"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 21
Flobaby spune:
Am intrat si eu putin sa urez Antoniei Maria , sa le urez sanatate bb-ilor bolnaviori ( Dana, cum mai e Bubu; Ana, sper sa fie din ce in ce mai bine Darius).
Noi abia am ajuns de la munte, i-am luat turta fetii: a ales un ceas, apoio foarfeca si apoi euroii. Va povestesc mai multe in urmatorul post ( sper sa apuc sa pun si poze).
Cris, sorry pt zmei.
Tb sa ies ca ma dispera Maria.
Pupici tuturor!
Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
http://picasaweb.google.ro/108007027533031130378/MariaSiMaya#
http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png
cris_82 spune:
anaela nu vorbi prostii ca nimeni nu cred sa fie suparata pe tinesaracutul dariusicamacar acum e mai binemulta sanatate in continuare si sper sa scape de rosul in gat
flobaby ,mai frate..dar piticii astia au directia clara spre bani si altele asemenea..numai a mea i-a aruncat de pe tavasigur maria o sa aiba inclinatii tot in modasi pentru ca o sa-i placa precizia si termenele limita o sa castige numai euroileii sunt maruntis de parcare pentru ea ..acum vrem si pozeeeeeeeeeeeee
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
ana_micu83 spune:
La multi ani Antonia! Am schimbat titlul in fuga si am zis urarile in gand!
Eu am fost pana mai devreme la o cabana in Paltinis unde ne-am simtit tare bine...si am lasat balaceala de acasa pe maine.
Va rog sa-mi tineti pumnii si maine sa avem parte de o super vreme..aici deja a inceput furtuna
Noapte Buna!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
cris_82 spune:
neata mamici
LA MULTI ANISORI INAINTE Andrei Razvan!!!!!!!!!!! sa cresti mare si voinic,iar viata sa-ti ofere numai cei frumos
ana pune mana si fa cinste cu ceva tort ca mor de pofta pe aiceabrotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
philip spune:
iarasi n'am citit decat de pe ultima pagina. multa sanatate lui darius, lui bubu, alyntei si cui mai e bolnavior. sper sa faceti bine cat de repede.
cris, drumul a fost exceptional de bun, in sensul ca noi am avut 3 locuri si am avut bafta sa mai avem inca 3 libere in spatele nostru asa ca eu am stat acolo cu <n care a adormit la un moment dat si l'am intins frumos. noi, parintii, nu am dormit deloc dar asa m'am acomodat mai usor cu fusul . eu si Philip. la Nick aseara a fost prima noapte cand a dormit toata noaptea si in patut! sotul si aseara bajbaia dupa somnifere. eu, cum ma stiti, is treaza de la 5.45, am baut cafea si ma duc sa prind ultravioletele. restul dorm, mai putin mama, dar ea il pazeste pe Phil ca dorm impreuna.
va pup cu mare drag si-mi pare rau ca nu am timp sa va si citesc
cris_82 spune:
philip felicitari pentru somnicul lui N si bronz placut
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
ana_micu83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 neata mamici LA MULTI ANISORI INAINTE Andrei Razvan!!!!!!!!!!! sa cresti mare si voinic,iar viata sa-ti ofere numai cei frumosana pune mana si fa cinste cu ceva tort ca mor de pofta pe aiceabrotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor |
Multumim de urari , vi le intoarcem inzecit si va trimitem multi pupici dulci !
La Sibiu este fff urat afara..vremea s-a facut de 2 lei si zau daca stiu ce se alege de petrecerea noastra din curte. Am sunat la un spatiu de joaca si avem varianta no 2.
Da eu vreau in curteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
mai.iunie09 spune:
Cu mii de nervi ca vremea nu e de partea mea....Eu, Ana_micu83 va invit in
STUP NOU PENTRU ALBINUTE