Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 5
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Alexutzzza, Ruxita nu ziceti hop pana nu treceti pragul. Eu stiu un caz in care o fetita pana la 8 luni dormea singura in camera, o puneau in patut si se culca singura, era lasata cu bunica si era imbaiata si culcata de aceasta... ce sa mai, copil model. La 8 luni, dupa un episod de raceala in care au stat toti pe langa ea, copilul s-a schimbat radical si pana la mai mult de doi ani a dormit cu ei in pat, nu puteau pleca daca nu adormea etc. Eu cand il vad cat de mirat se uita la degetele de la picioarele lui realizez ca cer mult prea multe de la el... _ Povestea unei . Cresc |
si eu am niste prieteni care au patit exact la fel!
si s-au tinut f tare s-o invete la loc, chiar tare adica..eu n-as fi putut si majoritatea dintre noi cred ca nu ar fi putut sa incerce atat de mult s-o faca sa-si reia vechile obiceiuri...dust in the wind..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Ruxita, tu tot mai insisti cu leucoplastul? eu nu dar incerc mereu sa fiu atenta s-o asez normal. ma gandesc in fiecare zi daca ar trebui sa incerc si eu cu leuco...nu ma lasa inima..
mi-e, dintre toate ceaiurile de lactatie pe care le-am baut, cel mai bun mi s-a parut cel de la Humana, apoi cel de la Teakanne. Insa ambele sunt cam bani aruncati daca nu mananc consistent si nu beau lichide.
_
_
lorex spune:
Va sarut de nopate buna.
MA duc sa ma intind langa ingerasul meu...ma dor toate cele,..parca-s o baba
_
_
cristies spune:
Lorex daca nu tu, atunci poate Ayanna.
Am uitat sa va spun de ce eram ieri suparata. Dupa ce am facut 6 ore minunatul iepure cumnatii au sunat sa anunte ca nu mai vin. Musafirii de azi au zis ca e bun (mai bun il face bunica-mea in cuptorul de la soba, evident ca asa e, bunica-mea gateste minunat si in plus la ei e casa plina tot timpul, eu nu ma mai duc pana nu termin dieta ca acolo poftesti la orice au ei de mancare, zici ca n-ai mai mancat de trei zile...) si au strambat din nas la salata insotitoare (de naut cu vinete) si ca ar fi mers mai bine un piure de cartofi.
Deci m-am cam facut de kko cu tot meniul si munca mea de negru pe plantatie. Vorba lu' maica-mea, trebuia sa bagi niste pulpe la cuptor si niste piure de fulgi si doar sa le zici ca ai iepure cu salata fonfleu si si-ar fi dorit. Asa mura-n gura... si iepurele e de porc.
Si tabelul de la intretinere l-au vazut cand au trecut prin holul blocului si "le-a sarit in ochi ce suma mare". Ofc ca pare mare, ca la parter nu stau decat mosi si un tanar necasatorit care nu prea sta, deci ce sa consume? Daca te uitai mai sus si vedeai la trei persoane (nu la una cum sunt cei din vecinatate) e aproximativ aceeasi chestie.
Dar gata. Sunt zen la loc. Sambata vine prietena mea cea mai buna in vizita. Abia astept.
Si ca tot vorbeam de bunica-mea, mi-a trimis si ea ceva, ca doar nu era sa nu-mi trimita... niste biscuiti de casa (eventual si pentru Alexis). Lui Alexis nu i-am dat, dar eu am cam bagat. Iar se alege praful de dieta mea. DAR, nu aveau zahar pudra pe deasupra. S-a gandit ca zaharul din ei si faina alba sunt bune, zaharul ala pudra pe deasupra nu e diet. Am apreciat. (Dar sunt foarte gustosi).
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
si eu am niste prieteni care au patit exact la fel! si s-au tinut f tare s-o invete la loc, chiar tare adica..eu n-as fi putut si majoritatea dintre noi cred ca nu ar fi putut sa incerce atat de mult s-o faca sa-si reia vechile obiceiuri...dust in the wind.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Da, da, au incercat sa revina la vechile obiceiuri... fara succesuri pana la doi ani si ceva cand eu cred ca a ales ea.
ratusca_mica spune:
Buna seara, dupa cum ziceam!
Multumesc frumos de raspunsuri si incurajari, intre timp am sunat la doctorul meu de la Bucu si mi-a recomandat Augmentin prin telefon Am zis ca nu aud bine... en fin.
Si pt ca eram ingrijorata sa nu faca ceva la plamani, am fost aici in oras la un doctor care mi-a placut tare mult, chiar OK omul, are o simpla raceala, nu se aude nimic dubios la plamani, are un pic de rosu in gat, nimic care sa justifice antobiotic. Sa continui cu Panadol/Nurofen si un gel pe piept pt vapori sa-l curete pe sinusuri. Doar daca face febra si se ingroasa gluma mi-a dat Amoxicilina, un antibiotic usor. Mi se pare ca deja e mai bine dupa doua doze de Panadol. Sa vedem maine...
Alexutzzza, sa stii ca Yiannis e super gras, la fel de gras ca maica-sa!
Cristies, astept cu nerabdare lista de diversificare, ce tare ca faci Preview, sa stam pe pozitii!
Nikole, Haircut, Happyella, ce frumos ca v-ati intalnit! Vreau si eu, vreau si eu!!!
M-am tot tinut sa pun poze pe contul comun, dar nu am cum sapt asta ca nu am cablul de trasnfer la mine (asta si deodorantul le-am uitat acasa! )
Ma duc ca-s rupta, de la 10 seara incolo sunt orele mele de munca in liniste, dar ma cam prinde 12 noaptea
Deci, daca pic la datorie, noapte buna!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
miremia spune:
Cristies care ti-e nora?
Nu de alta dar noua ne plac baietii inalti.
Sper sa nu ne vada Bea.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
miremia spune:
Anunt o seara cam varza.
Delfitza mea, care adormea singurica in patut, azi a stat juma de ora pe picioare in 2 ture, brate la greu, cantat, pusa la tzatza, incercat si patutul...nimic. Acum am pus-o in patut cu jucarii si chiuie...sunt capiata.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
cristies spune:
Lorex, ai liber de la mine sa tai in carne vie in lista de aniversari. Eu tot timpul raman pe luna trecuta (noroc cu Mamidepuiuti ca e vigilenta), si zic ca ar trebui facuta o lista actualizata cu DN mamelor si puilor care sa mearga (lista) in toate capitolele.
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Cristies care ti-e nora? Nu de alta dar noua ne plac baietii inalti. Sper sa nu ne vada Bea. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Nora mea e Maria Tanei, dar si noua ne plac fetele inotatoare si chiuitoare. (Sa nu ne auda nici Tana). Si de chiuit... al meu a facut un spectacol afara de se oprea lumea sa rada. Schelalaia (cred) la palaria din cap, razand si strambandu-se de zici ca eram cu circul...