"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

"La multi ani Antonia Maria,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce este mai frumos in lume!
Mami si tati sa va bucurati mereu de broscuta frumoasa!

Ana_micu..sa folositi sanatosi piscina si sa aveti parte de vreme frumoasa!
Alynta..am uitat sa iti zic ca am admirat pozele...si burtica..ptiu ca tare bine iti sta graviduta!Sunteti o familie frumoasa si implinita!Matei a crescut foarte mult!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

poze noi de aici:

//www.dropshots.com/MariasiDarius#date/2010-05-22/19:44:21

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pitici mici, noi suntem cam demolati de oboseala..ieri de dimineata la palja si apoi un somn scurt acasa,iar pe urma laq ziua cumnatului pana la 12 noapteasi azi o luam de la capatastept sa vina frate-miu cu frenda sa merem iar la plaja

LA MULTI ANISORI INAINTE Antonia Maria !!!!!!!!! sa cresti mare si frumoasa,iar viata sa-ti ofere numai bucurii si impliniri alaturi de mami si tati care te iubesc

maria hihihi,cuscra e in chindie cu ginericaasa ca o pozica cu maimutica tot o sa punam vazut tunsuliciulce mare s-a facut
ana tin pumnii ca maine sa fie vreme frumoasa si sa iasa o petrecere pe cinste,dar in schimb trebuie sa dai ceva dulcetrist moment cu laptopul,iar partea cu un ventilici extern nu cred ca o sa te ajute ca de obicei kinderii astia ai nostrii au facut o pasiune pentru asa ceva si trebuie ei sa controleze si sa demoleze totiar daca vrei sa fi sigura ca nu se inchide in timp ce-l folosesti,recomand sa incepi lucrul asta imediat cum l-ai deschis
alynta dar ce ai patit???multa sanatate si te asteptam cu vesti bune

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

LA MULTI ANI ANTONIA!!! sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!

citesc si revin.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

cris, am citit ca ai facut mazare cu cartofi noi. si eu am mazare in gradina si ma batea gandul sa fac ceva bun, sa-i dau si lui matei. ai o reteta anumept asta??

alynta, ai grija de fetita!! lasa treaba si odihneste-te cat poti. tocmai am citit ca te-ai apucat de spalat covoare...
mamaaaa, ce lista pt gradi....esti sigur ca l-ai inscris la gradi si nu la nasa????

miruta, frumoasa tricicleta printesei. sa o foloseasca sanatoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

LA MULTI ANISORI INAINTE Antonia Maria !!!!!!!!! sa cresti mare si frumoasa,iar viata sa-ti ofere numai bucurii si impliniri alaturi de mami si tati care te iubesc

Maria, Razvan e superb, felicitari, s-a schimbat atat de mult incat mie care nu am mai vazut cam de multicel pozici cu el, mi-a trebuit ceva timp sa-mi dau seama ca el este
Cris, Ana, spor la balaceala, sa va ganditi si la noi cand va racoriti
Otilia, Relusha
Alynta, lasa-le in colo de covoare mama, ca o sa ai timp si de ele, ai grija de aia mica

am mai vrut sa spun ceva dar sa mor daca-mi mai amintesc ce

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Antonia!!!!

Maria, ce frumos sunteti
Suntem in Italia, la Jesolo si e frumos. mai scriu eu zilele astea.

Mergi la inceput

danami, acu am citit ca printesa e cu varicela. cum se simte?? multa sanatate de la noi!!!

alynta, a trecut durerea de burtica?? ai mare grija de tine... mai ales cu cldurile astea...cat despre spitale, asta e. eu mi-am cumparat si pansamentele necesare dupa operatie, si nu stiu ce perfuzii am mai avut nevoie, pana si calmantele. dar a trecut. asa trebuie sa gandesti si tu. sa dea domnul sa ai o nastere cat mai usoara, sa stai cat mai putin in spital.

relusha,

alic, cum merge scoala de soferi?? multa bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

nati-o ca am ramas acasa,se pare ca toti mucim de zordar macar am spart gheata pe anul asta cu plaja

otilia chiar nu m-am gandit la o reteta cu mazare pentru pici ca a mea a papat doar de 2 ori pana acuma o supacrema sa zic asa de mazare si atunci mi-a urlat si s-a kk toata ziuadeci mai stau oleaca la capitolul mazarica si papam doar noi adulti
dana am sarait balaceala de azi pana la urma,dar cum ne revenim un pic dam o fuga urgenta la marece mai face bubu mica???
philip ce fac baietii???cum a fost drumul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Cu scuzele de rigoare uram si noi La multi ani! celor ce nu am apucat sa le uram

Radu Deian , Athina - Eugenia , Andreea-Lorena , Denis Andrei ,Ianis Eduard , Alexia Gabriela , Razvan Andrei , Alexandru , Catalin-George , Bianca Maria , Ada Ruxandra , Andra Ioana si sarbatoritei de astazi Antonia Maria

Speram sa nu va suparatie pe noi dar am avut motive intemeiate ca sa nu am timp sa si scriu si anume Darius a facut de luni seara temperatura 39.4 pana marti seara cand daca am vazut ca tot nu ii scade mai mult de 38.6 am fost cu el la spital a facut un rosu in gat rau de tot de a trebuit sa ii dau antibiotic desi eu nu prea sunt de acord cu el, 4 zile nu a mancat decat lapte si nu a mai baut nimic altceva pe langa nu putea sa inghita nimic, medicamentele cu foarte mare greutate le lua desi inainte nu aveam probleme la capitolul acesta, acum e mai bine ieri a mancat dimineata banane si la pranz supica deci poate manca acum, dar nu va spun ca nu a stat decat la mine in brate nu vroia sub nici o forma pe jos sau sa se joace.

Mai multe nu am timp acum, va pup si sper sa reusesc sa mai intru diseara.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite

Mergi la inceput