Buna!
Ma intereseaza unde as putea gasi bluzite gen ie pentu fetita mea de 4 ani jumatate. In Bucuresti. Stiu de Muzeul Taranului Roman, am fost, pe langa faptul ca nu aveau decat o singura ie pentru fetite costa si 120RON. La Muzeul Satului banuiesc ca sunt aceleasi scoruri. Ceva magazine de artizanat stie cineva? Multumesc.
daca e artizanat advarat, adica panza facuta manual, broderie manuala, vopsea facuta din plante... atunci mai ieftin nu ai cum sa gasesti
daca vrei ceva care sa arate a ie gasesti nu neaparat in artizanat, sunt si in magazine de suveniruri
Incearca la magazinul Titan, undeva parca la etajul 3 exista un stand cu tot felul de produse hand-made si mai "hippie", poate gasesti acolo; parca am vazut odata.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...
Si in magazinul Obor exista un loc unde au produse de artizanat.
lili@domnisorica daria
hobby
si pe Bd.1 Mai intre MegaImage si intersectia cu 41 este un magazin de bluze si bluzite/ ii si iisoare traditionale... dar tot asa, scumpisoare.
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
miflore, poti incerca si aici....http://www.costumepopulare.supremeagency.ro/#/content/aaa/femei/
-----------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos