Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

[font=Comic Sans MS]
http://babyparenting.about.com/od/startingsolids/f/startingfish.htm

Foarte interesant articolul, iara am mai invatat ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mummy mersi, am vrut sa scriu acolo, dar vad ca trebuie sa te inregistrezi...ooo...n-am chef...
lady cum pana mea reusesti sa tii minte pe fiecare? ce face, cu ce se ocupa, ce a postat in ultimele zile, si sa intrebi daca a reusit/terminat/inceput ceva, etc....io nici ce ati postat ieri nu tin minte

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Pai daca e "gabor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Lady,ti se potriveste meseria,si avocata daca ai fi fost ai fi avut succes.Ma duc sa citesc din urma si revin....mai e cineva sau sunt singura?

Mergi la inceput

io bantui pe aici...cica ma pregatesc de examenele de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Si eu mai sunt pe aici ... pe partea cealalta a Pamantului.

Fac liste cu ce am de facut, sa nu uit

A_driana, examen maine? Zi asa, sa tinem pumnii!

PS Ce ma enerveazaaaa! Eu scriu textul mai intai in Word, sa nu-l pierd, dar programul e setat asa incat imi modifica el cuvintele. Adauga, taie sau invarte literele cum ii suna lui corect. Nu reusesc deloc sa-i deselectez optiunea respectiva...

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

lauraB 2 chiar...mai bantui putin pe aici sa vad ce gasesc de analizele lu' fiumeu...si apoi la somnic nanic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

lady io mor de ras cand citesc cum interoghezi pe toata lumea...10 intrebari pe secunda
mummy acuma trimit PM

pai daca e gabor???????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Am citit,am cam uitat,trebuia sa scriu si asta la subiectul lui Lady,m-a cam lasat memoria inca din perioada sarcinii,deci fetelor daca am uitat ceva va rog sa-mi spuneti.A_driana,incearca sa te linistesti,poate nu e asa grav cum pare,si eu m-am speriat prima data cand am vazut ca am globulele albe marite(inca le mai am si valoarea a crescut in timp),dr mi-a zis ca nu-i nimic de speriat.Asta era un exemplu ca nu stiu cum sunt analizele lui bebe,vroiam doar sa-ti spun ca poate pentru noi pare grav,dar un dr stie mai bine,sper ca n-am batut campii si m-ai inteles
Laura,multumesc pentru incurajari,la fel si celorlalte fete,am vazut ca duci fetita la bazin,si eu as vrea sa-l duc pe puiul meu,dar am tot lasat-o pe azi pe maine,cum e,ii place,eu citisem ceva cum ca daca ii duci de cand se nasc,inoata din instinct,apoi cu timpul uita daca nu sunt dusi.Sper sa ajung cat de curand.
Lady,multumesc pentru incurajari si mai aveam ceva de scris,dar memoria bat-o vina,o sa revin.Felicitari pentru nota la examen si iti tin pumnii si pentru data viitoare.
Cred ca asta a fost,nu mai stiu

Mergi la inceput

mai bantui si eu pe aici.

Cred ca descoper o noua regula a lui Murphy: noaptea in care stai treaza asteptand sa ti se trezeasca copilul, la aceeasi ora ca de fiecare data, va fi noaptea in care copilul va dormi pana dimineata ..

Mergi la inceput