Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Ana 25 ce harnicuta esti de dim. mai am si eu momente dinastea cand ma trezesc cu noaptea in cap si ma apuc de treaba dar nu mereu

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Lora sa fii sanatoasa:tu, bebe si toti cei dragi tie

Fetelor, felicitari celor care ati fost la eco!

Klarisse, astept vesti super bune dupa ora 16

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Buna dimineata,

Lora, la multi ani!!!

Pt fetele racite, nu uitati ca lamaile fac minuni. Eu imi storc cateva lamai cand sunt racita, amestec sucul cu miere si apoi torn apa peste si dau doua pahare pe gat. Mai bune decat ceaiul din punctul meu de vedere. Pt cap am experimentat de cand sunt gravida tot felul de leacuri babesti si spre surprinderea mea functinoeaza sa-ti pui felii de cartof crud pe frunte si tample, dar trebuie stat mult cu ele. Plus jumatate de paracetamol pt cine are voie si pana seara cam trece raceala.

Am o intrebare la voi. Vi se intampla sa va amorteasca mainile? Eu in ultimele saptamani am inceput sa am dureri de incheieturi si azinoapte ma dureau atat de rau incat m-am trezit dn somn. Stiti ceva despre asta?

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Maya, te scap eu de sucul de portocale cu capusuni.. Am o durere de cap care nu-mi mai trece de ieri. Nasul imi curge intr-una si cred ca durerea de cap e strans legata de raceala, offf, eu cand ma mai fac bine? Si partea proasta e ca nu-mi vine sa mananc citrice si de ceai cu lamaie sunt satula. Ma vait si eu putin .

mamica de fetita si 21+

Gata, s/a facut...cu toata placerea... si am 'nimerit' niste portocale dulci de nu a mai fost nevoie de miere... bio...

Am o fata in piata de legume si fructe si iau numai de la ea. Imi zice daca sa iau sau nu, ma trimite in alta parte sau imi zice sa nu iau deloc de pe piata (stie cum e 'marfa). Eu sunt multumita ca/mi da ce e mai bun, ea e multumita ca iau numai de la ea... e un om atat de bun si simplu... mi/e drag sa vorbesc cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

nu stiu ce sa mai mananc de dimineata. tare greu e cu alegerea meniului de dimineata ca nu i-mi vine sa mananc nimic. dar trebuie ca bebe cere

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Summertime mai ai un PM.
Si mie imi amortesc mainile, dar daca nu tin mana sub perna cat dorm nu mi-e bine, parca nu sunt destul de sus cu capul. Si imi amorteste mana de sub cap de nu o mai simt cateodata.....se poate sa fie totusi lipsa de ceva anume din organism???? Eu am inceput sa mai iau cate un Elevit cand si cand. Medicul mi-a spus ca nu trebuie, dar......mai bine sa fie in plus decat lipsa nu?

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Sunt bucuroasa ca am inscris cipul la gradi! maine se afiseaza lista "finalistilor" dar nu ma stresez ca avem prioritate stand in zona si avand servicii!
Magdy eu ma descurc pentru ca slava Domnului sarcina mea e una de vis! Cel mic e mai lisntit ca cel mare asa ca e bine! Cu cel mare rezolv "problema" in toamna cand va merge la gradi!
Sa vedem fata cum o fi! Sper sa nu fie colicoasa ca David! Multa sanatate si bine ca ai ajutoare! Ce mult conteaza! La noi ne avem doar unul pe celalalt si uneori e mai greu!
Fistiq din fericire eu nu ti-am scris din experienta ca nu am avut asa probleme! Sper sa fie bine si la tine!
Maya tu vezi ce succese ai daca te arati in lume! Asa ca zambeste cat mai des ca apare el si Fat- Frumos! Imposibil!
Fug la PM-uri si revin! Imi sta ceva pe limba dar am sa va spun acusica dupa ce "sap" ceva!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Chichiuta, ai zis aseara ca o sa 'inrosesti' net.ul astazi si... pe unde ne esti acuma?

Fetele, gata... plec pe drum... spre tine Chichiuta (glumesc) Trebuie sa ajung pana in Brancoveanu si s/ar putea undeva in zona 'Chibrit'. Las masina in Victoriei si ma plimb cu 'trenul galben fara cai, nu e birja nici tramvai...'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata dragelor,

A iesit in sfarsit si la noi putin soarele

Arianna - felicitari pentru fetita!

Chichiutza - Bravooooo pentru vestile bune! Ia la intrebari inimioara aia sa vezi ce e cu ea. aveti grija de voi!

Klarisse si Kiti - bafta azi la eco. Va tinem pumnii si va facem galerie pe cand va intoarceti Mai merge cineva azi la intalnire?

Fistiq, felicitari pentru semnatura! La mai mare!

Bebecris, stai linistita, eu la 22 de saptamani am luat 11 kg deja

Si in sfarsit: Lora - La Multi Ani!!!
Multa sanatate, sa ai parte de o zi frumoasa si sa te bucuri alaturi de cei dragi! Multi, multi, multi pupici de la noi! La Multi Ani!

Si...multumim de tratatie, chiar daca am zis ca nu mai pap atat, o feliuta de tort si un paharel de sampanie tot iau ca balesc tastatura si nici nu te putem refuza

22+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Summertime mai ai un PM.
Si mie imi amortesc mainile, dar daca nu tin mana sub perna cat dorm nu mi-e bine, parca nu sunt destul de sus cu capul. Si imi amorteste mana de sub cap de nu o mai simt cateodata.....se poate sa fie totusi lipsa de ceva anume din organism???? Eu am inceput sa mai iau cate un Elevit cand si cand. Medicul mi-a spus ca nu trebuie, dar......mai bine sa fie in plus decat lipsa nu?

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Da, si eu am luat elevit dar apoi mi-a zis sa nu mai iau, acelasi doctor care mi-l recomandase in pruimul rand. S-a uitat pe analizele de sange si a zis ca nua re rost sa mai iau pt ca nu vede ca si-ar face vreun efect. Mi-a dat sa iau Ogestan, care e cu ulei de peste,a cid folic si inca ceva vitamine, insa mai putine decat Elevitul. Iau in paralel si magneziu insa vad ca tot imi amortesc mainile. Ce-i drept nu mi se pun carcei :)

O sa-i trimit pe mail o intrebare totusi, ca pana ajung la control mai sunt vreo 3 saptamani si azinoapte chiar m-au durut cam rau ambele maini, asta mi se pare ciudat..

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

Mergi la inceput