Cu dragoste din Iasi (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Lullabay, trimite PM lui GabrielaG, sigur te poate ajuta.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Buna seara,
imi cer scuze dar daca puteti, spuneti-mi,va rog, unde se face TT langa Hala Centrala? Sau la Hala Centrala...
Eu stiam de Laboratorul Synevo dar pe net am gasit ca e pe strada Cloasca ,nr. 8 ...
Nu sunt din Iasi..am fost doar studenta acolo.

Va multumesc mult !
Sanatate si numai bine !

Gabriela

Ce este TT? Triplu test?
Banui ca te referi la Ominiclinic, care este vis-a-vis de Tribunal, la parterul unui bloc... (pe stanga cum te uiti la tribunal dinspre Hala.)

Mergi la inceput

So, ieri am avut serbare, Mei am bocit! Sincer…
Cum a fost la serbare? Lung, frumos, ne-am bucurat de copiii nostri… ce repede a trecut timpul, cantau – de fapt Alex canta de mult – ‘suntem mari, suntem mari, in curand vom fi scolari…’ oh… ce frumosi copii. Ma uitam la fetite – normal, sunt mama de baietel – mi le amintesc de cand erau niste gagalici cu fundite in par si acum arata aproape domnisoare.
Fisa psiho-pedagogica o voi lua azi sau maine.
Copilul a cerut sa doarma la pranz la gardinita asa ca de azi va dormi… in ultima saptamana de gradinita… sa vedem daca va si dormi!

Mergi la inceput

Multumesc Connie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare!
Are cineva (sa imprumut) sau stie cineva de unde cumpar cuttere de decupat litere,tot alfabetul ?De plastic sau metal..nu conteaza.
Imi trebuie zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Buna seara,
imi cer scuze dar daca puteti, spuneti-mi,va rog, unde se face TT langa Hala Centrala? Sau la Hala Centrala...
Eu stiam de Laboratorul Synevo dar pe net am gasit ca e pe strada Cloasca ,nr. 8 ...
Nu sunt din Iasi..am fost doar studenta acolo.

Va multumesc mult !
Sanatate si numai bine !

Gabriela

Ce este TT? Triplu test?
Banui ca te referi la Ominiclinic, care este vis-a-vis de Tribunal, la parterul unui bloc... (pe stanga cum te uiti la tribunal dinspre Hala.)

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

da, triplu test.

multumesc frumos!

Gabriela
13+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

daca e vorba de synevo, au sediul pe stefan cel mare, in galerii, la et.1, in spate la cubul verde.
daca ai facut facultatea in Iasi e imposibil sa nu stii.

daca e vorba de omini clinic, au sediul in partea stinga a tribunalului, cum stai cu fata la el, la parterul si mezaninul unui bloc (blocul cu scala de pe vremuri, numai ca omini e in partea cealalata)

insa, fiind aproape de hala centrala, eu as inclina sa cred ca este vorba despre praxis, care este linga fostul restaurant bucegi, intersectia independentei cu sararie.

la toate gasesti nr de tel pe net, ca sa te lamuresti care si cum fac. din ce stiu eu toate astea sint de incredere.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer un frappe sau o ...... si va doresc o zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Adriana, sorry, eu nu am, dar am vazut o data la libraria Junimea. Sau vezi daca nu sunt la orice librarie a lui Sedcom Libris. Am sa intreb si la mine la gradi, daca nu au, sa iau cu imprumut.
Carmen, cu placere .

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata!!!
Am revenit de pe drumuri...
Adi stiu ca erau mai demult la TOp ART...magazinul acela de pictura; cred ca ii poti suna sa intrebi ca sa nu te deplasezi pana acolo.
Anca ai rezolvat ieri cu Zporro?
Roxana ti-am trimis PM in legatura cu iepurasul.

Pupici si o zi superba!
Multumim de frappe!

Carmen, am avut si eu momente de emotie mare la serbari si spectacole la care au participat copiii! Este grozav sentimentul, il vezi acolo in fata ta, e mare, e grozav, e AL TAU! Felicitari lui Alex!!!
Gabriela si baietii care asteapta vacanta

AAAA...am uitat, Matei are joi serbarea ABC-darului si cred ca va fi super...iar Octavian a reluat azi cursurile dupa o saptamana de greva...si era asa de suparat dimineata

Mergi la inceput