Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alexutza clar NU. Dar cum zice si cristies daca tu te vezi grasa....

Mariucasara pt tabele.

Lorex ai PM.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Alexutza cu placere. La varsta asta cerealele nu ii ajuta prea mult decat daca nu se satura cu lapte si nu dorm, sau daca nu iau cum trebuie in greutate (ca Sebi al meu ). In rest cam sunt calorii goale....Mult mai folositoare sunt fructele si legumele. Probabil de aia nu ti-a recomandat dr.

Mamica de Sara si Sebi

AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

mariucasara am intrat acum pe contul comun si nu am vazut nici un mail cu tabelele .. cand l-ai trimis mai demult??

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

mariucasara am intrat acum pe contul comun si nu am vazut nici un mail cu tabelele .. cand l-ai trimis mai demult??

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Da. Cred ca eram inca gravida....Adresa de mail de pe care am trimis ti-o dau acum pe PM.

Mamica de Sara si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cred ca ar trebui sa mai triem si listutele cu aniversari...
cine-i mami_dulce, sau cosmy...sau tinacon???

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Eu una n-am idee. Poate fetele mai vechi?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

acu' ma bantuie rau ca am copil gras...de ce nu o fi pomenit nimic de cereale?

Yannis s-a nascut la 3,300 3,300 49,9cm s cos din spital la 3,070
Bilantz prima luma 4,200 4,500 54,7
Bilantz a doua luna 5,400 5,600 58,4
Bilantz a treia luna 6,500 6,400 61,4
Bilantz a patra luna 7,300 7,000 63,9

.....e gras?

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Offfffffff, mama, mama!

Am bagat cu rosu si verde datele (ideale) din tabelele de la Mariucasara.

Eu cum te stiu ca si pe tine te vezi grasa pot sa spun cu mana pe inima: NU!!!!!!!!

_
Povestea unei .
Cresc

Merci, off cat te-ai chinuit, am mers si io intre timp pe mail (am citit mesajul mariucai sara si am raspuns dar nu am apucat sa vaz msj tau, am cauta ttabelele la luna decembrie ha haaaa, gasit, lamurit, multumim muuuuult

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Da. Cred ca eram inca gravida....Adresa de mail de pe care am trimis ti-o dau acum pe PM.

Mamica de Sara si Sebi

Sarumana .. Am gasit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am vazut-o si pe Mirunica cu Dariuta - niste dragute, pe Irinuca scumpa cu licuriciul pe care-l asteptam si noi, familia frumoasa a Xelei cu palarii, pe Raul de Bubu in cristelnita si fetita Liei in brate la strabunica?, pe seriosul de Dragos al lui DandanaG, pe Iustin hotarat sa pape un catel si o alta familie frumoasa, a lui Myky.

Miremia, maine bag si eu poze, promit. Foarte bine ca ai facut prezenta! Trebuie facuta zilnic! Si cred ca ar trebui pus pe prima pagina un mesaj, ca fetele sa intre si sa ne scrie despre ele si apoi sa recupereze. Ca eu nu mai stiu nimic de nor-mea de vreo luna si ceva .
Si tot maine vin si cu lista de diversificare.

Nik0le, ce tare intalneala ad-hoc. Ati fentat ploaia!
Merci de capitol.

Alexutzzza, Ruxita nu ziceti hop pana nu treceti pragul. Eu stiu un caz in care o fetita pana la 8 luni dormea singura in camera, o puneau in patut si se culca singura, era lasata cu bunica si era imbaiata si culcata de aceasta... ce sa mai, copil model. La 8 luni, dupa un episod de raceala in care au stat toti pe langa ea, copilul s-a schimbat radical si pana la mai mult de doi ani a dormit cu ei in pat, nu puteau pleca daca nu adormea etc.
Eu cand il vad cat de mirat se uita la degetele de la picioarele lui realizez ca cer mult prea multe de la el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

lorex, n-ai zis nimic azi, sunteti bine? Tare povestea cu bunica, ce potrivire! Te inteleg perfect cu feelingu' fata de bobitza, zilele astea nici macar nu-mi mai arunc ochii pe monitor in timp ce alaptez, ma bucur de fiecare clipa! Mi se pare ca trece atat de repede etapa asta, parca mi se scurge bebelusenia ei printre degete! Deja mi se pare ca s-a lungit atat de mult, nu mai e ghemotocul ala care se cuibarea la pieptul meu... aproape ma doare ca e ultima data cand am bebe mic.

Multumim de intrebare! Suntem bine, am stat mai mult pe-afara!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Azi am lipsit de acasa de la ora 15 pana la 19... le-am lasat muls 25 de ml de lapte, mai mult nu a curs , (tre sa beau mai multe lichide si sa-mi cumpar galactogilul ala scump de 60 de lei)... m-am agitat de numa-numa, sms-uri peste sms-uri ce face comoara - doarme, tzipurim cu veselie, samd... cand vin acasa ma asteptam sa-i gasesc epuizati de plansete si copilul sa se bucure de venirea mea, n-am nimerit bine - mi-a deschis fiica-mea care il tinea in brate pe ala micu vesel si bine dispus cu mana pana la cot in gura si... nicio reactie cand m-a vazut, nici de nerabdare, nici de veselie exagerata ... asa am patzit si cu fiica-mea - am dus-o la mama pentru o scurta perioada de timp si cand am venit acasa, eu cand o vad incep sa plang, ea nimic, s-a intors, m-a vazut si si-a vazut mai departe de treburile ei... n-am copii mamosi pe cat mi-as fi dorit...

Buna seara,

Pentru mine Galatogil-ul a fost apa de ploaie (de Chanel ar trebui sa zic la cat costa...). Incearca mai bine ceaiul de lactatie de la Hipp, chiar e bun. Nu dau evident cei 400 ml ai lui Evyme, insa dau mai mult decat inainte

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput