buna ziua.....
Am un baietel de 6 ani,si din joaca si-a smuls GENELE.Sunt foarte nelinistita...si as dori sa ma ajutati.Genele se regenereaza,si daca da ,ce ar trebui sa fac?Va multumesc...
Raspunsuri
CorinaDani spune:
stai linstita, vor creste la loc
si-a smuls TOATE genele, la ambii ochi, sau e doar o mica portiune cu gene lipsa ?
cum a reusit asta ? ca doare destul de tare cand te tragi de ele...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
katalina_F spune:
La amandoi ochi,avea niste gene foarte frumoase ,dese si lungi...acum mai sunt cateva...nu stiu cum a reusit.
MACARIE spune:
un pic de ulei de ricin in fiecare zi cred ca ar ajuta......mai cauta pe net informatii, ........bafta multa
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
CorinaDani spune:
de ulei de ricin stiam si eu, dar special nu am mentionat, pentru ca e vorba despre un baietel de doar 6 ani, asadar cam greu sa-l convingi sa stea sa-i dai cu ulei si sa nu se frece la ochi, plus ca uleiul de ricin se da de obicei pe firele de par deja existente, ceea ce la el nu mai este cazul, din pacata
katalina, lasa-l in pace, nu-i da cu nimic, urmareste-l totusi o perioada, sa nu fi dobandit ticul de a-si smulge genele...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
mina spune:
Intreaba-ti si pediatrul asa, just in case, dar f probabil nu e nici o problema, vor creste la loc. Ca ai vazut ca ele mai cad si spontan, si n-a ramas nimeni fara ele. Important e, cum a zis Corina, sa nu fie vorba de un tic.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Gabrilici spune:
Verisora mea a facut acelasi lucru de doua ori cand era mititica.I-au crescut la loc, la fel de frumoase.O vazuse pe maicasa cum se penseaza, si s-a pensat si ea...dar a gresit locul.
Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa
katalina_F spune:
Multumesc frumos pt raspunsuri...m-am mai linistit.Cu ulei de ricin imi este teama sa il dau...am sa merg totusi la medic sa-mi zica paretea lui.
eusunteuasa spune:
cand era clasa I,un verisor de-al meu si-a smuls cu penseta toate genele.
i-au crescut laloc, fara probleme, insa mai dese si mai intoarse cat sa innebuneasca si mai tare fetele, asa ca nu-ti face probleme
cat despre uleiul de ricin, n-as da fara sa intreb in prealabil medicul
ANISO spune:
Acum ca te-ai mai linistit,vin sa te sperii eu...Am avut o colega careia i-au cazut ele,cred ca dintr-o cauza medicala ,eram printr-a 6 si i-au crescut f. greu,cam in 2 ani.Poti intreba si un medic endocrinolog,sau dermatolog.L-ai vazut tu,tragandu-si-le?Se poate sa il fi "mancat"si simtea ca ii e bine cand le trage.Cea mai rea varianta ar fi (scuza-ma ca iti zic,dar poate e bine sa fi atenta)sa nu fie ceva psihic.Sa nu te superi pe mine,te rog.Am vazut pe Discovery ca exista oameni,care li se pare cate ceva urat la ei si incearca sa il elimine.Inca odata te rog sa nu te superi ca am zis asta,dar e bine sa fii atenta si ai grija si cu medicii astia ,eu nu prea am incredere in ei.Mergi la mai multi, cauta si pe google.Noi suntem patiti...Cred ca e riscant cu ulei de ricin,sa nu ii intre in ochi.Poate pe un bat de ureche.Eu pt.ceva asemanator am folosit biter suedez,e miraculos,nu stiu ce sa zic,poate cu mare grija,ca e la ochi....din cauza alcoolului din el.Ce zic ,in concluzie, mergi la medic ,si nu numai pediatru.Multa sanatate.Poate ne ti la curent.Nu sti cand ne e utila experienta voastra.