"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

philip distractie placuta in italia!! sa ne spui cum sa comportat nicholas pe avion! va doresc un zbor linistit!! pupici

Athina - Eugenia si Andreea-Lorena

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara mamici,

RELUSHA,scuze de intarziere,La multi ani puiului tau,sa creasca mare si sanatos!!

LA multi ani pentru ATHINA si ANDREEA!

IOANA si PHILIP,distractie placuta in concediu!

MIRUTA,super tricicleta,s-o foloseasca sanatoasa!
(distractie placuta in week-end,ca precis nu mai apuc sa intru)

Si le pup si pe mamicile harnicute,CRIS si ALYNTA!

O noapte usoara,va pup pe toate!

Pun si cateva poze de la turta,dra a ales in ordinea asta:oglinda,bijuteriile si euroii

http://family.webshots.com/photo/2590313210104632977enXBhh

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

"La multi ani Radoze,multa sanatate,bucurii si realizari!
Relusha...sa va bucurati mereu de piticul mic!Imi cer scuze pt intarziere dar am avut 2 zile fara net!Foarte frumoasa si emotionanta surpriza lui tati!

"La multi ani Athina si Lorena,multa sanatate si o viata linistita si frumoasa!
Ertina..cum v-ati petrecut de ziua printesei?si sa va bucurati mereu de minunea mica!

Miruta..la fel e si tricicleta lui Darius(din cat am putut vedea in poza)doar ca a lui e albastru cu portocaliu!Sa o foloseasca sanatoasa si distractie placuta de ziua broscutei!
Ioana..concediu placut!
Andreea..drum bun si concediu placut!Cred ca abia astepti sa te intalnesti cu mama ta!

Trebuie sa ma pregatesc sa plec la serviciu...pupici la toate!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

"La multi ani Denis si Ianis,multa sanatate,bucurii si o viata frumoasa si linistita!

Dani,Mada si tatici din dotare sa va bucurati mereu de minunile mici!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI, Denis Andrei, Ianis Eduard! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata

LA MULTI ANISORI INAINTE

Denis Andrei
sa cresti mare si voinic,
sa ai parte de iubire
si de tot ce e frumos,
iar pe Miru de nevasta
cu drenada ei cu tot
sa ai casa si masina
si-o piscina acolea,
te iubeste mama-soacra
dar te pupa fica-mea

...si ...

Ianis Eduard sa cresti mare si voinic iar viata sa-ti ofere numai impliniri alaturi de cei dragi

miruta super fain cadoulsa-l conduca cu placere antoma bucur ca nu e ceva grav si e vorba doar de cateva injectiidistractie placuta si stii ca te asteptam sa faci poze si sa ne servesti cu o felie de tortspor la pregateli
philip drum bun si distractie placuta in concediu
elena sigur nu o sa duca lipsa de nimica,deci o sa fie o domnisorica bogata si cochetasper ca din tortul ala mi-ai oprit si mie o farama ca tare bun pare

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salutare!ne scuzati absenta indelungata(de aprox 1 sapt jumate) dar am avut mult de lucru pe acasa si fii-mea imi mananca tot timpul liber pe care il am.in plus am lucrat cateva zile la fast food fiindca ne-a cerut una din angajate cateva zile libere ca sa-si poata rezolva ceva probleme.acum doarme Alexia,eu am pus o ciorbita la foc si am zis sa profit putin si sa intru pe net ca nu mai stiu ce-i ala calculator de vreo saptamana.sunt muuult in urma cu povestile,mi-ar placea sa pot sa recuperez macar o parte dar sa vedem cum imi da voie domnisorica mea.
Vrem sa uram La multi ani tuturor puiutilor care au implinit un anisor in zilele in care am lipsit!sa fiti sanatosi,cuminti,veseli si toata viata sa va fie plina de iubire si intelegere!
Anaela...mersi mult de mesaj si de aprecieri.
Noi suntem bine,Alexia creste si e tot mai fasneata.ma apuca emotiile cand ma gandesc ca maine se implineste un anisor de cand e cu noi.azi il sarbatorim pe Luca,prietenul ei inca din maternitate si maine pe ea.insa peterecerile vor fi sambata pt Luca si duminica pt Alexia si toti ne rugam sa fie vreme frumoasa.cam atat despre noi momentan.va las ca ma pun la recuperat pana se trezeste micuta mea sa ma pun si eu la curent cu ce s-a mai discutat pe aici.va pup pe toti si cand mai am timp mai intru.
tot stupul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

raluca sunt sigura ca o sa fie frumos in weekend si o sa fie o petrecere foarte fainaspor la pregateli..

uitasem sa va spun..azi de dimineata la protv la emisiune aceea cu Ce se intampla doctore? a fost un rfeportaj si sunt sigura ca am vazut-o pe kiralina cu pitica eiera vorba de scutecele refolosibile si beneficiile lor

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

La multi ani DENIS si IANIS!!!! sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, cuminti si sa-i ascultati pe parinti!!

si cu intarziere...

La multi ani RADU, ATHINA si ANDREEA!!! sa fiti cuminti, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!!

noi am lipsit cateva zile, dar ne-am apucat de o curatenie mai mare in casa. am scos tot din dulapuri, le aerisesc, le pun inapoi, toate impreuna, binenteles, cu matei. va inchipuiti ce ritm de lucru avem...dar nu-i bai...vara-i lunga...

alynta, multumesc.

alic, e buna ideea cu butelioara.

relusha,

beca, multumesc de raspuns. si noi am pus usite la scara, dar idea cu policarbonatul e super, mai ales ca si la noi matei incape printre balustrade. am furat ideea. nu te superi, nu???

serialbastre, sa-ti traiasca nepotelele!! sa fie sanatoase!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
La multi ani Denis Andrei!
La multi ani Ianis Eduard!
Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati paintii!

Cris dar le ai in ale versurilor!
M-am dus cu baietii la gradi! David de cum a intrat s-a alaturat copiilor, vroia sa stea langa ei! Apoi in goana in spatele clasei la jucarii! Nu mai puteam sa-l scot de acolo! D-na educatoare l-a amagit cu o bombonica de am putut pleca! Mi-a dat o lungaaa lista de rechizite, mai ceva ca la facultate! Si mi-a spus ca in toamna fiecare copil va plati 200lei contravaloarea patutului, deoarece sunt mai multi copii in grupa decat era prevazut! Paf!!!
Lista rechizitelor:
-2caiete pt desen mici
-2caiete cu foaie velina
-1 cutie creioane colorate-cu 12 culori
-ascutitoare
-confetti
-foarfeca cu model
-acuarele-12culori/colibri/adel
-2 pensule
-1 set hartie creponata
-un creion de scris-HB
-un tub lipici solid-BIC
-1 set hartie glace
-10 coli carton colorat A4 dif. culori
-1 bloc desen A4-foaie groasa
-50 coli de xerox
-1 cutie plastilina
-2 carti pt colorat
-10 coli albe mari
-1 m snur colorat
- papusi pt fetite
-1 puzzle cu piese mari
-jocuri de constructie pt baieti
-carioci
-etichete
-suport pt creioane
-20 folii de plastic
-1 dosar tip mapa plastic
-1 biblioraft
-1 set-"De-a doctorul", "De-a gospodina",...(sau alt joc de creatie)

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput