Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***
Raspunsuri - Pagina 17
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Avem 3 saptamani de cand am eliminat tzitzi...Inainte de culcare ii dau lapte ![]() Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Aha....Eu ma asteptam ca in filme...Adica dupa intarcare...SA il asezi in pat , il pupi si el adoarme neintors pana dimineata...Am vazut multe filme, nu?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

ramona7575 spune:
[/quote]
Aha....Eu ma asteptam ca in filme...Adica dupa intarcare...SA il asezi in pat , il pupi si el adoarme neintors pana dimineata...Am vazut multe filme, nu?![]()
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
[/quote]
Cam asa il adorm eu de vre-o 3 saptamani, ianinte de culcare ii dau laptele, mai pastrez un rest de 50 ml., il asez in pat, il sarut pefrunte, ii dau restul de lapte apoi suzi, il mangai pe frunte si spate, spun shhtt un minute apoi ies din camera intunecata si imi vad de treaba, se mai ridica din patutz dar fara sa zic nimic il asez la loc, il mangai pe spate , ies... si gata !!!
Cred ca sunt o norocoasa 

, e un copil bun din punctul asta de vedere si nu numai ![]()
(cu mici exceptii![]()
)
http://community.webshots.com/album/577298563nQKiLG?vhost=community&start=24
novus spune:
Neata si de la noi !
Astazi Alexandra mi-a facut cinste cu un somnic pana la 9 , cred ca a fost obosita dupa saptamana de party-uri
!
Sympliana, dovezile sunt la Olishka, maine speram ca le vedem !!
Dyanna, un
pt Mutzu sa se faca bine !!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
iuca spune:
Carla eu cred ca e normal cat alaptezi sa ai ciclul neregulat. Si la mine tot asa a fost, prima data mi-a venit dupa vreo 50 zile, apoi incet, incet, a revenit la normal. Mie din decembrie mi-a venit.
Ayla am vazut poze cu copii frumosi, mi-au placut mult 
aris nici noi nu stam pe olite, sunt doar de decor, ne jucam cu ele
novus am vazut pozele cu Alexandra, sunt foarte – foarte frumoase , are niste ochi…
Eu nu am mai avut timp sa intru de cateva zile, nici nu ma lasa copii sa stau la calculator, acum dorm. Copii mei sunt bine, inca nu le-a aparut nici-o eruptie de varicela, (nepotica noastra are vreo 10 zile de cand i-a aparut eruptia).
Bogdan e un cumintel, doar ca nu mai are stare in scaunul de masa, cum il pun, sta cateva secunde si se ridica in picioare, isi da singur centurica jos.
Bianca e tot o mamaoasa si s-a facut cam rea. Daca au 2 jucarii identice, o arunca pe a ei si o ia pe a lui Bogdan, el se supara, plange si se tavaleste. Nu il lasa sa doarma, ii zgaltaie patutul si “vorbeste” cu el, il trage de par si il musca.
Dar au si momente cand se joaca frumos impreuna.
carla28 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 va pup pe toate!ne apropiem cu pasi repezi de nunta..pe 19 iunie..si sunt multe din probleme rezolvate.. scuze ca nu am ma intrat. dar suntem super ocupati! sper ca sunteti toate bine..cu unele din voi m-am mai vazut prin herastrau..Tudor creste si e voinic..n stie sa mearga, doar sa alerge:)) la multi ai si de la noi pt toate si toti sarbatoritii! va cu mult drag si sper sa ne mai sunati cand va mai intalniti!noapte buna! Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici |
Bine ai revenit si Casa de Piatra!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri, m-am mai linistit, sper sa isi revina la normal in curand.
Va pup si sa aveti un week-end placut!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
florinela79 spune:
Multumesc de sugestie fete......da igloo e cam camuflat desi avea fereste pe lateral...cred ca o sa ne orientam la un umbrar.....usor de montat si transportat.
Leo, sa aveti o nunta de povesti....sa nu uiti de poze!
Ayla21 spune:
simplyana, sincer, nu vreau sa te supar, dar cauta o imagine cu aparatul genital feminin si ai sa vezi unde sunt ovarele si unde sunt trompele, si ca faptul ca o trompa este sectionata sau infundata ( de ex cum au unele femei probleme de fertilitate fara sa faca ceva la cerere) nu impiedica ovulatia.
Si uite ce scrie pe site medical
Afirmatii false privind sterilizarea chirurgicala voluntara
1. Ligatura trompelor îngrasa.
2. Vasectomia duce la impotenta.
3. Ligatura trompelor opreste menstruatiile.
4. Ligatura trompelor duce la cefalee, nevroza.
5. Daca se doreste, trompele sau canalele deferente pot fi refacute.
6. Daca se taie trompele, hormonii se aduna în ovare, pentru ca nu mai au pe unde sa se scurga afara din organism.
7. Ligatura trompelor duce cancer uterin.
8. Ligatura trompelor poate duce la cresterea tensiune (HTA).
9. Sterilizarea chirurgicala este o operatie foarte dureroasa.
10. Barbatul care a facut vasectomie nu mai ejaculeaza normal.
sursa (daca imi accepta linkul):http://www.romedic.ro/afirmatii-false-0P354
Eu mai continui discutia. Cred ca sora ta are acele probleme si deregrari din cu totul alt motiv, de aceea am intrebat daca i-a spus doctorul ca le are din acest motiv.
Magdy, daca doresti, cauta pe google si vei gasi multe informatii.
Ana, sper ca nu te-am suparat.
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Ayla21 spune:
Dyana, multa sanatate lui David.
Multumim tuturor pt aprecieri la adresa pozelor.
Am mai pus cateva poze noi incepand de aici.
Pupici 
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Monnvas spune:
AMR putin... si-mi vine puiul acasa
. Am mai avut o serie de cursuri si ieri l-am lasat la ai mei. Aseara am iesit la o pizza (nu ma parati la montignace, nu?
) cu sotzul, tare bine a fost. Iar acum, profitand ca-s singura acasa, am bagat si eu niste Metallica si Rammstein 

ca M. nu prea suporta "suparatii" si nu ma lasa sa-i pun piticului "satanisme"

Nush altii cum sunt, da' pe mine de pilda Unforgiven ma calmeaza teribil...
Ma bag si eu sa vad poze cu Luana 
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

va pup pe toate!
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09