Multumesc ANISO ,pt sfaturi,nu am de ce sa ma supar.Am discutat cu el foarte mult de cand s-a intamplat...m-am gandit si eu la varianta sa-i fi cazut singure..El merge la gradinita cu program prelungit,si mi-a spus ca atunci cand s-a trezit ochii ii erau lipiti iar el a incercat sa ii "dezlipeasca",si a vrut sa ia "mizeria"de pe gene:))..asa cum a stiu el mai bn,smulgandu-le.Am discutat cu medicul lui si mi-a zis ca o sa-i creasca si sa nu il dau cu nimic..acum astept,ma uit tot timpul la ochii lui sa vad daca a "rasarit"vreo geana...va pup si va multumesc
Genele tre sa creaca singure - ia ganditi-va, daca nu ar creste, noi, doamnele, ne-am mai pensa periodic? Pe unde ne pensam, cresc la loc si trebuie sa o luam de la capat.
Insa cred ca nu e de neglijat cum, in ce context a ramas copilasul fara frumusete de gene - daca intr-adevar si le-a smuls (si nu i-au cazut, cum mai zicea cineva...), daca a facut-o el si nu a avut cumva un "ajutor", dar mai ales ce l-a determinat sa o faca, ce a vrut sa obtina cu asta.
Nu e posibil sa se fi apropiat de o sursa de foc si sa fie arse?
Sursa de foc?in niciun caz,ar fi fost si celelalte gene macar parlite(ca mai are cateva)Sunt toata ziua cu ochii pe ei(mai am un baietel de 10 ani)...toata "munca"s-a petrecut la gradinita