Cu dragoste din Iasi (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Va spuneam ieri ca Alex urma sa doarma la gradinita... prima lui dupa amiaza. Si ultima! A spus ca in viata lui nu mai doarme la gradinita. -'De ce?' -'Pai sunt obosit! Iti dai seama ce multe lucruri faceam daca nu stateam aici?' De parca nu el dorise sa vada cum e. Spunea dna educataore ca de pe la 15,00 isi luase pernuta sub brat si era gata de plecare... sa fie sigur ca isi ia perna acasa si nu o lasa acolo sa mai fie necesar sa doarma vreodata la pranz!!!
Ieri am avut o dupa amiaza mama-fiu superba, ne-am plimbat, am discutat, a fost frumos tare, ca pe vremuri cand aveam mai mult timp si i-l ofeream tot lui...

Gabriela, ... stii cum e. Succes lui Matei si lui Otto!

Adriana, sorry... nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Dau o cafelutza caldutza, ca pentru canicula ce se anunta astazi...
Va doresc sa aveti o zi superba din toate punctele de vedere!!!
Herra, ce mai face Vladut?
Mateiul meu se plangea ieri de dureri la picior, dar sus in zona soldului; sper sa nu fie nimic grav...vad cum evolueaza azi si mergem la medic.

Pupici si o zi superba,

Gabriela si baietii absolventi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata.

V e bine, dar mai am de repetat analize, si moldamin din pacate...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Casian!

Beau o cu voi si ma duc. Gabi, foarte buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Saluti,
Multumim de cafeluta Gabi,dar ce matinala esti!!!
Am o prietena care are bilete pentru un sejur in Grecia dar din pacate nu mai poate merge ,asa ca vrea sa cesioneze biletele.Pun aici citeva detalii poate este cineva interesat:Bilete demi-pensiune ,2 adulti +2 copii,Grecia-Olimpyc Beach,5 km de Parallia Katerini,Hotel ***,perioada 19.06.2010-26.06.2010.Pret avantajos(biletele sunt luate prin agentie,in martie la oferta ).Daca este cineva interesat trimite-mi PM si va dau nr de telefon al prietenei mele .
In alta ordine de idei,maine avem si noi serbarea ABC-darului,nu-mi vine sa cred ca am terminat clasa I,ma uit la copii si nu stiu cand a trecut timpul...Timeea a avut deja serbarea ,maine e si la ea ultima zi de gradinita..deja e un aer de vacanta peste tot.Suntem si noi in cautare de activitati de vacanta(am deja cateva in vizor de la Oana) ,dupa 1 iulie ca acum cred ca nu vrea sa auda de nimic Alex ...e la faza cu Pistruiatul vad zilnic 4-5 episoade pe DVD,deja stiu dialogurile,iar Alex si-a propus sa scrie o continuare a serialului asa ca fiti pe faza..in curand pe ecrane...
Zi frumoasa...si racoroasa ..eu deja ma topesc...
Gabi

Mergi la inceput

Oau! Gabi - Acvi, bine ai revenit! Si noi la Oana, mai nou copilul a declarat ca merge sa se joace toata ziua. Dintre activitati vrea doar micii exploratori si sa se intalneasca cu domnul care vorbeste bine engleza!!! Mai vedem. Asa ca au timp sa se intalneasca la joaca...
Succes la serbare!

Gabriela, tu ai avut deja serbarea? Cuma a fost?
Matei poate s-a intins putin de il doare piciorusul...

Cristian Hera la moldamin cere sa ii adauge lidocaina... nici nu simt... Tinem pumnii.

Noi am fost ieri la piscina, super. Mi-a placut si antrenorul lui Alex, a reusit sa il faca sa asculte... lucreaza cu 4-5 copii pe ora!deocamdata...
Si programul pentru adulti a fost ok, putina lume si apa limpede si calda.
I s-a intamplat o chestie bizara lui Alex, apa era calda si dupa cateva minute in apa, lui Alex a inceput sa ii curga sange din nas... Nu mult, un pic, dar m-a cam speriat... cica de la efort in apa calda... Mai vedem joi.

Alex e cam suparat ca si-a pierdut lantisorul cu cruciulita de la gat - il are de cand a implinit 1 an si tinea mult la el, il pazea, avea grija... ideea e ca nu stiu cand l-a pierdut, nu sunt sigura ca la piscina insa asta e. A bocit, i-am dat altul... cel vechi era f finut, ca pt un copilas mic, acum el a crescut, faptul ca pana acum nu l-a pierdut a fost remarcabil, ma asteptam sa se piarda, rupa etc... doar ca el il considera foarte important, tinea mult la el...
Sper sa ii treaca...

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Maine avem serbare la Matei...trebuie sa-i fac coronita cu litera G.
Mi-am adus aminte...mi-a s[us un client de la costume, ca este o piscina olimpica superba, laga Ciurbesti si se fac si cursuri. Ati auzit ceva, stiti ceva?

Pupici,
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Carmen, la ce piscina mergeti?

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com

Mergi la inceput

La Capitol, langa Ciorbesti cumva, cum scria si Gabriela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Carmen ,mergeti la dl Florin Sabaiduc?
El este dl la care va trimiteam acum ceva timp.Catalina a facut karate cu el,mi-a placut ca profesor.

Eu sant in doua,de ieri.Asnoapte n-am dormit,acu mi-a mai dat drumul insa tot ma doare,cred ca e o criza de lumbago(daca asa se numeste).Mi-am dat cu diverse creme pe baza de diclofenac si ardei iute,nu e mare diferenta,daca stau mai mult de 5 minute intr-o pozitie,asa raman.
Oricum ,ma misc,aseara nu puteam nici sa pasesc.

O zi buna !

Gabi,asteptam continuarea Pistruiatului..

Mergi la inceput