regimul disociat pe zile
Raspunsuri - Pagina 20
Lillo spune:
Neatza!
M-am trezit umflataaaa, nu pot sa mai imi misc inelele. Deci azi meniul va fi ceai, ceai, ceai si ceai
Meniul de ieri:
MD: fructe (piersica, mar, cateva boabe de strugure)
Pranz: paste integrale cu sos de rosii
Cina 1 cafea decofeinizata.
mirela0521 spune:
buna fetelor! ieri nu am mancat nimic dulce (pt prima data de cand am inceput), dar tot nu am respectat 100% regimul.
md: cafea si 2 felii cascaval
tranz: 2 iaurtele mici simple
cina: 1 aripioara de curcan+1 polinic zeama ciorba strecurata, 1 ciocanel pui+2 lg orez.
stiu ca nu aveam voie la orez, dar...
astazi sunt la legume/fructe.
md: cafea+1 mar verde micut
pranz: legume congelate innabusite (mazare, fasole galbena, morcov, porumb, ardei rosu) cu putina sare si un strop de ulei
cina: cred ca fructe (mere, prune), nu stiu sigur
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
asi spune:
M-am tot documentat si am si incercat sa tin dieta asta dar nu o pot tine strict.Mai gust din toate cele nepermise.
Ieri am fost la ziua de legume si fructe si am mancat ok toata ziua dar seara am mancat cipsuri.Stiu ca sunt din cartof dar....
Azi am zi de proteine si am papat asa:
MD:cas de capra+o felie de kaizer
Pranz:doua pulpite de pui dezozate la gratar si 3 felii trasparente de ementaler
Acum poftesc la o bucatica de ceve dulce...inca n-am mancat dar mor de pofta.
La cina mi-am luat o cutie de cottage chese , dar pana atunci mai e timp.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
mirela0521 spune:
de 2 zile nu am gustat nimic dulce! deci se poate...
asi si eu eram tot ca tine. tineam toata ziua si dupa-masa vedem la pitici ceva care sa imi faca cu ochiul si gustam. dupa 1 saptamana de regim o sa te incurajezi si ambitionezi singura sa nu te mai atingi de dulce. cu rabdare se trece hopul... o sa vezi!
cina mea de ieri a constat in 12 prune mari si 1 mar.
astazi sunt la a 2-a zis de fructe/legume
dm: cafea+legume innabusite ca ieri
prazn:legume (dovlecel, morcov,vinete, mar), puse un pic la gratar si apoi innabutite.
cina: legume la gratar. am invitati acasa la gratar de carne asa ca eu imi voi face gratarul de legume. dar cu siguranta voi vea 1pahar bere, desi stiu ca nu e voie. mi-am propus: ciuperci, vinete, dovlecel, ardei si ce se va mai gasi. o ceapa, o rosie...
Laura25 spune:
Eu nu mai zic nimic zilele astea. Am toata casa cu fundul in sus, praf, moloz, aragazul acoperit cu folie, lucrez pe unde apuc (eu in mod normal lucrez de acasa), manac ce apuc. Ieri am mancat un covrig pe la 10 si o jumate de pizza pe la 20. Macar am baut apa multa ...
Azi o sa fie cam tot asa. Dar macar compensez cu miscare (azi dau cu var si cu vopsea, maine punem parchet etc ...)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
asi spune:
Ca sa compensez ciocolata pe care am papat-o ieri m-am apucat sa aspir si sa sterg pe jos in toata casa ,si nu a fost usor ca-s 300mp.
Azi sunt la legume si fructe si mi-e mult mai bine.In zilele de vegetale nu-mi e pofta de dulce si ma simt mult mai satula.
Laura spor la sntierit.Si noi facem curtea si exteriorul acasa ,e un dezastru si un praf de nu se poate.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Lillo spune:
Mirela bravoooo! Uite ca se poate.... Nu te lasa.
Meniu de ieri nu prea am ce sa dau...
MD: ceai
Pranz: Pepene, 1 covrig (nu trebuia)
Peste cina am sarit ca am avut o migrena groaznica
Meniu de azi:
MD : 3 feliute de sunca de pui
Pranz: ficat de pui innabusit
Cina: o omleta fara ulei
Karis spune:
De azi am inceput si eu regimul. Am sa tin 2-2-2, adica 2 zile lactate, 2 zile legume si fructe si 2 zile carne. Cam nasol cu ultimele zile, cred ca e destul de greu sa mananci carne fara o salata macar. Sper sa reusesc.
Azi, md o felie branza hochland si un iaurt mic activia cu piersici si germeni de grau.
mirela0521 spune:
Karis bine ai venit!
fetelor deschid un capitol nou ca vad ca asta a ajuns la pag 20...