Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

anda, si din partea mea poti sa schimbi pe facebook ca oricum eu n-am nicio tangenta cu aceasta retea (vorbesc cu prietenele mele care-mi spun "stiu ce mai faci, ca sunt prietena pe facebook cu mama ta"
lavi, bookfest e la romexpo, azi si sambata pana la 20:00, maine pana la 22:00 si duminica prafu' de pe toba pana la 18.

edit: cred ca ma duc pana-aicisa la carturesti si-mi iau o carte pt zilele astea, ca fac economie. uh, rau am ajuns.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

deci de la injectia cu cortizon blandele de pe piele care erau umflate si una langa alta si ar fi trecut in min o sapt max 2 de tot, cu tot cu claritin (spun din experienta mea chiar vasta in domeniul bubelor pe corp) s-au evaporat aproape!!! azi ma uitam unde sa-l mai dau cu mixtura si abia detectam puncte pe piele...doar la subrat erau ceva mai pronuntate, in rest zici ca le stersese cineva cu buretele. numai ca tot de la injectie a fost super matait si marait azi. a plans din orice, ca o femeie gravida. abia seara mi-am adus aminte ca (,) cortizonul face asa ceva, da stari psihice mai dezechilibrate.

Mergi la inceput

delia, merci, problema e ca ce zici tu e injectabil, nu stiu cat rezista si probabil doar in frigider in anumite temperaturi. asa pastila cu cortizon se preteaza la mai multe situatii. desi cand se umfla gatul si nu mai poate inghite e mai buna injectia decat pastila in caz de Doamne fereste.
oricum azi am fost la 3 farmacii si nimeni nu a putut intelege scrisul pediatrului nostru pe reteta... parerile ar fi ca a scris hidrocortizon tablete, dar hidrocortizonul nu exista decat la fiole zic farmacistele. ma voi dumiri maine la telefon cu dr.

Mergi la inceput

google zice ca exista hidrocortizon tablete doar ca nu se gasesc in romania. ce dragut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda, cele mai la indeamna antidoturi in caz de Doamne feri soc anafilactic sunt cele injectabile. Fie hidrocortizon hemisuccinat care se combina cu ser fiziologic si se injecteaza strict intramuscular.... noah nu vreau sa vad pe nimeni facand solutia ad-hoc in timp ce copilul se sufoca deja... fie acel Anapen - care e un stilou (adica seringa cu solutia gata preparata) care i-l poti infige instant in fund, coapsa, brat etc....
Da, se tine la frigider, insa noi avem geanta din aia termoziolanta care e ok si pt mancare, apa sau alte medicamente la drum mai lung.
Stiu despre ce vorbesc din cauza fondului alergic al Anei, si nu e deloc complicat sa stai linistita ca ai la indemana ceva ok orice s-ar intampla. Pastilele le inghite naiba in caz ca se umfla in gat, sau trebe dizvolvate, e mult mai greu sa le administrezi.
Eu acum nu reusesc sa fac rost de Anapen din Ro.... dar ma straduiesc, inca cel vechi expirat sta la frigider.... oricum garantia daca e pastrat cum trebuie e peste 1 an de la data oficiala a expirarii.

Mergi la inceput

mneata :)

anda, cum mai e nichita? ma bucur ca s-a rezolvat cu injectia, sper sa gasesti si medicamentuminuneilizibil.

morgano, bine-ai mai trecut pe la noi. ce mai faci, ce mai fac fetele ca n-am mai citit pe niciunde despre voi.

sa ma duc la bookfest, sa nu ma duc...

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

eu nu ma duc la targu' de carte, asa imi tot zic de ieri, desi ar trebui s-o fac, dar de unde finante... si nu ma abtin, zau, daca ma duc sa nu ma bag in seama. adica intru eu in librarie dupa o carte si ies cu 3, aici ar fi sinucidere bugetara.

desi imi spun ca sunt majora, pot sa ma abtin...

una peste alta sunt varza de oboseala, am avut predare de proiect, acum mai am ceva de lucru, dar n-am nici un chef. aproape ca ii invidiez pe copilasii care vor lua premiile la concursul meu de 1 iunie... cate carticele...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153175

o intrebare pentru fetele din romania, cu copil la gradita, la optional. daca ma ajutati cu un raspuns, raman recunoscatoare.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput

mie nu-mi taie nicio chitanta, ca de-aia n-am raspuns. dau banu' si ma semnez in caiet.
anul trecut incasau pe chitantierul gradinitei, dar cred ca au avut ceva probleme cu decontarile, ca anu asta n-am vazut chitanta. ma rog, nu m-a preocupat problema si nici nu-s dispusa sa-mi bat capu' cu asta. oricum costul a fost acelasi, 3,5 lei / lectie.

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

la noi optionalele se predau tot de educatorii din gradinita.n-am platit eu niciodata, habar n-am

Mergi la inceput