Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 18
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Dulcineea daca e o solutie eu nu am gasit-o. De satul e satul, ca nu vrea sa pape, daca ii fac bibe il arunc intreg, gaze nu are, de durut nu il doare nimic. Pur si simplu vrea gugulit in miez de noapte.... Mamica de Sara si Sebi AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
al meu chiar suge noaptea e fomist
cea mai fericita mamica :)
ratusca_mica spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ruxita
unde gasesc ceaiul minune Hipp? farmacii, plafar? |
Sensiblu (25 RON)
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
A, pardon: gelul se numeste Pulmex Baby. partea proasta este ca nu se recomanda sub 6 luni, insa doctorul a zis ca peste 3 luni e OK. Oricum, daca citesti prospectul te sperii... Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
cum de am ratat io ceva....hmmm
ce face gelu?
io credeam ca te referi la gel d-ala de ii facea odata reclama si la tv ca dai pe piept asa, ala de adulti...ceva genu ala?
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
Alexutzzza, din ce a zis doctorita cred ca important ramane ca tot ce e facut trebuie consumat imediat sau aruncat. Si asta pentru ca oxigenul din aer oxideaza fructele, nu cutitul cu care le-ai taiat. Nu stiu sa explic mai bine, dar poti sa faci o incercare si sa rupi un mar. Sigur se va innegri, chiar daca nu a fost atins de metal.
Ustensilele de bucatarie (cutitele lor) sunt facute din oteluri inoxidabile special concepute pentru alimentatie, avantajul lor fiind rapiditatea si avantajul tau fiind ca le consumi inainte de a fi oxidate de expunerea la aer.
Noi (eu si frate-meu) am crescut cu o razatoare de sticla si ne-a fost bine. Dar eu o sa folosesc blenderul.
Despre ceai... am zis ca nu mai zic nimic.
Ma bucur ca e mai bine Yannis.
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
A, pardon: gelul se numeste Pulmex Baby. partea proasta este ca nu se recomanda sub 6 luni, insa doctorul a zis ca peste 3 luni e OK. Oricum, daca citesti prospectul te sperii... Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Merci! Si distractie placuta cand vine si sotul.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Alexutzzza, din ce a zis doctorita cred ca important ramane ca tot ce e facut trebuie consumat imediat sau aruncat. Si asta pentru ca oxigenul din aer oxideaza fructele, nu cutitul cu care le-ai taiat. Nu stiu sa explic mai bine, dar poti sa faci o incercare si sa rupi un mar. Sigur se va innegri, chiar daca nu a fost atins de metal. Ustensilele de bucatarie (cutitele lor) sunt facute din oteluri inoxidabile special concepute pentru alimentatie, avantajul lor fiind rapiditatea si avantajul tau fiind ca le consumi inainte de a fi oxidate de expunerea la aer. Noi (eu si frate-meu) am crescut cu o razatoare de sticla si ne-a fost bine. Dar eu o sa folosesc blenderul. Despre ceai... am zis ca nu mai zic nimic. Ma bucur ca e mai bine Yannis. _ Povestea unei . Cresc |
Normal ca si io o sa folosesc blenderul, de aia si ziceam in mesaj ca ele ORICUM se oxideaza, daci care e faza? Cred ca daca i le dai imediat ce i le prepari e ok blender sau razatoare
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
lorex spune:
Irrina, wb
Dece, incet incet o sa inceapa si jiji sa doarma noaptea
ayanna, te rog, nu te mai abtine a filozofa ca noua ne place
oani, distractie placuta in vacanta
MP, felicitari pt stelutele rosiii.Mie imi plac asa de mult incat scriu mesaje mai putine ca sa nu se faca albastre
nikole, de acord cu tine. insa eu stii cum fac? dau o masa de LP seara si apoi ma mulg si pastrez ce-am muls.Poate o sa ziceti ca e o prostie insa ia putin in greutate si nu se satura cu al meu, asa il strang pana se aduna mai mult si apoi il dau.Si e si subtire tare, aproape de transparent.Insa asa am reusit sa nu pierd LM. Am gasit o pompa f buna de la Avent. Eu am avut de la primii pasi- o panarama de pompa, vai ce m-am chinuit cu ea.In marea mea prostie imi imaginam ca toate pompele manuale sunt la fel.Dar iata ca m-am luminat.Asta de la Avent e super tare!Eu merg pe mixt aproape de cand s-a nascut.Scurte au fost perioadele in care i-am dat doar LM.La 3-4 zile iarasi cedam si-i dadeam LP.Si nu-mi pare rau.Acum arata si bobitza mai normal ca era cam slabutza si imi era frica doamne ferste de vreo raceala sau altceva, ei slabesc f mult cand sunt bolnaviori..
cristes, multumim pt lista detaliata si pt info.Eu salvez in word !
Cris.mario, bine ai revenit !
Alexutza, cu 3 de z, , daca pe frunte nu era cald si era cald la ceafa asta nu inseaman ca era supraincalzit de avea 38? ca sie u am patit asa o data cu iurica.Avea 38 si am fugit la peditaru dar cand am aj acasa avea temp normala.Otinusem prea infofolita.Eu nu zic ca-l infofolesti ca stiu ca nu e cazul la tine, dar poate e prea cald in casa?
Aa...revin ca am vazut acu ca e reactie dupa vaccin..
Vad ca si Bea...zice ceva de 37 cu 6...eu nu mi-am facut niciodata probleme la 37 cu 6...
Branza topita???...auzi......nici eu nu bag asa ceva in gura!
Miremia, si eu i-am dat sa linga mar si para sa vad ce reactie are...limpaia de zor, i-a placut.Osa pun filmulet cand am timp!
myky, mersi...m-am mai linistit! Si Catalutza
Cris.D, mersi, deci eat, activity, sleep....somn seara la 8 jumate...deci sunt ca la carte
pfiu...ce m-am racorit! va iubesc!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Blue_flower, eu am de gand sa-mi fac o carticica cu toate acestea si o sa mai adaug urmatoarele (nu le-am scris ca n-am stiut unde sa le incadrez, dar mi-ai dat ideea cu "ale mele": - nu suc cumparat (nici acidulat, nici neacidulat). - nu caramele, bombonele, acadele - nu mezeluri (nici macar d-alea pentru copii). - nu alcool - nu mancaruri de la alti copii (cu accent pe cele home made cand nu se cunoaste home-ul si nu numai). - nu se pastreaza nimic din ce a fost decongelat sau atins cu lingurita. Pe coperta o poza cu gaza si titlul "manual de utilizare". Si o sa am mai multe capitole, acum le concep. _ Povestea unei . Cresc |
eu sper ca o vei publica.Vb serios! Eu vreau s-o cumpar.Am mare incredere in ce scrii tu!
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui ale1212xa ia uitati ce am gasit pe la alte subiecte....am ras cu gura pana la urechi...mai sa trezesc gaza http://vimeo.com/11621957 ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Foarte tare
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 http://www.minimano.hu/termekeink/_ujdonsag/ |
waw ce mistooo...da noi n-avem pe unde ne plimba asa frumos...
Bea, pls, un link in lb engleza macar ca in asta nu ma descurc deloc, nici macar n-am dibuit de unde as putea schimba limba..
_
_