Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Si eu ma plang! eu am contractii musculare la gambe in toiul noptii, vag imi amintesc c-am vazut undeva ca ar fi de la lipsa de calciu...pacat c-ajung la doctor pe 22 iunie abia...poate stie cineva care-i faza?

23+

Raluca, contractiile musculare sigur sunt de la lipsa de magneziu. Sigur in sensul ca asa am citit si auzit, ca nu sunt eu doctor :)

M-a invatat sotul meu, care a vazut la fotbal :), cand ma apuca un spasm muscular la gamba sa indrept piciorul si sa flexez laba piciorului cu degetele in sus si inclinat pe cat posibil spre tibie. Ai vazut cum fac medicii fotbalistilor. le iau piciorul, il intind, si le apasa pe talpa/degete in sens opus. Uita-te la un meci de fotbal :) Daca intinzi talpa in sensul normal, cu degetele inainte, nu iti trece.

Despre maini ii trimit mail doctorului sa il intreb, zice ca raspuned al mailuri in 24h. Nu il sun, ca nu mi s epare chiar urgentza.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna ziua si de la noi si pupici pe burtici.
Lora , sa fii sanatoasa si tu si bebe, sa ai parte de o zi minunata.
Multumesc fetelor pentru sustinere, sper sa va aduc numai vesti bune. Mi se pare ca mai este o vesnicie pana la 4. Kiti are la 1 parca..
Sunt cam tristuta ca mi-am luat rezultatul la TSH (tiroida) si e marita, trebuie suplimentata doza..ma duc maine dimineata la medic.

Va pup pe toate

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Lora, LA MULTI ANI!
Si eu am avut varicela luata de le Dimitrie...primele zile e mai greu, pe mine ma durea si gatul.Dr mi-a recomandat ca pt bubitele de pe fata sa folosesc Fenistil, cica se cicatrizeaza mai frumos. Intr-adevar si eu am facut o forma mai rea decat piticu', cu mai multe bubite si cu o intelepciune de om mare mi le-am jupit aproape pe toate de cum se clatinau un pic cojitele. Doar 2 mai mari de pe frunte le-am lasat in pace si nu le-am facut nimic. Alea sunt singurele care au lasat un mic semn
Puiutza, multumesc pt raspuns. Mi se pare destul de bun scaunelul. Voi v-ati hotarat la asta, sau la alt model?
Kiti, Klarissesuntem cu voi!
Cine spunea ca baietii seamana cu mama? ca eu de 5 ani aud: vaaai, ce ochi are...da' nu seamana deloc cu tine, da' nici un pic

Oana 21+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Klarisse,nu stiam ca si tu ai probleme cu tiroida. Ce pastilute iei? Eutirox? Eu de asta iau de vreo 3 ani, de 25.Acum mi-a recomandat dr. sa fac TSH la 2 luni si inca suntem in grafic, numai nodulul se mareste. Cat de des repeti analiza? Multa bafta azi la eco si maine la endocrinolog.

mamica de fetita si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lara ce aiurea! Cred ca ai vorbit cu medicul! Pentru bebe mic e vreo problema?!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Mercic summertime cu alte cuvinte trebe sa ma iau de elevit, cu ani in urma vreo 10 mi s-a mai intamplat dar pe vremea aia faceam sport mult...este o durere foarte nasoala cand ai contractii la gamba, plus ca atunci cand flexezi laba piciorului cum fac fotbalistii daca flexezi si te prinde contractia intr-o anumita pozitie (cu varful degetelor catre corp) doare si mai tare...sunt suparatoare oricum pentru ca te trezesc din somn foarte brutal, va doresc sa nu vi se intample..nu dureaza mult, da iti strica somnul
Ma trezesc din somn sa merg la baie dau o tura pe la bucatarie dupa apitza, apoi parca as manca ceva... atat ma calca pe nervi ca as manca..cum sa mananci la 4 dimineatza adika deja sa iti ploua in gura instant odata cu aparitia poftei de a baga ceva in gura nush sunt speriata de bombe ca deja sunt un tanc rusesc!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Maine merg si eu la spital, la control. Nu cred ca o sa mai fac eco.
Ideea e ca dr meu intra in concediu si cred ca vrea sa ma vada pana atunci.

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Klarisse,nu stiam ca si tu ai probleme cu tiroida. Ce pastilute iei? Eutirox? Eu de asta iau de vreo 3 ani, de 25.Acum mi-a recomandat dr. sa fac TSH la 2 luni si inca suntem in grafic, numai nodulul se mareste. Cat de des repeti analiza? Multa bafta azi la eco si maine la endocrinolog.

mamica de fetita si 21+

Tot Euthyrox de 25 iau si eu si pana acum s-a mentinut ok.. Aveam 2,1 TSH acum e 4,1.. si mi-a zis ca trebuie sa marim doza. Tot cam la 2 luni faceam si eu insa acum am asteptat mai mult..am vreo 3 luni de la ultima analiza..

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one
Puiutza, multumesc pt raspuns. Mi se pare destul de bun scaunelul. Voi v-ati hotarat la asta, sau la alt model?
Oana 21+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Noi avem deja de la primul copil si nu mai luam acuma. Voi lua doar un landou de la Graco-sper sa se potriveasca pe carucior! Restul le folosim pe cele de la primul copil.

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

buna burticutelor...nu am mai intrat de mult dar va citesc zi de zi, sau incerc macar..Lora, la multi ani, sa fiti sanatosi cu totii si sa te bucuri de prichindeii tai..
eu nu am vesti f bune, am fost si noi ieri la eco dar nu pt ca eram programata, am fost de urgenta ca sa zic asa, pt ca am inceput sa am contractii si sa sangerez-nu f mult dar indeajuns sa ma sperii..si am aflat ca placenta este f f jos, -bine, si la ili am avut placenta jos, nici nu s-a ridicat pana la nastere, de-aia am si facut cezariana, dar nu am sangerat..mi-a dat gynipral, no-spa si multa odihna- aici e f usor la teorie dar imposibil de pus in practica cand ai copil mic..continui cu tratamentul 2 saptamani si daca dupa aia nu mi se opreste sangerarea ma interneaza si trecem la injectii..in rest, bb e bine, are 405 gr, la 20 de saptamani, si se dezvolta f bine..macar din pct asta de vedere stau linistita..cam atat...vorbeati ieri de fasolica - vreau si eu..ia s-o sun pe mama ca tot ma duc la ea sambata...
cam atat..va pupicesc si sa dea Domnul sa auzim numai de bine

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Mergi la inceput