Cu dragoste din Iasi (96)
Raspunsuri - Pagina 6
l_carmen2003 spune:
Nu Adriana, mergem la prof Alex Hulugiuc...
Ia un celebrex si mananca bine - de preferinta inainte de a lua celebrexul!!! - si fugi la dr sa incepi laserii si gimnastica medicala... caci ce spui tu suna a pensare de nerv si nu e gluma.
Pe mine m-au tratat 2 zile cu tramadol si nu ti-as dori.
Sincer, prefer sa indur durerea decat sa mai iau vreodata tramadol.
Am ales sa venim la acest domn antrenor pt ca i-a placut lui Alex! Mai are uncoleg de tenis care vine aici si e f fericit.
Da Gabi, asteptam si noi ceva filme noi!!!
adi69 spune:
Celebrex iau ca mai am prin casa de la ultima patanie ,cu piciorul,insa la doctor nu cred ca ajung curand..
Mersi de idee,uitasem .
herra spune:
of, V iar a facut azi 39,2!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Andreea!
Va ofer o
Herra, multa sanatate la puiut.
Adi, fa-ti timp de mers la medic ca nu-i de gluma. Multa sanatate
alipiticot spune:
Buna dimineata,
Multa sanatate copiilor bolnaviori!
Am nevoie de o bona pt perioada de vacanta,din pacate nu ne permitem gradinita privata,la 2 copii e f mult, peste venitul meu lunar...
Daca stiti pe cineva doritor,as prefera o persoana tanara,o studenta ,etc...Copii sunt cuminti si e vb de 8 ore zilnic,fara duminici si uneori sambete.
Daca stiti pe cineva iubitor de copii care vrea un castig in plus pe perioada de vara va rog sa ma anuntati.
Multumesc frumos si o zi buna!
Si eu as vrea sa incep ceva cursuri,au fost putin la dans dar nu au mai vrut,dar daca nu are cine sa i duca nu prea am ce face...of...e greu fara ajutor.
Darria spune:
cu intarziere: La multi anisori, Iustin si Casian! Sa cresteti sanatosi.
La multi ani Andreea!
Herra: sanatate baietelului, Of, febra mare sub antibiotic........ si noi administram klacid + altele acum
Adriana: la mine unguentele nu aveau efect decat pt. 10 minute si atunci durerea era ft. putin calmata. Am primit rec. de la ortoped sa folosesc mydocalm si diclofenac tablete. Da, Carmen spune ft. bine tb. gimnastica medicala dar daca am avea timp pt. toate bine ar fi............
distractie placuta la sf. de an scolar/gradi.
GabrielaG spune:
Am terminat si cu serbarea...prima...a fost superb, au fost grozavi, toti aveau coronite cu litere pe cap si au recitat si cantat frumos. Bineinteles ca la sfarsit Matei si cu partenera lui au dansat un pic de cha-cha, iar o alta fetita talentata care are o voce grozava ne-a cantat.
Au primit o gramada de diplome, pentru concursul smart, entru cangurasul, pentru...ce-o mai fi fost, apoi diplome de onoare pt cei cu medii numai de FB si diploma de merit pt cei cu unul sau 2 B...si bineinteles toata lumea a primit coronite...ca sa nu fie probleme. La sfarsit le-a dat doamna si un cd cu un power point cu poze din diferite activitati din timpul anului, cu ei la inceput, chiar pe 15 septembrie, cu lucrari de ale lor...chiar un colaj frumos.
Per ansamblu a fost GROZAV, doar ca a fost f cald...ca pe langa elevi si parinti au fost si bunici, verisori, frati, etc....si am facut in clasa.
Pupici si noapte racoroasa,
Gabriela si baietii
PS. A...si pe urma am fost la Mc'Donald...ca asa au poftit.
Maine am oremierea la Octavian, e si el absolvent de clasa a 5-a...aici invat din mers.
Va doresc vacanta placuta,
Gabriela
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Eu sunt cu nasul infundat si gatul super iritat.... am racit trecand din zone calde in zone reci......
Ieri s-au afisat rezultatele la gradinita si din toamna suntem gradinari.
l_carmen2003 spune:
'gradinatari' Lacaramioara, asa se spune! Felicitari!
Felicitari Gabriela! Si ssucces pentru Otto! Ce-a mai trecut timpul. Mai ieri il duceai inclasa intai pe Otto!!!
O zi buna is sanatate tuturor!
Cristina pupici lui Vladut de al Alex!
herra spune:
multumim.
azi cred ca mor de cald; din cauza lui V nu am voie sa folosesc AC nici in casa nici in masina! cica e sensibil dupa scarlatina.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)