Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
oramona spune:
Puiutza, frumos din partea ta. Ne bucuram ca bebele este bine si poate si Nike se simte bine.

mamica de fetita si
21+
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Puiutza, si cam care e procedura cu analizele alea in strainatate? Trebuie lut legatura direct cu ei sau sunt intermediari la noi? ---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 23+ |
Dupa cum spuneam amica mea lucreaza la un laborator de analize - si din cate am inteles se trimite sangele recoltat de la BB afara pt. analize. O sa o mai intreb mai multe....Ei fac recoltarea si lucreaza in colaborare cu cei de afara...si nu m-am mai deranjat ca am zis ca apelez la ea cand va fi...Dar o mai intreb si revin cu informatii!

Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
puiutza spune:
Va pup pe toate!
Eu plec la masaj si dupa aceea sa imi recuperez copilul....si sigur nu voi mai avea timp de povesti pana maine cand ajung la birou.
Asteptam vestile bune de la Kiti si Klarisse!
O dupa masa si o seara cat mai frumoasa va doresc!

Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
oramona spune:
Nu mai pot, de doua zile ma ucide durerea de spate. Efectiv nu mai pot. Am fost 

ca nu mi-am facut niste analize inainte de sarcina, ca durerea asta de spate e mai veche. E un singur loc care ma doare si nu-mi trece deloc. Voi va da-ti cu ceva sau luati vreo pastiluta?

mamica de fetita si
21+
Andreea82 spune:
Clabuc, bine ai revenit. Cum a fost vacanta? Asteptam impresii si poze cu burtica ![]()
Olivia, Alynta - aveti copii dragalashi. Sa va traiasca sanatosi si fericiti si sa va bucurati de ei 
Kiti, pe unde umbli? Vino cu vestile bune ![]()
22+ cu un carucior multicolor :)
nadiutapm spune:
PUIUTZA,
te rog frumos sa dezvolti mai mult referitor la bolile preconizate pt BB, eu vreau sa stiu unde si cum se pot recolta si cu ce laboratoare se lucreaza, sper ca nu e deranjul foarte mare, multam fain
,
in alta ordine de idei ma bucur pt Nike, am mai cunoscut o persoana care din cauza sarcinilor toxice, a pierdut 3, tot in Germania au facut teste si parateste si intr-un final au reusit sa fenteze toxicitate si astfel bebe sa se dezvolte normal, iar acum e un flacau blondut si foarte frumos.
pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
23+ 
Andreea82 spune:
Heey, si noi am schimbat semnatura azi. Acu mi-am dat si eu seama ca a mai trecut o saptamana 
Fetelor, nu mai pot: intr-una as rontai ceva - cand dulce, cand sarat si tot asa 
23+ cu un carucior multicolor :)
ionela.n spune:
Klarisse, bafta la eco 
Nike, ma bucur ca esti mai bine, sper sa fii si mai linistita acum 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Ingerasul meu
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Heey, si noi am schimbat semnatura azi. Acu mi-am dat si eu seama ca a mai trecut o saptamana ![]() Fetelor, nu mai pot: intr-una as rontai ceva - cand dulce, cand sarat si tot asa ![]() 23+ cu un carucior multicolor :) |
felicitari pt semnatura!sa creasca bb mare!
si eu as manca intr-una,dar daca nu ne abtinem,pana nastem o sa avem 100 kg.
Ma bucur ca nike se simte bine!Sa-i creassca bb sanatos!
Ana
21+
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 felicitari pt semnatura!sa creasca bb mare! si eu as manca intr-una,dar daca nu ne abtinem,pana nastem o sa avem 100 kg. Ana 21+![]() |
multumesc la fel
23+ cu un carucior multicolor :)