Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj credeam ca de la lp+cereale dorm mai mult...vad ca nu Oare nu e nici o solutie ? eu sunt rupta de oboseala Din 2 in 2 ore suge Zi si noapte cea mai fericita mamica :) |
suzeta nu vrea? ca eu asa am pacalit-o pe iuria sa nu mai pape noaptea la 2 ore..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
haircut spune:
citat din mesajul lui Nik0le Azi sunt acasa cu amandoua si aia mare da semne de varicela, mi s-a plans de burta si acum doarme, cred ca face febra... Acum chiar am motive sa ma deprim. Amiss, i-a trecut Petrei varicela? Sper ca Simon a scapat, ca-l alaptezi, nu? |
Multa sanatate!!!
Poate totusi nu face
de Maia Ilinca (29.01.10)
lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Ia uitati hal de subiect http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148465. _ Povestea unei . Cresc |
amuzante fetele
dar tipa care deschisese subiectul era chiar speriata! insa nu si-a gasit ocul potrivit unde sa intrebe, era de asteptat sa se rada de ea..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ayanna_xem spune:
Salut gagici…
…noi suntem prin zona, mai prin culise asa, dar suntem…ca azi avem program de smotruiala, combinat cu tzitzi ofc.
In rest…cu mucii stam un pic mai binisor…nu mai luam Nurofen, vit. C etc…doar ser mai punem in nasuc si atat.
CRISTIES multam mult pentru lista cu diversificarea.
Si pentru celelalte informatii…io notez tot.
BLUE_FLOWER daca faci excel baga si ici la fete…ca io una m-am apucat de ‘colectionat’ informatii.
RUXITA, MIREMIA…
ONITZA…eu alaptez exclusiv si cam am program de tzitzi non-stop…dar ma tin tare si vreau sa ajung cat mai aproape de 6 luni ca sa incep diversificarea, desi cred ca fii-mea e pregatita, ca e curioasa foc cand mancam…ii dau sa linga una alta (de ex. mar) si pare foarte incantata, iar daca ma indrept cu lingurita spre gurita ei o deschide si asteapta.
Imi pare rau pentru problemele tale cu sanii…cred ca e tare greu cu alaptatul si te admir ca totusi nu te lasi.
A…si inca ceva…esti o frumusete!!! Am vazut pozele…suuuuper
ALE1212XA …super linkul cu ‘mama rhapsody’
HAIRCUT …suuuuper poza cu voi doua! Super!super!
CRISTIES…si eu m-am distrat la topicul despre deochi…dar, per ansamblu, concluzia pe care am tras-o a fost totusi: trist!
Am vazut si pozele mai noi…
EVY_ME…simpatica poza nud…cu suzeta! …foarte relaxat cavalerul! Iar aia cu voi trei merita facuta tablou sau wallpaper…
Si celelalte fete….am vazut super poze la toate… toate-s frumi…avem niste pufuleti…yam-yam…
CUSCRA…neaparat sa faci wallpaper ultima poza, aia cu voi 4…ca e super faina!!!!
Ma duc sa termin de aspirat...si va mai vizitez asa printre timp...
la voi
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex Alexutza, cu 3 de z, , daca pe frunte nu era cald si era cald la ceafa asta nu inseaman ca era supraincalzit de avea 38? ca sie u am patit asa o data cu iurica.Avea 38 si am fugit la peditaru dar cand am aj acasa avea temp normala.Otinusem prea infofolita.Eu nu zic ca-l infofolesti ca stiu ca nu e cazul la tine, dar poate e prea cald in casa? Aa...revin ca am vazut acu ca e reactie dupa vaccin.. Vad ca si Bea...zice ceva de 37 cu 6...eu nu mi-am facut niciodata probleme la 37 cu 6... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Dap, reactie la vaccin, ca de dezbracat, numa la pielea goala nu sta....da p-aproape si in casa daca e prea cald pun AC nu am probleme de astea, o sa am grija sa nu dea direct p el, eventual daca e atat de cald ca treb sa dau la viteza mare o sa mut copilu din camera dau asa un soc de AC sa se racoreasca, opresc, aduc copilu la loc sa stea la racoare....stiu ca ai tu ceva impotriva supraincalzirii, dar io-s in aceasi gask cu tine
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Salut gagici… CRISTIES…si eu m-am distrat la topicul despre deochi…dar, per ansamblu, concluzia pe care am tras-o a fost totusi: trist! mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Subscriu
Fiecare are acces la un anume tip si nivel de educatie, fiecare apartine unei anume culturi, fiecare dintre noi am fost crescuti de familii mamici si bunici si doici mai mult sau mai putin bisericoase, mai mult sau mai putin superstitioase, fiecare credem in ceva Dumnezeu, Allah, Budha, zeii ploii samd si avem anumite credinte, convingeri si temeri legate de tot sistemul asta si ne raportam la acest sistem, la altceva nu stim sa ne raportam, altfel nu stim sa percepem lumea si credinta in deochi nu stiu cum Dumezeu da chiar atrage deochi si inca rau de tot care cumlea! trece prin descantec, de orice tip o fii el (tatal nostru sau incantatii magice si gaini taiate ), lucrurile in care credem le investim cumva cu putere si energie si automat ajung sa ne influenteze....nu stiu cum sa explic sa ma fac inteleasa....se pare ca la ora asta m-a lasat vocabularul de specialitate
Editez ptr ca m-am intins ca o placinta indescifrabila fara sa concluzionez , ideea e ca nu e frumos sa judeci pe cineva pentru credintele pe care le are, credintele unui om cand sunt atacate sau mai rau, badjocorite in felul asta, produc durere... saraca mamica o sa se simta ca o proasta pentru ca ceilalti au pur si simplu alt sistem de credinte si valori...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
treci la scris ca altfel nu te iau maine in parc! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Am scris, am fost si la scoala....
Imbrac matza si mergem sa punem la posta biberoanele bobitzei.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
mandruta spune:
Buna ziua si noi!
Ne cerem scuze ca n-am participat la sedintele de azi. Am citit cam tot, dar n-am avut timp sa scriu.
1. Vreau si eu in parc cu voi. Spuneti-mi ora si locul intalnirii. Si multumesc ca v-ati gandit si la mine.
2. Fi-mea doarme noaptea de cand i-am bagat cereale in lapte. Are program fix de la 11 la 7 (ceas!). Colicile nu se formeaza de la LM sau LM, sunt bule de aer de la mancarea nedigerata, si cand mananca mai des de 1 ora vine lapte proaspat peste lapte nedigerat si il doare burtica pe copil. Cel putin eu asa am inteles. Pe mine m-a avertizat dr. ca pot sa apara si cand intru pe diversificare, pt. ca stomacul inca nu prelucreaza bine alimentele....
3. Dulcineea, pup baiat bine crescut!
4. Nikole, ma gandesc la Irina ta, ce face? Nici a mea nu e cine-stie-ce dolofana, si ii dau LP de la 2 luni si jumatate, deci chestia asta cu "dela LP se umfla" e o tampenie. Nu vrei sa ii bagi cereale in laptele tau (nu te supara, e o idee), doar seara?
5. Bafta la examene, cele care mai aveti!
6. Vlad Stefan, Ioana Teodora, Dionisios, Mihai, Lorena
nu mai stiu... revin
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
ratusca_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
si noi avem o gramada la intretinere vreo 450 de lei si ma mir de ce asa de mult, ca in anii trecuti plateam vreo 200-300 si ceva nu mai mult! Sotul m-a linistit ca cica l-a bagat si pe ala micu la intetinere ca si el consuma apa, caldura, curent... si s-au si scumpit gigacaloriile, metrucuburile, kw-tii... |
Errrr, ma scuzati: eu am platit 6 mil luna trecuta... tot la bloc!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
Nik0le spune:
Fiind cu amandoua azi nu prea am avut timp de forum... Isa s-a simtit bine de cand s-a trezit din somnul de pranz si nu mai are niciun simptom de nimic. Haircut, multumesc pentru gandul bun!
lorex, ai avut noroc ca a mers treaba cu alimentatia mixta la voi, Iuria ar fi putut sa-ti refuze sanul cand a vazut ce usor curge lapticul din bibe, asta e una din temerile mele. Pe de alta parte, ai facut/faci foarte bine ca te mulgi la masa de LP a Iuriei, asa mentii lactatia.
ayanna, ma bucur ca sunteti mai bine, pup curioasa mica!
cristies, multumesc, astept sa dai gata listuta!
mandruta, multumesc pentru ca te-ai gandit la noi! Ce bine ca Ioana doarme toata noaptea! Nu-i o idee rea sa-i dau cereale, dar daca tot i-as da bibe, mai bine i le pun in lapte praf, n-am nimic cu el in mod special. Multumesc pentru sugestie, cum poti sa crezi ca m-as supara?