"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

eu sunt in bucatareli ma chinuie pofta de-o ciorbita de vitel din care o sa-i dau si fetii si de-o mazare cu cartofi noi

relusha multam de cafeluta dar nu ar strica si o bucatica de tort sa ne arati si noua tricicleta iar radoze sa o conduca cu placere la agatat
andreea s ma bucur sa citesc ca fetele si mamica sunt bine
nusy aoleuuuuuuuuuuuuuu ce ma omori tu pe mine duminica carrefour scrie pe mine si fara anhila nici nu ma intorc acasa..ca te mai "linistesc" un pic,sa stii ca pitica mea se trezeste in general pe la 6:30-7:00 si abea la 12 si putin se mai culca,sar nu o mai fortez..si nu doarme mai mult de 1-2 ore iar pana seara la 9 si putin cand e ora de culcare nici ca mai inchide ochii,ci e un tititez terorist care ne seaca de energie pe toti ai caseisi nu stiu de unde are atata,ca redbull eu sigur nu i-am dat nici macar sa guste

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

LA MULTI ANI,RADOZE!
sa iti dea Dumnezeu numai soare in drumul vietii!si pentru mamica ,multe

Sorry,m-am incurcat in date!aveam impresia ca-i 8 azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cris:exact asa face Ingrid,ca Miruna....un somn pe zi,cam de 2-3 ore(de obicei intre 10-13)si pana seara,pe la ora 20, titirez..si nici eu nu-i dau red bull ...azi a adormit,in sfarsit,la 13.30(deci dupa 6 ore jumate),singurica,in patut( e prima oara cand se intampla asta,caci ea adoarme numai in brate,plimbata si cu biberonul cu lapte)....si doarme inca si acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nusy draga pune fata la treaba sa oboseasca! Du-o putin la tara la munca campului! sa vezi ca va cadea rupta de oboseala! Ai merg cand merg la curte/tara seara cand franti! Nici nu se mai foiesc in somn!
Cris dar harnicuta esti mami!
Sa ma laud si eu putin cu realizarile de azi :spalat geamuri, o perdea, 2 masini de rufe+intins, curat in balcon si am pus la inmuiat 3 covoare mai mici cu detergent! Sa vedeti numai ce spor avui de luni! Si azi noapte m-am cam foit!
Fata asta mea e cu pesonalitate! de cate ori pune taicasau mana pe burta sa o simta da cand si cand, dupa ce adoarme taicasau sau nu e in zona topaie de numai!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

nusy copii nostri cresc dar cred ca noi inca ii vedem ca pe niste bebelusi mie mi se pare normal ca sa nu mai doarma la fel de mult ca inainte..si imediat o simt cand e obosita si cand nu,dar am renuntat sa o mai fortez sa faca nanima pun in pat si ea se suie si vine langa mine cu toate jucarioarele preferate dupa ea si dupa ce se satura de joaca imi baga bucile in fata si se culca singuricasi stii ce cred??in curand va mai fi si a doua,si a treia si a patra oara cand se va culca singurica,doar ai fetita mare
alynta incerc ssi eu sa fac ce potam zile in care nu am chef de nimica si zile in care parca nu-mi ajunge ziuadar tu vad ca nu ai stare deloc..ia pune mana si las-o mai moale ca te bate fi-ta la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nusy, cris, si N face asa, adica daca-l las sa doarma somnul de dimineata mai mult de o ora, apoi nu mai vrea sa doarma inca o data in ziua aia. la noi solutia a fost sa limitam somnul de dimineata la o ora si apoi mai doarme inca o data si dupa-amiaza 1.5-2 ore. ieri s-a trezit la 5 din somnul de dupa-amiaza asa ca a dorit de noapte la 9 si ceva, a dormit pana dimineata la 8 si l-am pus la nani pe la 11.30. era, insa prea obosit si cu greu a adormit la 12 si inca doarme (1 jumate). sper sa doarma macar pana la 2, dar si asa e prea mult pana seara ceea ce inseamna ca pe la 7 ar trebui sa-l culc. n-o pot face asa ca la 8 la nani. sa vedem. nusy, ideea e sa o culci in fiecare zi cu 15 minute mai tarziu (10, 10.15, 10.30 etc) pana ajungi la ora de culcare pe care o vrei (la varsta asta cred ca 12).

Mergi la inceput

philip pai in cazul asta sunt o fericita kinderita se culca pe la 12 si ceva si doarme 1-2 ore pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

doarme de 2 ore jumate, cred ca va rezista pana seara la ora lui de culcare. i-as scoate putin la piscina cand se trezeste dar n-as vrea sa-i imbolnavesc inainte de plecare...de fiecare data cand am fost au avut muci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dragele mele, am intrat sa va pup, maine de dimi plecam. Daca intru pe net de acolo, va anunt. Va pup pe toate si urez la multi ani tuturor celor pe care ii ratez, 17 beblusi si bebeluse scumpe, incepand cu Athina si terminand cu campioana Maria. Va imbratisez cu drag

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

LA MULTI ANI RADU!!!

ioanaDISTRACTIE!! si drum bun..:)

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput