Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 21
vanyy2009 spune:
buna dimineata 

Lora....multumim de micul dejun.....si cu intarziere un sincer La multi ani!!!

kiti, klarise, Chichiuta, mariuk, olivia26, felicitari pt vestile bune

ariana felicitari pt fetita

clabuc bine ai revenit din concediu

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura

Sanatate multa pt Nike, ma bucur ca bebelusul este sanatos

22+

bebecris26 spune:
neata mamici
. felicitari celor care au venit cu rezultate bune de la eco, sa va traiasca bebeii si sa creasca mari, mari.
cristina si bebe in burtica
22 sapt
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Neata burtici Klarisse, ma bucur ca cuculetul e voinic si jucaus , felicitari pt semanturaFelicitari tuturor fetelor cu vesti bune si celor care azi schimba semnatura. Dimineata am fost si eu la dr, la spital, sa vada rezult la morofologia de trim 2. totul e ok, bebe sanatoasa si voinica. Mai mergem peste 1 luna si ne-a dat sa mai repetam niste analize. -------------------------------------------------- Sunt o cu de 21+Ingerasul meu |
felicitari pt bb-ita sanatoasa!sa creasca mare!
Ana
21+
bebecris26 spune:
saptamana trecuta la eco morfologica bebelul meu avea 21 de sapt si o zi si 417 grame. abia astept sa vad cat va lua in greutate pana la urmatorul control pe 28
. nu prea as vrea sa fac eco in fiecare luna dar daca dr recomanda si zice ca nu se intampla nimic....recunosc ca si eu abia astept intalnirea lunara cu bebe![]()
cristina si bebe in burtica
22 sapt
LilianaR spune:
http://stirileprotv.ro/locale/29/la-cluj-s-a-deschis-prima-banca-publica-de-celule-stem-din-tara.html
Inca nu stiu detalii, o sa intreb medicul pe 10 la consultatie.
Puiutza, ce ai auzit?
Eu nu mi-am ales efectiv medicul, intamplarea a facut sa ajungem la o alegere.
Am fost acolo la un consult sa vaz daca-mi place; ajunsesem fara programare, mai mutl sa pun niste intrebari pe la receptie sau civa de la vanzari, dar am vazut ca la un cabinet nbu astepta nimeni si le-am rugat pe fetele de la receptie sa vb cu medicul daca ma baga asa, intre consultatii, ca nu e venita oricum pacienta programata.
Si mi-a placut mult abordarea lui, indicatiile de adus sot data viitoare, modul de a trata nasterile, naturala e preferata se pare, la fel ca la mine...
Am fost compatibili, un fel de coup-de-foudre; si am ramas impreuna.
Sigur ca si medicul meu din Bucuresti are avantajele lui, ca expplica de numa' nu cele mai simple intrebari, da detalii de zici ca ma pregateste de examen in medicina si-mi place, de ce sa spun ca nu... Ca si cu crampele, ca eu stiam ca le aveam de la lipsa de calciu, se pare ca e de la un dezechilibru de mai multe minerale... si tot asa.
Tu ce ai auzit?
Despre nike si la zoze...
Daca ar fi sa ma intrebati, ambele mi-au parut cel putin ciudate. Ambele voiau dreptatea absoluta, or mie imi pare ca nu conteaza ce e real, ca aici nu postam despre realitatea perceputa impartial, ci despre perceptia subiectiva a ei de catre fiecare dintre noi.
Imi spunea cineva ce bolnav e, ca are o lipsa de calciu foarte grava...
Asta e, fiecare se percepe cum ii permite viata si experienta proprie, nu facem aici o analiza profesionista si obiectiva a simptomelor proprii.
Ma rog, ma depaseste situatia si nu ma mai intereseaza.
Oricum, nike nu e lipsa de tot, mai are vreo 20 si ceva de zile interdictie la scris pe forum.
24+ 
LUANASHANA spune:
Clabuc, bine ai revenit, mi se facuse dor de tine
Klarisse, felicitari pt bebe, sa fiti sanatosi si voiosi ca sa iasa bebele vesel
Apropo de apa, eu de 3 week-enduri am probleme cu apa. Ne-am mutat intr-un bloc nou cu centrala proprie si dezvoltatorul ne lasa fara apa fiindca nu vrem sa-i platim facturile la gaz care sunt umflate cu 6-10 milioane. Dreept urmare i-am intentat proces.
Ieri am schimbat si noi semnatura. Miercuri avem programare la Herghelegiu la morfologie. Oare imi va da vre-o inregistrare in 4 D sau pozici, aveti idee?
Pup burticile toate, sa aveti o zi buna!!!
22+
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR Danaisa, avem 731 de grame, suntem tot baiat! Bine, sanatos, nu ni s-a vazut fata. Poate pe 7 iunie, la urmatoarea. A fost numai 3D, adica 2 dimensiuni in spatiu si una in timp. Am primit si poze, dar destul de slab aparatul si calitatea lor. 24+ ![]() |
felicitari pt bebeinul grasunel

22+
puiutza spune:
Liliana retinusem eu ceva cu Eva la tine si un medic, inseamna ca nu am retinut corect....Sorryy!
Oricum despre Eva: cica daca vrei naturala si ai un medic care e si la stat angajat...si se nimereste sa nasti cand el are program la stat...nu va putea veni si atunci nasti cu cine e de "garda". Si de fapt de garda sunt doar niste asistente, care te consulta intai si daca medicul tau nu poate veni cheama ei unul dintre medicii care lucreaza cu ei si care e disponibil. Am inteles ca medicii care lucreaza cu ei ar fi: Bisoc, Ionel si Martinescu.
Al meu medic e si la stat, dar eu vreau naturala si vreau la EVA! Si am inteles ca trebuie sa vorbesc clar cu el sa vedem ce si cum. EL stie deja ca vreau la Eva si vreau naturala...dar nu mi-a zis nimic de-astea. Eu vreau insa sa stiu clar ce si cum!
Azi merg la eco si il abordez serios pe tema asta.
La stat cica nu iti face peridurala, dar daca iti gasesti anestezist care sa accepte trebuie sa iti duci tu trusa si toate cele. Nu vreau la stat...ca sunt conditii naspa!
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Klarisse spune:
Sunt bucuroasa ca acum in Iunie se deschide maternitatea privata de aici din Iasi si doctorita mea va opera acolo, deci in privinta conditiilor m-am mai linistit.
Pana in octombrie va exista si un feed-back in privinta derularii unei operatii de cezariana ca sa am si la ce sa ma raportez, deci e bine.
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

cu