Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)
Raspunsuri - Pagina 7
anda77 spune:
citez din replicile lui fiu-meu pentru viitoarea serbare:
mai tii minte, marioara, ce ti-am adus eu aseara? o basma, cercei, margele si acum te vad fara ele! acum sper ca nu urmeaza violenta rurala conjugala :D
avand in vedere ca nu sunt foarte multe replici pe tema asta si incercand sa-mi dau seama de intriga din doar analiza vorbelor unui singur personaj, trag concluzia ca fiu-meu nu are rolul masculin principal si atunci inseamna ca este amantul si nu sotul mariucai
nadajduiesc ca trendul modernist in educatia copiilor nu va imbraca totusi straie atat de depravate
maria_alexia spune:
Anda Haioasa rau interpretarea ta .
Parerea mea e ca Nic are rol principal, e junele care o peteste pe Marioara. Asta din sumarele mele cunostinte folclorice - ivatasem si eu la gradi cantecelul cu "aseara ti-am luat basma/si-acum te vad fara ea" [:-p]
Pana la urma a fost si printul meu la gradi in ultima bucata, greva a fost - dupa cum s-a vazut - un mare fasss . Maine e serbarea. Se pare ca adaptare dupa "frumoasa din padurea adormita". Cristi are rol de soldat, ii da Frau un costum in stil roman, am inteles. Nu stiu ce va face, soldatul din povestea pe care o stiu eu, adoarme si cam atat .
Coralia, bravo Andreei!!
Noki_Lara spune:
Postare telegrafica:
- Sarah a scapat azi de sabia lu' Damocles de deasupra capului, adica scarlatina. Nu s-a imbubosat, deci e ok, am avut "doar" amigdalita cu febra aproape 40. Deci Ospamox.Amu e bine, dar suntem sechestrate pana vineri acasa, adica la mama.Acaa, adica nu gradi, ca de iesit in parc ies.
- deci bine ca nu ne-am intalnit sambata, ca eram niste buuuuni donatori de carcalaci.
- io am azi al 5-lea examen, deci AMR 4.
Gata timpu'.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Noki bine ca ati scapat de boleala! Uf, imi iesise din cap ca Sarah e bolnavioara!
Bafta la examene!
Anda ce face Nichita?
Coralia multe felicitari Andreei!!!
Cami o fi si ea obosita dupa anul asta scolar! As zice sa nu te mai agiti ca oricum vine vacanta.
Si Nati face fitze de ceva vreme, nu stiu daca are vreo problema sau e o etapa de afirmare a personalitatii si a independentei . Nu s-a schimbat nimic in rau in casa, asa ca tind sa cred ca e o etapa la ea.
madau spune:
Noi cred ca suntem printre singurii care n-au facut serbare anul acesta, trebuiau sa aiba o petrecere cu clowni si alte nebunii pe 1 iunie, dar cum a picat in aceeasi zi cu greva s-a fasait totul
In rest suntem ok, am fost plimbarete in Istanbul sapt trecuta, doar noi fetele , a fost super obositor dar frumos, Miruna a rezistat eroic celor aprox 10 ore de umblat zilnic, chiar m-a socat si pe mine...n-a comentat deloc. Am un copil de nota 100 .
Coralia felicitari pt inotatoare...si eu vreau s-o duc pe Miruna la inot acum cand venim din concediu, am gasit deja sala si instructor, speram sa fie ok.
Gata timpul....sper sa apuc sa revin diseara si cu ceva poze
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
anda77 spune:
sa vedeti dracie: de dimineata se scoala nichita cu bube pe el, chiar si pe fata. ah, zic, varsat de vant sau cel putin ceva intoxicatie alimentara. pediatrul a decretat alergie si ne-a dat claritin. cand ajung acasa dupa-masa, imi spune taica-meu ca pe nichita il dor genunchii rau. ia sa vad mami, zic. se da nichita jos de pe canapea si i se taie genunchii si cade. haoleu!! ia stai , mami, in picioare, te rog, nu ma speria, incearca sa pasesti. face nic cativa pasi doar cu un picior si chinuit, pe celalalt tragandu-l dupa el, ca si cum era rupt. adica vreau sa va spun ca juca de la mijloc ca si cum era praf. dracia naibii, imi zic, asta ce-o mai fi...? cand ii ridic pantalonasii sa lessin. genunchii erau umflati si rosii, ca o enorma buba in jurul lor. sun pediatrul si intreb: e posibil ca niste bube sa-i afecteze articulatiile? da, raspunde asta, are un episod de artrita de la alergia foarte puternica. da-i 8 ml de nurofen la 8 ore si dimineata veniti sa-i injectez niste detra-nustiucum. acum parca i s-au mai desumflat genunchii si poate pasi, dar greu...plus ca e o buba tot corpul, il mananca de nu mai poate.
mara95 spune:
eu nu am auzit de asa ceva.nu stiam ca o alergie poate avea asa simptome/urmari.pupam poetul!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
lavi02 spune:
Aoleu, Anda chiar ca mare dracie!
Sanatate multa!
Pana la urma e explicabil stiintific (adica e rational ce zice ) alergia da o stare inflamatorie: ti se inflameaza ochi, nas, uite ca s-au inflamat si articulatiile
Mada felicitari pt excursia la Istanbul, sa va fie de bine, de abia astept pozele mai ales ca Istanbulul e si pe "short list"-ul meu.
Nici Nati nu a facut serbare.
Silvia are maine serbare-petrecere, la un loc de joaca Kiddy-Land (?), pentru inceput o serbare in care fiecare performeaza ce doreste (unii poezie, cantec, glume, samd) apoi se dau pe gonflabile & co. Din pacate orarul e 11-14 asa ca nu voi fi prezenta, se va duce Virgil.
Aseara am fost la stomatolog, i-a pus Silviei prima plomba definitiva, a controlat-o si pe Nati si din fericire n-are probleme cu dintii inca. Mi-e tot frica sa nu ma mosteneasca.
Ioana ati ajuns cu bine acasa? Ce mai faceti?
camelia_daniela spune:
Anda, am ramas cu gura cascata ... Sanatate multa !
Madau, ma bucur ca v-a priit excursia la Stambul !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!