"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ioana, distractie frumoasa! va "urmam" si noi miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata,

o pentru cine pofteste....

am culcat copilul, mi-am facut cartofii si acuma citesc din urma....

ieri ne-a facut tati o surpriza....el de obicei vine acasa pe la ora 19, ei uite ca ieri la ora 15,20 bate cineva la usa....tati cu tricicleta, un buchet de pentru mami, o hainuta pentru Radoze pe care am pus eu ochii mai de mult, e mare pentru el acuma, dar mie tare mult mi-a placut cand am vazut-o si un tort de cicolata!!!!

Radoze dormea, ne-am pus de am pregatit masa, la fix s-a trezit si el, am mancat toti impreuna si apoi sa-l fi vazut cum isi baga degetele in tort si apoi in gurita, iti venea sa-l papi tot....

apoi am iesit afara, am fost la plimbare si apoi la leagane....

seara am avut o mini petrecere cu 2 amice si fetitele lor...am papat alt tort....am fugit dupa ele prin casa, ne-am distrat, iar la 21,30 abia a fost in stare sa-si bea lapticul....a cazut lat la datorie pana azi dimineata la ora 9....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

LA MULTI ANI!!!

ATHINA EUGENIA, domnisoara de ertina

STEFANIA MAYA, domnisoara ginette

sa cresteti mari, sanatoase, fericite si sa va bucurati parintii zi de zi....

alynta, serialbastre, nusy, miruta, LauraOana multumim frumos de urari, vi le intoarcem inmiit....

serialbastre, felicitari inca odata pentru nepotele-finute....

nusy, noi nu avem probleme la capitolul somn....pe la ora 21,30 il culc si doarme pana pe la 7-8, foarte rar mai mult si tot rar mai cere noaptea o sticla de laptic....si urmatorul somn e la ora 12 si doarme 2,5-4 ore, depinde....si pana seara la 21,30 nu mai cere alt somn....

cris, cum iesi papa ieri....buna....?

alynta, mama-mama ce harnicuta ai fost....BRAVO!! dar las-o mai moale ca ai o domnisoara in burtica....iar tati sa stea treaz mai mult daca vrea sa "simta" fata....

BebeBeca, drum bun si concediu placut....

philip, spor la facut bagajele, drum bun si concediu placut.... mama ta abia acum il vede fata-in-fata pe N, nu....?

pup tot stupul si sa aveti o zi buna....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata si de la noi,am avut o noapte ORIBILAAAAAAAAAA cu marait si urlat aiurea apoi joaca pe intuneric de la 12 noaptea pana la 4:30 dimineta si acum umbla bezmetica prin casa si face ravagii,iar ochii ii sunt de meduzara si ea ioc somn

LA MULTI ANISORI INAINTE

Athina - Eugenia

si

Andreea-Lorena

sa cresteti mari si frumoase,iar viata sa va ofere numai ce-i frumos

ioana drum bun si distractie placuta
relusha multam de cafeluta,chiar am nevoiece frumos ati petrecut ieriiar tati chiar v-a facut o surpriza foarte placutasa nu uiti sa ne pui si noua pozici cu tricicleta lui radozemancarica a iesit chiar buna

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani Athina si Andreea! Cu multa sanatate si bucurii maxime!

Am ajuns la hotel, asteptam sa se faca check-inul. uf, ce frumos este

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, Athina - Eugenia, Andreea-Lorena! Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

LA MULTI ANI,ATHINA!
LA MULTI ANI,ANDREEA!
sa va dea Dumnezeu o viata frumoasa !

merg sa schimb imediat si titlul.

noi suntem bn,cu pregatiri de ziua pisicutei ,cu maraieli ca avem si noi in sfarsit dinti ,au iesit cei 2 de sus ca fi-mea trebuia sa fie mai cu mot.am fost la ortoped ,e totul ok dar trebuie sa ii fac o cura de d3 injectabil care nu se mai gaseste la noi in ro,din fericire prietena mea din Franta mi-a gasit la ei si le pune la posta vineri.

Maine merg la cumparaturi ,sa comand tortul si joi dimi plec la tara ,acolo o serbam pe Anto si poate mai ramanem pe acolo ca in Buc ma plictisesc groaznic.Asa ca urez de pe acum puiutilor care se serbeaza un sincer La multi ani ,nu stiu daca voi avea semnal la laptop ca am net de la orange si merge f prost.Va pup pe toti si concediu placut fetelor care pleaca in vacanta.noi mai avem pana in august.

Aaa....Antonia a primit deja un cadou pr ziua ei .acesta :
http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/2010/06/au-inceput-cadourile.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata fetelor!
vreau sio eu o cafea, ca-s tehuie
Naty e din ce in ce mai mofturoasa, daca nu-i intri in voie, plange cat o tine gura, desi ea nu era asa...
azi-nopate m-a trezit de 5 ori sa-i dau san, de la 6 la 7.30 s-a jucat prin pat si abia a adormit dupa...off

Beca, concediu placut! unde sunteti?

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! I-m scos pe baieti afara 2 ore si acum se batuie prin casa!
Miruta fain cadoul!
Relusha ce tatic atent! Bravo! Ce petrecere tihnita! Al meu seara cade rupt! Lucreaza toata ziua si pe seara cand vine baietii il i-au de odihnit! Plus ca mai face una alta si in casa!
Bebe Beca concediu placut!
Philip si voua concediu placut si spor la pregatiri! Ce putin mai aveti pana plecati!

LA MULTI ANI,ATHINA!
LA MULTI ANI,ANDREEA!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Athina!

La multi ani !

Relusha, f frumos gestul lui tati
Miruta, frumos cadou

La multi ani tuturor bebelusilor pe care-i voi rata luna asta, va pupam cu mult drag, poate o sa reusesc sa mai intru desi n-am mari sperante.
Maine dimineata plecam. Multumim de urari.
Alynta, Relusha, aveti grija de burtici.

Mergi la inceput