Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)
Raspunsuri - Pagina 6
felicia74 spune:
fetelor, o vrea Ilinca vreo surioara sau nu, nu ma intereseaza, ca dupa o faza super nasoala pe care mi-a facut scumpa mea surioara la nunta ei nu ma mai convinge nimeni ca daca ai frati/surori nu esti singur pe lume. Asa ca am zis ca decat sa aiba de suferit cum am eu cand vad cum ma trateaza cea pe care aproape am crescut-o, mai bine isi face ea prietene prin vecini.
bb_alinus spune:
Revenim si noi dupa un weekend cald si frumos petrecut la marea Nordului.... adica in spatele casei:))
Anda ce mai face poetul? Mai e pe regim?
Noki sanatate bufnitei! Noi ne-am balacit ieri la marea noastra, si missa parac da semne de raceala....dar vad totusi ca azi toata ziua nu a facut febra, deci poate e doar o oboseala trecatoare. Bafta la examene!
Feli sanatate multa!
Meemsulici, cu pozele voastre iar mi-am amintit ca marea si plaja mexicana sunt cele mai faine din lume....dar atat de departe de noi:))) Mi-au placut mai ales cele de pe vaporas, of course:)). Si cele de pe malul marii , de fapt toate mi-au placut, ce mai! Cate ore de zbor aveti voi pana in Mexic?
Vazut si pozele de la intalneala, multi copii si vai ce mari sunt....
Vazut si poze cu floricica lui Gabitaco,.... ce frumasa margareta, cine a facut costumul? Si vai ce mi-am amintit de serbarile de pe vremea mea. Eu eram prinntesa margareta....si aveam si un print....
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
bb_alinus spune:
Of Feli imi pare rau desi nu prea stiu ce s-a intamplat. Vreau doar sa zic ca nu in toate cazurile e asa, de cele mai multe ori fratii e bine sa ii stii ca sunt undeva, acolo unde macar un telefon poti sa dai....la batranete macar. Cugetarea uneia care a dus lipsa toata viata de frati surori, de familie mare de fapt!
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
meems spune:
Alinush, depinde unde in Mexic... pana in Cabo am facut 2 ore si jumatate, Cancunul e la vreo 5 ore.
Feli, si eu zic la fel... Nu ca m-ar fi dezamagit profund fratele meu, dar sunt muuuuult mai apropiata de prietenele mele decat am fost vreodata de el. Plus ca stiu niste familii mari, cu multi copii, care se mananca intre ei si au atata drama... ca mai bine lipsa.
lavi02 spune:
Feli relatia dintre frati - eu zic ca e o data o loterie ca depinde de temperamentele fratilor si apoi cred ca mai conteaza si parintii, in ce fel si-au crescut copiii.
Eu cu sora-mea tinem enorm de mult una la alta desi suntem atat de diferite, vezi karma stomacala si multe altele. Nu stiu cum ar fi fost viata mea fara sora-mea si reciproc, cred.
Anda sora-mea s-a dus in India cu scop principal - invatarea bucatariei indiene care o pasioneaza. Apropo de boli zice ea ca au tot felul de ingrediente si condimente, unele antimicrobiene, antibalonare, pt digestie, antiinfectioase-draci-laci, nici ea nu le stie pe toate.
Cei din sudul Indiei, unde a fost ea, mananca mai mult vegetarian. Poate si de-asta se elimina carnea alterata care e sursa principala de boli. Zic si eu.
Culmea e ca nu s-a imbolnavit nici cumnatul meu care e "alta natie" cam pe genul meu, mult mai sensibil si selectiv cu mancarea.
A citit si ea in Lonely Planet recomandarea sa nu bei sucuri de fructe, sa nu mananci inghetata si fructe spalate de apa lor, dar la fata locului a constatat ca erau bestiale, n-a mai mancat in viata ei fructe asa delicioase, in consecinta si sucurile erau excelemte. Asa ca a renuntat urgent la recomandari si a mers pe cont propriu cu mancarea.
Dus putea sa faca zilnic, aveau aia peste tot conditii sa faci dus, uneori iti dadeau si/numai varianta cu cana din portelan (sistem englezesc, cred, de cand au fost colonie) doar ca in civilizatia lor nu prea exista obiceiul spalarii chiuvetelor, nu considera necesar, asa ca sora-mea umbla cu o perie si isi spala chiuveta peste tot pe unde se caza.
Eu intr-un fel o invidiez ca nu-s asa adaptabila, nici asa sociabila, pe mine ma enervau aia in Tunisia ca incercau toti sa intre in vorba cu tine, sora-mea se simte in elementul ei la fazele astea, intra in vorba cu toti. Faza faina e ca in zonele mai putin turistice nu iti cer bani, nici sa cumperi ceva de la ei, efectiv sunt prietenosi si curiosi, vor sa afle lucruri despre tine, si se simt mandri ca le arati interes, lor si zonei in care stai. Zice sora-mea ca toti, inclusiv copiii, o intrebau cum o cheama, de unde e, cati ani are si cat castiga
coralia76 spune:
Hello,
Weekendul asta am fost mai tot timpul plecati..pe la tara,la iarba verde..pe unde am apucat numai in casa sa nu stam pe vremea asta super .Copii au fost in largul lor,Andreea cand merge pe la bunici la tara principala ei preocupare este hranirea animalelor .cristian s/a jucat cu niste pui de pisica..pe unul era sa/l strabga de gat daca nu eram pe faza aveau socrii cu un motanel mai putin...
Vad ca a inceput vacanta prin colectie ...Meems de fiecare data cand trimiti poze ma delectez cu peisaje exotice...super frumos totul !
Alinus..poate scapati totusi fara viroza,ai mei mucesc de vreo cateva zile,Cristian mai si tuseste..le fac seara si dimineatza aerosoli si pana acum nu e nimic serios..speram sa ramana la faza asta..ca mai avem doar 3 zile pana la vacanta..
Cat despre subiectul frati..eu una cu sistera mea as putea zice la fel ca si Lavi,nu stiu ce m/as fi facut fara ea...Desi suntem firi diferite ne intelegem foarte bine,singurul regret este ca suntem la 250 de km departare una de alta...La telefon vorbim zilnic..daca nu de 2/3 ori pe zi... si sincer nici acum dupa 7 ani de cand e stabilita in Bucuresti nu m/am obisnuit cu ideea ca ea e acolo si eu aici...parca tot astept sa se intoarca acasa.Mai grav era daca pleca in alta tara....asa macar tot ne vedem de cateva ori pe an.Deci eu sunt pro frati si surori...dar am alt pitic...eu zic ca 2 surori sau 2 frati se inteleg mai bine decat frate cu sora...acum nu dati cu rosii,dar asta am constatat din experienta de pana acum .Asta e si motivul pentru care mi/am dorit foarte mult o surioara pentru Andreea,dar acum ii multumesc lui Dumnezeu pentru Cristian ca e un copil sanatos si asta e tot ce conteaza...
Iar m/am lungit....
pupici,
camelia_daniela spune:
Hello draga colectie!!
Sanatate multa bolnaviorilor!!
Coralia unde plecati in vacanta?
Feli, noi ne vedem in Duni, da? Noi plecam pe 15, voi parca veniti pe 20, nu?
Cu privire la frati/ surori - subscriu la ce zicea Lavi - slava cerului ca o am pe sora-mea!
Cu Daria trecem prin momente "grele" cu gradinita - nu mai vrea la gradi si pace! Saptamana trecuta a inceput circul - nu o agreeaza pe una dintre educatoare, care iese la pensie acum (i-a zis ca ei nu-i plac persoanele in varsta - bine ca de la inceput nu prea a avut-o la suflet).Oricum am inteles ca si educatoarea care vine in toamna tot o persoana mai in varsta va fi...
Nu mai stiu ce sa fac cu ea!
Ma gandesc sa merg sa vorbesc cu un psiholog - plange de ti se rupe sufletul, zici ca o trimit la ghilotina. Am intrebat-o daca a certat-o cineva, daca a lovit-o - mi-a zis ca nu. Cand am intrebat-o de ce plange, de ce nu vrea, imi raspunde "nu stiu". Ma tot gandesc ca e posibil sa se fi intamplat ceva; nu cred ca face toata tevatura asta fara motiv, dar nu reusesc sa aflu ce si cum.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
cristinamh spune:
feli, orice ar fi facut, sunt sigura ca va veni monetul cabd ii va parea rau. la urma urmei, e sora ta... si toanele de moment, combinate cu emotiile, nu trb sa strice o relatie...
si pentru mine fratele e acel om pe care pot sa-l sun la orice ora, cu orice motiv, si care va fi mereu langa mine. pentru ca... e fratele meu. asa incerc sa-i invat si pe ai mei, tot ce au mai de pret pe lumea asta e ca se au unul pe celalalt. ei trebuie sa fie mereu aliati impotriva tuturor daca e nevoie.
chiar in seara asta (dupa macabre discutii despre moarte), andrei ma intreaba... "mami, si iris o sa ramana mereu sora mea, si la 100 de ani?" da... e sora ta si nimic nu poate schimba asta.
eu zic s-o lasi sa se linisteasca, si sa vorbiti apoi...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului
coralia76 spune:
Hello,
Camelia noi plecam la Nessebar,nu am mai fost pana acum in Bulgaria,dar au fost prietenii nostri cu care mergem 2 ani la rand aici si le/a placut mult.Asa ca mergem pe mana lor .
Ieri am fost tare mandra de Andreea mea ca si/a dat drumul sa inoate singura ..Asa ca de acum mai avem o inotatoare in familie.
Cand a inceput inotul totul a fost foarte bine pana la un moment dat cand i/a scos instructoarea aripiorele si braul si a lasat/o asa.S/a speriat, dadea saraca din maini si picioare in disperare..apoi vreo cateva sedinte nici nu a vrut sa auda de apa fara ajutor.Iar ieri...total neasteptat...s/a dus la Andreea(profa de inot) si i-a zis ca ea vrea sa inoate fara nimic...si asa a ramas pana la sf orei.Sunt curioasa cum va decurge azi lectia de inot...
anda77 spune:
camelia, tot tu iti dai seama mai bine daca e vreo toana sau ceva frustrare sau problema serioasa, cred ca in situatii de-astea functioneaza instinctul de mama cel mai bine decat sfaturile celorlalti.
coralia, asta da motiv de mandrie, bravo pentru andreea care inoata fara niciun ajutor gonflabil!