Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 7
alex25 spune:
Pofta buna si plimbare placuta.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
doris_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
of mami, mi se face pielea de gaina. doamne ajuta sa treaca fara complicatii si cat mai repede. stii..., poate cateodata ne indreptam in ultima clipa spre EL, cand de fapt ar trebui sa fie prima noastra speranta. roaga-te sa treaca si asa va fi. vei vedea. te imbratisez mami incercata. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
kemsy spune:
sALUTARE!
iERI A FOST ziua lui Loris, a facut 8 llunite, dar nu v-am oferit nimic, ca am fost ocupati toata ziua!
Ce doriti, un suc?O tarta cu cirese?, O cafea?? Vine fata!!!!!!!!!!!!
La multe lunite dovleceilor aniversati azi!!
Doris, multa sanatate lui bb. Si eu ma tem tare de convulsii, desi pana acum, Slava Domnului, nu am avut nimic!
Loris a inceput sa doarma mai bine, de fapt mai...linistit,nu mai plange noaptea tare. Azi noapte, dupa cateva treziri dese, l-am lasat doar la body, si i-a placut.
Are 4 dinti, au iesit si aia de sus, si e comic.
Am indraznit sa-i dau azi, pentru prima oara, un biscuite de bebei, si l-a mancat singur, fara sa se inece, marea mea frica
o ZI BUNA!
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
alex25 spune:
Offf, ca simt ca nu mai pot....a papat legumele cu carnita atat de bine, a deschis gurita atat de frumos, si eram asa de fericita....dar la jumatate de ora a vomitat tot....jur ca nu mai stiu ce sa fac si ce inseamna asta.Nu ma mai pot abstine sa nu plang, parca nu se mai termina, cand totul e ok iar o luam de la capat si tot asa.
Iertati-ma, dar sunt singura acasa si nu am cu cine vorbi, si chiar simt ca nu mai pot.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mamideandrei spune:
alex, n-ai de ce sa iti ceri iertare! sa stii ca eu sunt aici si te ascult! te imbratisez cu drag
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
diamar78 spune:
Of Alex si te simteam asa de optimista in ultima postare si increzatoare ca o sa fie totul bine. Cu greutatea cum mai sta? Se stie sigur despre ce virus e vorba? Sanatate multa!
Doris, nici nu-mi vine sa ma gandesc ce este in sufletul tau. La noi in provincie nu gasesti dr care sa nu-ti dea antibiotic cu gandul ca mai tarziu ii poate face rau. Dar practic ea ce semne de boala are in afara de febra? fetita sa-i scada febra.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
Diamar nu eram optimista, eram super fericita ca nu mai vomitase de atata timp, scaunele se legasera, era vesela si jucausa, bause si putin ceai, eram in delir...si uite na, ca imi vine sa urlu. Sa iti spun sincer mi-e si frica sa o cantaresc ca se vede pe ea ca a slabit insa diseara trebuie sa o fac ptr ca trebuie sa ii spun la dr. Scazuse in 2 zile de boala 100gr. Si au mai trecut inca 2 de atunci.
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica stii..., poate cateodata ne indreptam in ultima clipa spre EL, cand de fapt ar trebui sa fie prima noastra speranta. roaga-te sa treaca si asa va fi. vei vedea. te imbratisez mami incercata. |
Mare adevar graiesti.
In ceea ce priveste cerealele nu stiu sa-ti spun dar daca te documentezi tu sa ne spui si noua ca sunt si eu interesata. Vrei sa renunti la cerealele Toffer?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
Elle voi cum mai sunteti, ce a zis dr?
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diamar78
Mare adevar graiesti. In ceea ce priveste cerealele nu stiu sa-ti spun dar daca te documentezi tu sa ne spui si noua ca sunt si eu interesata. Vrei sa renunti la cerealele Toffer? mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Diamar, vreau sa renunt la cereale doar in fructe. Voi continua cu ele in lapte. Iar acum caut alternative.
Am luat deocamdata in calcul si fac sapaturi pentru:
- orez brun
- ovaz
- cuscus (astea sunt paste din grau dur)
..si de curand am auzit la dana15 de quinoa, dar nu stiu daca se gaseste si la noi. si sincer, inca nu stiu unde sa caut. am citit insa despre ea si o gasesc senzationala.
de fapt nu stiu inca unde as putea gasi toate astea. doar orezul brun l-am vazut la mega image. daca aveti vreun pont pentru mine...
Oricum, sunt mai "transparent" naturale decat cerealele pe care le folosesc acum si oricum mult, dar mult mai bogate in nutrienti. sunt de-a dreptul impresionata de cat de multe minerale contin. si apropo de asta, nu mai stiu cine spunea ca i s-a descoperit copilului lipsa de fosfor. Garantat, "granele" astea sunt cele mai bogate in fosfor. Am studiat .
Cerealele cu orez integral de la Topfer o sa le folosesc in continuare in lapte. Desi...nu sunt foarte impacata cu ideea asta, dar mi-o asum, asta e. Nu am ceva cu marca, din contra, mi se pare cea mai buna alegere din RO. Trebuie insa, dat fiind ca Maia are doar 4 mese pe zi, sa i le fac cat mai consistente, iar pe astea le primeste excelent.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.