ati obosit sa fiti mamici?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Nu cred ca-s obosita sa fiu mama. Uneori sunt obosita pur si simplu. Alteori in momentele dificile am avut senzatia ca doar supravietuiesc.

Am doi copii nazdravani si pe care i-am dorit foarte mult. Singur viata e mai simpla fara copii, dar e mult mai saraca. Pe vremuri ma mai si plictiseam cateodata:)), asta nu se mai intampla.

Eu consider ca-i o minune sa poti sa mai vezi inca o data minunile lumii prin ochii unui copil ... asa de una singura sigur nu ma extaziez in fata unui dinte care iese, unei flori in doua culori sau crete. Si nici nu ma gadil pe degete cu o gura leului.
S-apoi au atatea intrebari pe care am uitat daca le-am pus si eu ... si-n mod cert le-am uitat raspunsul.

Daca te vezi obosita incearca sa te destinzi neluind viata in serios oricum -"nu scapi cu viata din ea". Incearca sa te pui la mintea lor sa-ti scoti restul din cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Nu stiu daca are legatura cu intrebarea ,dar daca ma intrebi cu ce ma ocup iti pot zice ca lucrez part time and i'm full time sotie si mama.
Si ca sa raspund la intrebarea ta .
Mmm,uneori ,poate atunci cind sint eu obosita si nu mai pot face fata cerintelor si atunci chiar ca las toate vraiste si pe seama sotului.Uneori e bine sa mai iei si o pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Eu nu am obosit sa fiu mamica, si desi a trecut ceva vreme, cand ma uit in urma realizez ca nu copilul m-a obosit vreodata (nici macar cand era bolnavior si ma plimbam cu el in brate toata noaptea pana se facea ziua) ci altii ma obosesc.
Pentru mine copilul meu este darul lui Dumnezeu.
Sincer mi-as mai dori unul daca ar fi posibil.
Dar a fi mama pentru ''inima mea'' nu ma oboseste, caci o fac cu toata dragostea, iar eu dragostea o inteleg ca jertfa facuta pentru cel iubit.
Dimpotriva, ma odihneste, atunci cand sunt obosita si imi zambeste, sau imi povesteste nazbatii de la scoala si ma face sa rad in hohote.
Sa mai zic de ''sedintele noastre de dans'' cand dansam pana la epuizare amandoi, sau cand jucam ''prinsa'' prin casa? Sau cum ''bucatarim'' noi impreuna tot felul de bunatati...

Poate e cum zice Lali, am invatat sa nu fiu obosita, m-am adaptat nevoilor lui, cine stie..
Mama mea asa zice: ''din meseria de mama nu iesi la pensie nici pe lumea cealalta"...

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Nu cred ca-s obosita sa fiu mama. Uneori sunt obosita pur si simplu. Alteori in momentele dificile am avut senzatia ca doar supravietuiesc.

Am doi copii nazdravani si pe care i-am dorit foarte mult. Singur viata e mai simpla fara copii, dar e mult mai saraca. Pe vremuri ma mai si plictiseam cateodata:)), asta nu se mai intampla.

Eu consider ca-i o minune sa poti sa mai vezi inca o data minunile lumii prin ochii unui copil ... asa de una singura sigur nu ma extaziez in fata unui dinte care iese, unei flori in doua culori sau crete. Si nici nu ma gadil pe degete cu o gura leului.
S-apoi au atatea intrebari pe care am uitat daca le-am pus si eu ... si-n mod cert le-am uitat raspunsul.

Daca te vezi obosita incearca sa te destinzi neluind viata in serios oricum -"nu scapi cu viata din ea". Incearca sa te pui la mintea lor sa-ti scoti restul din cap.

... tare asta cu "nu scapi cu viata din ea" ! M-ai inveselit

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

vai ma consideram depasita dar vad ca este normala stare de oboseala!a fi mami nu voi obosi niciodata,ma face fericita si mindradespre oboseala recunosc sunt cam bandita nu ma las pin la epuizare,cind simt ca puterile sunt pe sfirsite astep la un film sotul predau gestiunea cu mincare hainute si instructiuni de folosire si ma culcdaca sunt prea obosita fac bagajele si cind vine sotul meu stie ce vom face si hai la drum gratar si nani in aer liber!reusesc sa fie totul aranjat in casuta de 2 ori pe saptamina darrrrrrrr asta numai pina vin baietii ca apoi in 30 min se reinstaleaza starea de criza.la inceputuri ma luptam munceam pina la miezul noptii...apoi am inteles ca nu voi reusii decit foarte rar sau sa aranjez totul si sa ies pe usa.micutul meu ma cearta cind ii string jucariile si zice ca ii stic camera apoi incepe sa intinda iar si iar...acum daca asta este fericirea lui sa le intinda eu ce sa fac?am jucarii peste tot!!!!ieri am ris in hohote in baie am gasit un ursulet in sulul de hirtie igienica de la baie!ma amuza sa fiu mami pai inainte de aparitia puiului aveam eu atitea jucarii?si ce ma mai plictiseam sa fiu atit de singura si egoista!acum sunt atit de ocupata ca daca am fi 2 tot nu ar fi suficient.lasa ca se fac ei mari si ne vin nurorile cu nepoteii si o luam de la capat cu bucurii sa ne bucuram ca suntem folositoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu am 2 si sunt absolut fericita sa fiu mamica. Poate unde sunt si ceva mai marisori acum (6 si 7,5) dar nu imi inchipui viata mea fara ei.
Ce m-a deprimat multa vreme e ca nu-mi gaseam timp de sport...am fost o fire sportiva toata viatza mea si la un momendat am inceput sa folosesc copiii si jobul pe post de scuza pt lenea mea. Cand am rezolvat-o pe asta m-am simtit psihic si fizic mult mai pregatita sa fiu "Zen" in Bucurestiul si Romania de la 2010, sa ma bucur ca suntem cu totii sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu am 3+1 si da uneori obosesc sa iau decizii,sa dau sfaturi sa sar din probleme de trigonometrie,la povesti cu zani si zane,apoi la constructii sf din cuburi, spalat de rufe,tone de rufe de calcat si intrigi sentimentale,si dupa toate acestea trebuie sa am mintea limpede sa stabilesc termene de plata ,sa jonglez cu banii,sa fiu amanta focoasa,sa ...,sa....,sa....si atunci simt ca nu mai pot.
In secunda aia in care ma simt ca un inecat pe punctul sa abandoneze lupta ma intreb invariabil de ce? si pentru ce? si invariabil raspunsul este :pt ca i-am dorit,pt ca sunt averea mea cea mai mare,pt ca fara ei viata nu ar avea nici un rost si atunci urmeaza punct si de la capat.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu am una ...sunt obosita,dar mai vreau 2

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Da, obosesc cateodata. Ala mare e adolescent deja, cea mica imi mai face program noaptea, deci nu am cum sa dau vina pe treburile casnice

Tin minte cand am revenit dupa CIC2, ce shocate erau colegele mele cand spuneam, ca dupa un weekend "activ" imi face placere sa vin la servici sa ma mai si odihnesc un pic:))

Si fetelor, nu e rusine sa recunoastem ca ne saturam cateodata... ca nici dreaq nu ne ajuta cu greul si cu grosul treburilor. Asta nu inseamna ca nu ne iubim copiii sau ca nu suntem mame bune- asta inseamna doar, ca suntem oameni, si nu roboti.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Gabi cred ca am inteles eu gresit. Ca obosesc sa fiu menajera, bucatareasa si servitoare in casa? Fireste, fiecare oboseste.
Nu ma oboseste sa fiu mama, insa.
Daca ptr stimatul sotz obosesc de ma rup sa calc ditamai cearsaful de tricou sau camasa, la cel mic mi-e tare drag sa i le calc, -niste bucatele de panza acolo.
Nu pot zice ca ma oboseste cand vorbeste, si e activ si noaptea...Mai vine sa doarma cu mine ca se trezeste si pleaca la baie, apoi nimereste tot la mine in pat. Mey, si imi trage cate o cotonogeala cand vne peste mine, ca doarme agitat, si vorbeste, si se suceste, si eiiiiii . Dar am antrenament dupa atatia ani. Inca ma mai trezesc si acum daca il aud oftand si suspinand prin somn, deh, mama nebuna..

Dar altfel- treburile casei ma obosesc. Copilul nu.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput