Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

A_driana iti tin pumnii si tie pentru maine...v-am zis ca uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

shine, evident ca asa ii...poti sa fii convinsa...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

iti tin pumnii pentru maine!

Mergi la inceput

Am si eu 2 prietene virtuale,multumesc fetelor.Mi-am mai amintit ceva,va ziceam azi ca ii dau pentru prima data carnita de vita la pui,asa ca i-am facut supita cu carnita,cartof,morcov,ceapa si i-am dat pe langa zeama carnita si cartof(morcovul il evit din motive de constipatie)si nu i-a placut,dar nu-i nimic,poate mai tarziu.In seara asta nu i-am mai dat obisnuitele cereale cu fructe,i-am facut reteta lui Camy cu prune si avocado,i-a placut,a papat tot.Azi i-am dat 2 alimente noi,teoretic nu e bine,dar m-am gandit ca supita cu vita n-a papat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

la ceas de seara..am revenit si eu..
am fost cu Flavius la o intalnire a catorva mamici de ingeri...a fost frumos, e asa bine cand ma intalnesc cu oameni care ma inteleg!

In alta ordine de idei...imi place de nu mai pot ca vad in ce ritm se scrie bravo fetelor! asa sa continuati!

Lorelix stii ca Flavius a cazut..de 2 ori bine ca tu ai fost rapida si l-ai prins pe Daniel

Sunshine esti super tare cu "laboratorul soacrei" si eu am intrebat-o odata pe soacra-mea cand a terminat medicina de stie asa multe

LauraB multumesc pt articolul despre peste... nici nu mai stiu ce sa mai zic...azi o prietena s-a suparat pe mine..ca ne-am cam luat la "harta" pe tema diversificarii...cica daca i-am dat peset lui flavius nu am facut ceva "chiar atat de grav" dar ea ii da lui fiu-sau la 2 luni suc de portocale offfff..
Pe cuvant ca nici nu mai stiu ce este bine si ce nu...
Eu am 5 volume la o carte...mi-a placut...si ma iau dupa ea..
si acolo al peste scrie cam ce ai scris si tu acolo...

My_Lady felicitari pt examenul de azi...si iti tin pumnii in continuare! cat despre aparitiile mele TV... banuiesc ca vb despre ziua parintilor de ingeri...offffffffffffff...greu...
Si nu-mi spune Xena...ca numai una e Xena...si ea e Lorelix ...eu sunt Cami...NEBUNA!!!...stii de unde, da????

A_driana bafta multa pt maine! si sa-mi spui cum sunt analizele lui David!

Ma duc sa ma demachez...si mai intru apoi pe aici...sper ca nu va duceti acum toate direct la

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Sunshine daca asa va fi,oricum e de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

mai bantui si eu pe aici.

Cred ca descoper o noua regula a lui Murphy: noaptea in care stai treaza asteptand sa ti se trezeasca copilul, la aceeasi ora ca de fiecare data, va fi noaptea in care copilul va dormi pana dimineata ..

foarte adevarat!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Chiar ca se scrie in draci!
numai ce am facut refresh la pagina si iara e plina
s-ar putea zice ca avem copii mici, de vreme ce rezistam cu asa somn putin ;)

Mergi la inceput

Camy,asa e a fost tare,eu am inceput sa rad de una singura cand am vazut.Eu n-am avut tupeu,dar la cate sfaturi are ar scrie cateva volume.In legatura cu ce zice lumea,cand am nascut cine venea in vizita,"venea cu cateva sfaturi bune",ca imi facusera capul calendar.Imi aduc aminte de o tipa,imi zice la inceput sa nu-i fac vaccinele la baiat ca ea i-a facut la al ei nu stiu ce vaccin si apoi a facut copilul boala respectiva si de atunci nu mai vrea sa-i faca,apoi dupa un timp ii spun ca eu totusi l-am vaccinat,la care ea:"si eu trebuie sa merg ca am cam ramas in urma cu ele"

Mergi la inceput

Eu de sambata am inceput sa beau cafea(inainte nu o suportam),mai mult lapte decat cafea,dar merge,acum doar ce am baut una si sunt proaspata ca un bujor

Mergi la inceput