Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanast spune:
ana_o nu cumva erai mai balonata zilele trecute si acum ti-ai revenit? Fluctuatii am avut si eu din cauza asta. Eu zic ca la varsta asta de sarcina nu scaderea burticii ar fi semnul, ci Doamne Fereste dureri, sangerari.
Bea apa multa si apoi stai in pat, eu zic ca ai sa simti bebele.
Eu merg sa inot la idm club, e in zona metrou Semanatoarea. Au si aqua gym insa eu nu am practicat cu profa care e acum, deci nu pot sa recomand. Au si cursuri pt copii dar bazinele nu sunt cu apa calda ci cu apa rece placuta. Parca 30 de grade ziceau ca are ca au termometre in ea. Conditiile sunt super bune, eu merg de 5 ani, nu m-am imbolnavit de la ei.
15+ mami de Irina (10.02.2007)
MSymo spune:
Ana, ne luam de mana....
Eu nu mai pot de agitatie, plec la dr.
Miruna, da, am si eu tot anterior, dar...tot agitata sunt.
Symo 18+ Diana
geniusamb spune:
Ana, Symo, linistiti-va! Cred ca toate avem momente cand ni se pare cate ceva in neregula..
Eu nu l simt pe BB inca, sau nu mi dau seama daca el e sau imi joaca feste burta.. Pana marti nu am ce face.. astept cu putina rabdare care mi a mai ramas. am avut 6 saptamani intre ecografii si mi se pare o vesnicie
cand aud fetele ca l simt pe BB de la 13-14 saptamani ma ia cu ameteala. nici nu vreau sa ma gendesc prea mult la asta. ASTEPT!
Uoffffff
17+
douradoudou spune:
fetelor nu mai intrati in panica asa usor: la mine de ex seara burta este f vizibila si ziua se micsoreaza de 2 ori..symo secretie abundenta si verzuie nu e ok deloccc .e clar infectie.fugi la doc. dar stai linistita cu miscarile daca e placenta anterior e normal
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu
ratusca83 spune:
Buna burtici va pe toate...Azi sunt mai bine..Aseara am fost la control si bebe este bine. colul este inchis si deocamdata nu vrea sa-mi faca cerclaj..O sa merg saptamanal la control sa vedem cum este colul si in functie de asta se va decide ce vom face.Mi a zis sa nu fac efort deloc si sa iau utrogestan 2 pe zi plus vitamine..Eu pana acum al uat 2 kg ...
Acum am o problemuta..nu stiu unde sa merg sa fac ecografia pt triplu test si cea pt morfologia fetala..poate imi dati un sfat...banuiesc ca la mariiu dr b=nu am nicio sansa..
pupici pe burtici..
Apropo..va mai doare spatele..eu cum stau mai mult pe scaun abia ma mai pot misca apoi..
13+ si ingeras in ceruri
anya2010 spune:
Neata buritci
Aqua gym pt gravide de face la Active Center, in cadrul hotelului Rin(s-au mutat de la hotel Bucuresti/Radisson). E si program de inot pt bebelusi..pt bebelusi e destul de scump din cate stiu 100 lei/ sedinta. Pt gravide banuiesc ca e la fel .
Rochii care ar merge bine pt o graviduta am vazut la outlet-ul Fasion House, cel de langa Kika. Era si Debenhams acolo si aveau niste rochii dragute la 80 de lei. Spor la cumparaturi
Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniusamb Ana, Symo, linistiti-va! Cred ca toate avem momente cand ni se pare cate ceva in neregula.. Eu nu l simt pe BB inca, sau nu mi dau seama daca el e sau imi joaca feste burta.. Pana marti nu am ce face.. astept cu putina rabdare care mi a mai ramas. am avut 6 saptamani intre ecografii si mi se pare o vesnicie cand aud fetele ca l simt pe BB de la 13-14 saptamani ma ia cu ameteala. nici nu vreau sa ma gendesc prea mult la asta. ASTEPT! Uoffffff 17+ |
poate fetele care sunt la a 2a sarcina si nu au placenta anterioara au simtit la 14..la 1 sarcina NO WAYYYY oricat de sensibila esti..STAI LINISTITA!!
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu
mirunam spune:
citat din mesajul lui MSymo Ana, ne luam de mana.... Eu nu mai pot de agitatie, plec la dr. Miruna, da, am si eu tot anterior, dar...tot agitata sunt. Symo 18+ Diana |
La mine se simt, foarte rar, pe "lateral", adica nu chiar in centrui burticii cum ar fi normal, niste apasaturi care dispar dupa mai mult sau mai putin timp. Ca si masuratori am tot atatea satpamani cat ai si tu. Vezi poate simti ceva asemanator, sper ca am descris clar. Oricum atunci cred ca e bebe nervos si atat pentru ca in rest nu simt mai nimit. In fata nici vorba.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +
mirunam spune:
citat din mesajul lui ratusca83 Buna burtici va pe toate...Azi sunt mai bine..Aseara am fost la control si bebe este bine. colul este inchis si deocamdata nu vrea sa-mi faca cerclaj..O sa merg saptamanal la control sa vedem cum este colul si in functie de asta se va decide ce vom face.Mi a zis sa nu fac efort deloc si sa iau utrogestan 2 pe zi plus vitamine..Eu pana acum al uat 2 kg ... Acum am o problemuta..nu stiu unde sa merg sa fac ecografia pt triplu test si cea pt morfologia fetala..poate imi dati un sfat...banuiesc ca la mariiu dr b=nu am nicio sansa.. pupici pe burtici.. Apropo..va mai doare spatele..eu cum stau mai mult pe scaun abia ma mai pot misca apoi.. 13+ si ingeras in ceruri |
Felicitari! Daca ai reusit sa scapi pana acum e super! La dr. "mari" nu mai prinzi, cand faci cele 20-22 de saptamani?
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +
sunset_zuzi spune:
fetele care l-au simtit deja pe bebe...unde ar trebui sa-l simt in partea de jos a burtii sau mai sus ...pe la nivelul buricului intreb ca sa nu ratez sau sa confund miscarea
Doamne ai grija si de noi 15+