Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)
Raspunsuri - Pagina 8
corap spune:
salutare, fetelor!
am citit in fiecare zi, dar cu scrisul am ramas in urma, ca am o sinuzita ingrozitoare (cred ca e si ceva alergic) si am capu' vraiste si plang de zici ca vine sfarsitu' lumii.
io sunt azi si maine libera ca pasarea cerului - desigur, daca scadem constrangerile legate de faptul ca tre sa merg la serviciu - copiii sunt la mama, gabi e in team building.
anda, multa sanatate lui nichita, imi pare tare rau ca trece din una in alta, nu am idee ce sa zic cu umflatul genunchilor.
si, bineinteles, dat fiind ca saptamana asta am fost fara copii am citit cu spor - asa ca va recomand o carte de nota 10 (notarea mea :)
www.editura-art.ro/carte/persepolis" target="_blank">marjane satrapi - persepolis
la bookfest nu am curaj sa ma duc ca iau azi salariul si tre sa ma tina macar pana pe 20.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
madau spune:
Am trimis linkul cu poze in contul comun...enjoy!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
Corap am vazut filmul, mi-a placut tare mult!
Madau ma uit cat de curand pot la poze, multumim!
Edit: foarte mult mi-au placut pozele!!! Miruna cred ca a fost vedeta grupului!
In curand mergeti din nou in Turcia, la mare, nu?
Alinus uau, voi deja intrati in apa la Marea Nordului! Bravo!
Tare frumusica Amalia, cum o stiam!
anda77 spune:
a fost tata cu nic la spital i-au facut detra-nustiucum, care e de fapt cortizol, i-a luat si sange pt analiza, ne-a dat si reteta pt o anume pastila (probabil tot cortizol) s-o avem in casa si s-o poarte nichita peste tot cu el for ever ca daca a avut aceasta reactie, poate s-o mai aiba si de la altceva si poate intra in soc anafilactic daca se umfla si in gat. acum a avut chiar noroc ca i-au aparut bube, toxina a mai iesit asa din corp, s-a mai manifestat. altadata poate nu mai face bube si doar se umfla incheieturile sau gatul, sau fata etc si se poate sufoca. vai de capul lui, e o rana tot corpul, genunchii il dor, plangea la telefon ca l-au intepat...
corap spune:
uh, anda :( groaznic. ma gandesc sa-i faci un test complex pentru alergeni (noah, imi dau si eu cu parerea), macar sa evite ce poate evita.
multa sanatate lui nichita si sa-i treaca repede.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
anda77 spune:
in contul comun au venit 2 cereri de prietenie de la 2 doamne de pe facebook, pentru mamici nov dec - cont pe facebook. imi dati voie sa schimb pe facebook numele mamici nov dec in mamici nov dec 2005? ca altfel vor fi multe persoane cu copii de 18 ani nascuti prin nov-dec:)) si nu vom avea mare lucru in comun.
Morgano spune:
Anda, neaparat cumpara, desi e greu de procurat, doar pe baza de comanda, ANAPEN JUNIOR
anda77 spune:
corap, da, e tragedie cu bugetul la bookfest. as fi cheltuit enorm daca as fi avut...mi-am luat totusi cateva carti bune cu 5 lei bucata!
sunt fte multe si pt copii, carti frumoase de povesti reduse de la 20 la 10 lei.
lavi02 spune:
Anda, din partea mea schimba!
Morgano ce mai faceti? Binisor, pe linia de plutire?
Unde-i book-festul? Mai bine nu-mi ziceti ca si eu sunt cu banii super-calculati la fix ca ne asteapta nunta+concediul