regimul disociat pe zile

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Laura eu mananc exact ce scriu cand dau meniul zilei. Nu am trecut in meniu cate 1 lingurita din mancarea copiilor pe care o mananc sa vad daca nu e prea sarata, rece/calda.
Eu stiam ca o scadere in greutate sanatoasa, in urma regimului e de 2-4 kg pe luna, deci stai bine. Nici eu nu cred ca voi continua sa scad asa spectaculos. Pana acum media a fost de 3.5 kg/luna.
Eu m-am ingrast f. tare in timpul celei de-a doua sarcini. In primele 8 saptamani de sarcina am luat 9 kg, si apoi inca 14-15kg clar era o dereglare pe undeva. Probabil abia acum si-a revenit metabolismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

'Neatza prietene dragi! multumesc pt urarile de condoleante... Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aibe grija de ei amandoi (bunica a murit cu 2 ani in urma).
lillo ma bucur pt tine ca ai dat jos asa de mult. tine-o tot asa!
laura lasa ca slabim si noi usor usor. depinde de fiecare in parte cum reactioneaza organismul si cat de strict tine.
eu m-am cantarit si am 61kg, deci am slabit doar 800gr, dar ma bucur si pt ele. oricum nu ma asteptam la rezultate spectaculoase pt ca am mai scapat in laturi cu cate 2-3 caramele furate de la copii sau napolitane sau biscuitei sau te miri ce altceva, ori cu cate 1-2 pahare de bere sau suc, asa ca era normal sa nu fie un rezultat spectaculos. pe langa asta organismul meu are un metabolism extrm de lenes (motiv pt care sunt constipata de ani de zile si nimic nu ajuta la reglarea ei, indiferent ce ceaiuri/mancare). din acest motiv chiar daca as fi tinut dieta ca la carte (ma indoiesc ca as putea face asta vreodata la vointa mea slaba) tot nu ar fi avut rezultate spectaculoase, ca lillo, pt ca eu nici de ingrasat nu ma ingras in timp scurt. pun 2-3 kg in cateva luni de zile si la fel de greu le dau jos, sau poate mai greu un pic decat le pun... asa ca... eu nu cedez si ma tin de ea asa cum pot eu, cu mici pacatuieli

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

de fapt duminica m-am cantarit si aveam 60kg, dar eram extrem de obosita, de nemancata si de deshidratata. abia daca bausem 1 pahar de apa si mancasem 2 banane si un mar toata ziua. asta timp de 2-3 zile de cand cu decesul... si cum am mancat un pic mai bine in zilele urmatoare, cum s-au pus, pt ca de fapt nu erau slabite cu adevarat. astazi cand m-am cantarit mi-a aratat cantarul 61kg. dar e bine si asa... voi continua sa tin poate mai strict ca inainte. o sa incerc sa nu ma mai ating de dulciuri deloc deloc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asi

Multumesc pentru raspunsuri.Vreau sa tin si eu dieta asta dar inca ma documentez.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

asi te asteptam printre noi in lupta cu kg. ne sustinem una pe alta si poate reusim impreuna ceea ce ne propunem.
sunt permise cerealelel integrale, neprelucrate, fara adaosuri de zahar. orez se zice ca trebuie si ala sa fie din cel brun, nu din acela alb. dar pana la urma tot orez este, zic eu... cartof este permis, mai ales copt sau fiert in coaja, sau pregatit cu legume, fara adaos de unt sau lapte care intra la categoria de proteine

Mergi la inceput

Neatza!
Mirela bine ai revenit!
Am ramas datoare cu meniul de ieri:
MD -2 piersici
Pranz - 1 salata de fasole verde, 1 felie de pepene, 5-6 boabe de strugure
Cina- Paste integrale din spelta+sos de rosii+busuioc

Meniul de azi.....nu am nici cea mai vaga idee
MD - 1 ceai deocamdata
Revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata
De azi incep cu proteinele animale.
Eu trebuie sa marturisesc ca scap pe gat si lucruri nepermise (3 biscuiti mici cu crema ieri si o gura de visinata) si nu prea beau apa, nu fac sport.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

'neata
De azi incep cu proteinele animale.
Eu trebuie sa marturisesc ca scap pe gat si lucruri nepermise (3 biscuiti mici cu crema ieri si o gura de visinata) si nu prea beau apa, nu fac sport.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

laura draga noi 2 parca am fi surori. suntem amandoua la fel de pacatoase in dieta asta pe care ne-am propus-o. cand citesc la lillo ce manaca mereu imi zic "asta ar trebui sa mananc si eu, nu x, y z" si serios ca mereu imi zic "de maine nu mai pun gura pe nimic in afara de ceea ce este permis". si vad iar la copii cate ceva dulce si nu rabd pana nu gust si eu!!!

Mergi la inceput

eu sunt la ultima zi de proteine. de luni pana astazi am mancat mai mult cascaval, un gratar de pui, am baut lapte si bineinteles ca am pacatuit cu mici porcariute pe care nu are rost sa le mai enumar, dar de astazi clar nu mai pun limba pe lucruri interzise
sper ca de maine sa ma adun cu toate fortele si sa fiu mai serioasa cu dieta asta. mai ales ca sunt legume si fructe "preferatele" mele. celelalte zile de fructe/legume au fost in perioada cu decesul si nici nu am stiu cum au trecut, nu le-am constientizat cu adevarat. daca nu mor dupa asta si le tin asa cum trebuie inseamna ca pot sa tin orice... deci de maine sunt la grea incercare!

Mergi la inceput

Mirela succes! Sigur vei reusi. Nu mai cumpara dulciuri. Nu le ai in casa nu le mananci. Eu asa am facut si de 4 luni nu m-am atins de dulciuri, doar la ocazii speciale imparteam cu sotul si fetita mea o prajitura.

Mergi la inceput

offff lillo este usor de zis, dar greu de facut! nu reusesc sa ma abtin de la dulciuri pt ca le vad permanent sub ochii mei. eu nu cumpar in mod special, decat cand am musafiri iau ceva dulce, dar ce faci daca primesc copiii care cer continuu ceva bun. niciodata nu se termina pt ca nu indrazneste vre-unul sa intre pe poarta cu mana goala ca au scandal de la copii... socrul meu le cumpara permanent inchetata napoca, piscoturi sau napolitane varsate, soacra-mea pufuleti cu surprize sau biscuiti varsati, cumnata caramele la punga de 1kg sau diverse prajiturele la cutie, mama cipsuri, ciocolatele milka/kinder, biscuitei figurine, tata ciocolate mari, biscuiti cu crema pepito, magura etc si uite asa permanent am in frigider ceva dulce. eu le-am pitit in cutiile de fructe si legume ca sa nu ma tenteze, dar daca imi cei piticii, cand bag mana sa iau pt ei imi iau si eu cate ceva

Mergi la inceput