Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Saby

despre Australia, invatatoarea mea si a lui Tudor, dna Dragan [Nikoleta20 mai iesi domne' din tabele si cifre!!!] are baiatul acolo, stabilit de ceva ani, inginer electronist, nu stiu exact orasul, dar dna invatatoare a fost de cateva ori acolo vara, si e mai mult decat incantata. Dupa ce termina cu tudor cls 4, vrea sa se mute si ea acolo definitiv... Cere-mi ce detalii vrei, si le aflam :), adica eu le aflu, si novus le aduna , ca mie avantajele/dezavantaje mi-ar da cu virgula, si mai rau, cu perioada...

Pisik , stii ce m-am gandit, dc noi doua tot citim asa, mai rarut, putem sa ne organizam pe capitole, si apoi ne facem un scurt rezumee in parc , sauuuu, cand or sa stea puii la kids' club [sa le chinuie pe bulgaroaice] si noi pe marginea piscinei, ca doamnele, cu cocktailul in mana... eee :) Apoi, cand mergem sa recuperam blanzii copii, le zicem noi vreo doo la bulgaroaice, cum de n-au citit ele cat trebuie, ca, parca-parca auziram ceva scancet de copil, si lacrima de elefant

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

magdy - de cand vanam un mesaj al tau sa vad ce ai. si cand am vazut caruciorul albastru nu mi-a venit a crede. abia apoi am inteles ca e cam roz si bleueu o tzin pe a mea ca o sa ai o fetita si desi imi place la nebunie Dimitri cred ca ramane pt bebe3
multa sanatate si ia-o mai usor

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza mai la pranz.
Tocmai astazi cand eram hotarata sa imi laud feciorul s-a intamplat rusinea. Dar...tot trebuie mentionat de de vreo ceva zile (sa fie o sapt) NU ii mai pun pampers in casa. Face pipi si kk la olita mai de mult dar pt linistea mea tot ii puneam pampers. Ei dar de luni am zis ca e cazul sa "dam militaria jos din pod"...MAre mi-a fost uimirea sa vad ce program de pipi are...Pai, mai des ma pipi eu decat el. Adica Dimi face cam la 45 de min, mai dar dupa masa de pranz face la un sfert de ora. Nu inteleg de ce...Probabil se mai aduna lichide in organism. In fine, nu conteaza Important este ca face la olita. Se mai intampla si accidente dar nu conteaza. Mie imi palce sa cred ca suntem pe drumul cel bun.
Ei, astazi nu se pune ca a facut si kk in pampersul de noapte. Bine ca il avea pe el.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tu, Anca am avut un vis aseara de tot rasul. Discutam amandoua. Urma sa vii la Braila si ma intrebai de o vila cu 2 paturi in camera dar sa fie un pat mare pe mijloc si unul de o persoana la perete
Ei, no, daca vrei sa vii poti dormi la mine

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aris, somn de pranz de 3 ore?! Wooow!! Si Phiphi a trecut la 1 somn pe zi de aproape 3 saptamani, dar e asa de imprevizibil...dupa ce vreo saptamana era in jurul orei 15, acum iar l-a mutat in jurul orei 13...ei, dar acest unic somn e taaare imprevizibil, poate dura intre 20 de minute si 2 ore...
Ieri a fost mai interesant, ca fiindca ziua n-a dormit decat 20 de minute in carucior, pe la 18.30 cand am gasit-o adormita in scaunul de masa, la desene. M-am dus sa-i aranjez patutul s-o mut acolo, dar surpriza: vecinul de sus bocanea de mama focului Pisigri, facem liga luptei impotriva vecinilor nesimtiti?!
Asa ca a dormit in scaun (lasat pe spate, dar totusi...in fine, ea avea o mutra relaxata...) o ora jumate!! Eu stateam la calc dar mai mult ma uitam la ea cat poate fi de scumpa...
Ora de culcare e in functie de somnul de peste zi: daca a dormit in jurul orei 13, seara pe la 20-20.30 cel tarziu dezerteaza; daca a dormit mai pe la 15, ora de somn se muta undeva intre 21 si 22.
Tufete, mi se arata un drum neprevazut, si anume ceva "treining" in Sibiu, intre 11-14 iulie! Va dati seama ca nu pot decat s-o car pe Phiphi dupa mine, si pe husband de baby-sitter! N-am mai fost in Sibiu de cand aveam 10 ani:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Tu, Anca am avut un vis aseara de tot rasul. Discutam amandoua. Urma sa vii la Braila si ma intrebai de o vila cu 2 paturi in camera dar sa fie un pat mare pe mijloc si unul de o persoana la perete
Ei, no, daca vrei sa vii poti dormi la mine

Poze Raru
Poze noi

Asta-i culmea!! Eu am visat-o peNovus! Dimineatza mi-era clar visul dar acum am cam uitat, tre sa-mi amintesc! (in ultimul timp parca-s senila!!)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetele!

Manuela chiar m-am bucurat ieri cand am vazut un post de la tine si mai als cand am vazut si poze. Si unde? La lanurile de lalele din Keukenhofen(nu stiu daca am scris corect). Locuiti in apropiere? Am fost acolo in 2008 de pasti, ca tot venise maica-mea in vizita si am zis sa o ducem undeva sa vada ceva frumos si pt ca nici eu nu ajunsesem inca pe acolo, mi-am zis ca e cea mai buna ocazie. Maica-mea mi-a zis, dupa ce a vazut frumusetea de flori, sa o lasam acolo ca se piteste undeva si se descurca ea apoi. Mersi pt urari.

Aris , stii vorba aia, ce o fi sanatos sa fie si noi pe langa ei ca sa-i putem creste. De bb3 nici nu se mai pune problema, caci nu mai am de gand sa risc. Eu zic ca am riscat destul si cu aceasta sarcina. iti zic eu ca daca eram in ro nu-mi mai trebuia nici bb2, dar aici am incredere deplina in medici si in profesionalismul lor. Cum mai merge piata? Am vro sansa cu cel din Busteni sau sa mai astept? oricum daca afli pe cineva interesat ma anunti.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Neatza mai la pranz.
Tocmai astazi cand eram hotarata sa imi laud feciorul s-a intamplat rusinea. Dar...tot trebuie mentionat de de vreo ceva zile (sa fie o sapt) NU ii mai pun pampers in casa. Face pipi si kk la olita mai de mult dar pt linistea mea tot ii puneam pampers. Ei dar de luni am zis ca e cazul sa "dam militaria jos din pod"...MAre mi-a fost uimirea sa vad ce program de pipi are...Pai, mai des ma pipi eu decat el. Adica Dimi face cam la 45 de min, mai dar dupa masa de pranz face la un sfert de ora. Nu inteleg de ce...Probabil se mai aduna lichide in organism. In fine, nu conteaza Important este ca face la olita. Se mai intampla si accidente dar nu conteaza. Mie imi palce sa cred ca suntem pe drumul cel bun.
Ei, astazi nu se pune ca a facut si kk in pampersul de noapte. Bine ca il avea pe el.

Poze Raru
Poze noi

Flori, mi-ai adus aminte de ceva haios ce a facut gabitu duminica. L-am pus pe oala, a facut kk si da sa se ridice. Eu crezand ca a terminat l-am lasat si m-am intors sa iau salteluta sa o pun pe masa(caci eram jos in bucatarie) si sa-l sterg si sa-l imbrac. El fuga-fuga prin bucatarie, se ascunde dupa canapea si aud deodata "pleosc" si inca odata "pleosc" si iese bucuros nevoie mare cu gura pana la urechi. Eu ma duc sa vad si cand colo peste ce dau? Peste ditamai "generalul" si cand ma uit la el era plin si pe picioare si se scurgea acu si pe sosete. L-am chemat pe tat-su sa-l ducem la dush si asta suparat nevoie mare ca na, trebuia sa curete, imi zice:" Duminica viitoare am sa ma cac si eu dupa colt si sa vad atunci daca mai razi..."

De atunci il mai las fara pempars dar sa fiu sigura ca a terminat treaba dinainte...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ilinca - mda, stiu ca sunt o norocoasa. dar eu nu ma mishc din casa cand se apropie ora somnului. la 12 sunt acasa indiferent ce ca nu cumva sa-i stric somnul ca tot eu platesc dupa aia. de dormit doarme de rupe ca noi suntem in demolari, reamenajari asa ca tot timpul cineva sparge, boncane sau da gauri cu bormasina, vibreaza pereti si el sfoiare. e adevarat ca a trecut la un somn de mai bine de 2luni, daca nu cumva mai mult. asa ca stai linishtita se regleaza ea in curand

magdy - stii vorba aia cu never say never. ca doar daca te intrebam acum 6 luni de bb2 tot asa ziceai. multa santate si spune-mi cum o sa o cheme pana la urma. piata nu merge ci stape terenuri am avut doar 3 vanzari in ultimii 2 ani si astea la un pretz de tot rasul. eu zic sa mai stati. noi aveam sperante ca in toamna se dezmorteste dar se pare ca mai dureaza

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Intru si eu sa va salut.

Ieri am avut o zi super nasoala, Raul a cazut si si-a facut un cucui de toata frumusetea, apoi parca nu era de ajuns, a mai cazut si din pat.

Olga , si sa speram ca David va fi bine!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput