Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

am stelute rosii yupiiiiiiiiiiiiiiiii
dau de baut!,ca de mancat ... nu dau sa nu va fac

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
ai PM

asa creste Alex

am primit, saru'mana

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

am nevoie de o cafea maaare, multumesc cui a dat-o...sunt zombi...nu am reusit sa adorm azi noapte decat dupa 3 si nu din cauza de bebe ci pur si simplu nu am putut adormi, m-am uitat pe pereti juma de noapte...bebe clar nu a stiut toata treaba si deci de la 8 e fresh
poate il pacalesc la pranz la un somn mic..desi nu a mai dormit de vreo 2 luni la pranz
vedem...o zi buna sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

asa creste Alex

Felicitari! la mai multe!

Cik si bautura ingrasa , berea ingrasa clar, vinu are alcool deci si multe calorii....so...apa plata sau gin (cik ptr cine tine dieta are voie gin sec....)

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

cred ca raul e grasul noastru.....are 8 kg si ceva mi si teama sa-l cantaresce si lung adevarul asta e dar la kg ce le ziceti am impresia ca e un copil prea gras...ce sa-i fac ca nu cred ca o cura de slabire e solutia la 4 luni da-ti un sfat va rog frumos voi ce ati face n-am emoticon ce se scarpina in cap asa ca dau cu el de pereti(capul meu)

ne, ne, ne ca v-am batut! noi avem la 4 luni 8.400kg! adevarul e ca suntem si lungi 69 cm... nicio cura de slabire, doar fara cereale, doar fructe si legume... si o mamica mi-a mai recomandat fulgii de orez, care nu ingrasa... cand vor incepe sa mearga se vor subtia, se vor lungi, fetele mi-au aratat poze cu copii grasi de mici, apoi supli mai mari si m-am linistit! Bea, plz pune pozele cu nepoata ta in contul nou de poze ca sa se linisteasca mamicile de grasunei!

Mergi la inceput

lorex asa e...acum apuc sa ma bucur de bebe...la radu cred ca eram prea stresata,acum totul imi pare

decenuela esti totala cu friptanele si schimbatul de "dama"
da' ce-ti veni cu sucul?jiji are 5 luni,nu era vb ca pana la 6 ?

plateea ...preotul are dreptate

ruxita...io pe radu l-am invatat mai independent,daca pot zice asa...sa poata fi fericit [alexutzzza] si in absenta mea...sa vad daca m-or tine balamalele sa fac si cu alex la fel ...ca acum sunt parca mai ,desi de iubit,ii iubesc la fel...mor de dragul lor...

mariucasara ...soarta si la mine...LM exclusiv= mai lung decat media,dar mai slab decat media,cu mult......asta e...nu dau completare...

alexutzza lasa-l pe yannis in pace! cum sa fie gras? daca vrei unul slab,poate facem schimb?

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

asa creste Alex

Felicitari! la mai multe!

Cik si bautura ingrasa , berea ingrasa clar, vinu are alcool deci si multe calorii....so...apa plata sau gin (cik ptr cine tine dieta are voie gin sec....)

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

apa va dau... si fac si economie!
pun cate o feliuta de lamaie bonus

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Va reproduc aici din "Ce mananca un bebelus la 17 saptamani" (4 luni) dupa cartea bebelusul de la o zi la un an -
dimineata: 1 biberon cu lapte (180 g apa + 6 masuri de lapte) 1-2 lingri de pulbere de cereale

pranz: 120 gr piure de legume diluat cu lapte
la alegere: morcovi, cartofi, mazare, fasole, dovlecel, spanac, etc. 30 gr peste tocat (merlan, limanda, pastrav) jambon slab sau galbenus; Desert la alegere: compot de fructe, branza topita, iaurt, fruct copt zdrobit etc

gustare: 1 biberon de lapte (180 ml apa + 6 masuri de lapte prad)

Cina: 1 biberon cu lapte ( cu 1-2 lunguri de pulbere de cereale) alternat cu biberon cu lapte + supa de legume

ce parere aveti de asa meniu???
editat scrisem sambon in loc de jambon...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex daca nu tu, atunci poate Ayanna.

Am uitat sa va spun de ce eram ieri suparata. Dupa ce am facut 6 ore minunatul iepure cumnatii au sunat sa anunte ca nu mai vin. Musafirii de azi au zis ca e bun (mai bun il face bunica-mea in cuptorul de la soba, evident ca asa e, bunica-mea gateste minunat si in plus la ei e casa plina tot timpul, eu nu ma mai duc pana nu termin dieta ca acolo poftesti la orice au ei de mancare, zici ca n-ai mai mancat de trei zile...) si au strambat din nas la salata insotitoare (de naut cu vinete) si ca ar fi mers mai bine un piure de cartofi.
Deci m-am cam facut de kko cu tot meniul si munca mea de negru pe plantatie. Vorba lu' maica-mea, trebuia sa bagi niste pulpe la cuptor si niste piure de fulgi si doar sa le zici ca ai iepure cu salata fonfleu si si-ar fi dorit. Asa mura-n gura... si iepurele e de porc.

Si tabelul de la intretinere l-au vazut cand au trecut prin holul blocului si "le-a sarit in ochi ce suma mare". Ofc ca pare mare, ca la parter nu stau decat mosi si un tanar necasatorit care nu prea sta, deci ce sa consume? Daca te uitai mai sus si vedeai la trei persoane (nu la una cum sunt cei din vecinatate) e aproximativ aceeasi chestie.

Dar gata. Sunt zen la loc. Sambata vine prietena mea cea mai buna in vizita. Abia astept.

Si ca tot vorbeam de bunica-mea, mi-a trimis si ea ceva, ca doar nu era sa nu-mi trimita... niste biscuiti de casa (eventual si pentru Alexis). Lui Alexis nu i-am dat, dar eu am cam bagat. Iar se alege praful de dieta mea. DAR, nu aveau zahar pudra pe deasupra. S-a gandit ca zaharul din ei si faina alba sunt bune, zaharul ala pudra pe deasupra nu e diet. Am apreciat. (Dar sunt foarte gustosi).

_
Povestea unei .
Cresc

1). mama avea dreptate

2).cum sa nu mai mergi la bunica?

3).distractie placuta sambata

4).si pe mine ma intreba lumea de ce am asa mult de plata,de zici ca asa vreau eu...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Va reproduc aici din "Ce mananca un bebelus la 17 saptamani" (4 luni) dupa cartea bebelusul de la o zi la un an -
dimineata: 1 biberon cu lapte (180 g apa + 6 masuri de lapte) 1-2 lingri de pulbere de cereale

pranz: 120 gr piure de legume diluat cu lapte
la alegere: morcovi, cartofi, mazare, fasole, dovlecel, spanac, etc. 30 gr peste tocat (merlan, limanda, pastrav) sambon slab sau galbenus; Desert la alegere: compot de fructe, branza topita, iaurt, fruct copt zdrobit etc

gustare: 1 biberon de lapte (180 ml apa + 6 masuri de lapte prad)

Cina: 1 biberon cu lapte ( cu 1-2 lunguri de pulbere de cereale) alternat cu biberon cu lapte + supa de legume

ce parere aveti de asa meniu???

in ce an a fost editata cartea?...la 5 luni ii bagi linistita sarmale,apoi gratare cu mujdei si cartofi prajiti

asa creste Alex

Mergi la inceput