care-i faza? 23+ |
Raluca, crampele musculare se fac de la lipsa de magneziu si nu de calciu. Eu iau in fiecare zi cate o pastila, caci si eu ma trezeam noaptea cu carcei si trebuia sa ma plimb prin camera.
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
alynta27 spune:
Maricucutz bine ca bebe e bine! Stai cumintica! Stiu ca e greu cu un pitic in preajma! Dar nu ai pe cineva sa te ajute? Sau sotul nu-si poate lua o saptamana de concediu sa stea cu copilul? Multa sanatate!
Olivia multumim de site!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
puiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 puiutza, dar carutul la care vrei sa folosesti si partea de landou e tot Graco? De nu e, nu stiu daca se potriveste, ar trebui facuta o incercare, sa vedeti daca se poate improviza, eventual, ceva. Si noi ne-am gandit ca in scoica - daca nu e din aia care se lasa pe spate - sta cam rau un bebe pana la 4-5 luni, a fost unul din criteriile pt. care am optat pt. carut cu landou. Lora, mami de Iustina si 27+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Caruciorul e tot Graco, am sunat deja la ei sa vad daca se potriveste, ei zic ca nu....dar in afara de faptul ca al meu nu are prelungirea aceea la picioare care cica ar "tine" landoul sa nu coboare celelalte nu au nimic in plus. Si oricum cat e mic BB, deoarece stam la casa, BB va sta mult in carucior afara pe terasa, adica nu ma plimb sa ma risc sa cada la o adica din carucior. In schimb BB sta mult mai bine in landou decat in scoica. Eu asa vreau sa ma risc. Si landoul e fain ca e din material textil si nu e greu deloc. Poti sa il transporti de colo....
Asta ziceam si eu de scoica ca e cam inutila daca nu se poate lasa spatarul - acum 4-5 ani nu erau de-astea cu spatarul reglabil. Ca pana pe la 5 luni nu sta bine bb in ele, si dupa varsta asta e prea greu bb cu tot cu scoica!
Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)